İstanbul Avcılar, Cihangir mahallesi hocam. |
Fibere geçiş (3. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saab9000İstanbul Avcılar, Cihangir mahallesi hocam.
Alıntıları GösterÖyle dediyse gelir.Şuan son durak taraflarında aktifleşme çalışmaları olcakmış. Ben de cihangirdeyim bugün Türknet Gigafiber bağlantım kuruldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 23 Kasım 2020; 17:56:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: exclbrÖyle dediyse gelir.Şuan son durak taraflarında aktifleşme çalışmaları olcakmış. Ben de cihangirdeyim bugün Türknet Gigafiber bağlantım kuruldu.
Alıntıları GösterHayırlı olsun hocam. Arkadaşım ne yapacağını şaşırmış vaziyette.
Zahide Zorlu lisesinin karşı tarafında oturuyorum. Umarım yakında gelir bize de. Heyecanlandıran bir konu gerçekten. Gelirse sanırım sorun yaşandığında artık bize TurkNet çalışanları gelecek. Eğer öyleyse bir çileden daha kurtulmuş oluruz. Arada bir çok salakça sorunlar yaşayabiliyorduk çünkü.
Bir de bizim apartmandaki iç tesisat bozulmuş zamanında kimse uğraşmıyor. Herkes dsl bağlantısını apartman dışından çekiyor camdan sokuyor. Nasıl yapacaklar acaba bunu...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saab9000Hayırlı olsun hocam. Arkadaşım ne yapacağını şaşırmış vaziyette.
Zahide Zorlu lisesinin karşı tarafında oturuyorum. Umarım yakında gelir bize de. Heyecanlandıran bir konu gerçekten. Gelirse sanırım sorun yaşandığında artık bize TurkNet çalışanları gelecek. Eğer öyleyse bir çileden daha kurtulmuş oluruz. Arada bir çok salakça sorunlar yaşayabiliyorduk çünkü.
Bir de bizim apartmandaki iç tesisat bozulmuş zamanında kimse uğraşmıyor. Herkes dsl bağlantısını apartman dışından çekiyor camdan sokuyor. Nasıl yapacaklar acaba bunu...
Alıntıları GösterTüm cihangire çekeceklerini söylediler gigafiberi,aynı şekilde türk telekom fiber çekiyor tüm cihangire.
Bir sorunda Türknet'in kendi çalışanları gelicekmiş hocam.
-
Çok sevindim gerçekten. Umarım artık sorunsuz ve çağa uygun internet kullanabiliriz sonunda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saab9000Çok sevindim gerçekten. Umarım artık sorunsuz ve çağa uygun internet kullanabiliriz sonunda.
İnşallah hocam, bir sorunuz vs. olursa yazın seve seve yardımcı olurum.
-
Turknet bey bizim mahalleyede bekleniyorsunuz Eyüp Alibeyköy Bilgi Üniversitesinin oralar
-
Çok sağolun hocam komşu sayılırız
Umarım bize de gelmesi çok sürmez. Hayırlı olsun tekrardan sizin için.
-
Hayırlı olsun hocam hızınız baya iyi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, gigafiber'de kendi fiber altyapımız üzerinden hizmet veriyoruz. Türk telekom fiber'de de telekom altyapısı üzerinden 100 Mbps fiber hizmet veriyoruz. -
Merhaba, aldığınız bilgide projeye dahil edildiği yer almaktadır. Adresinize fiber altyapımız gelecektir. Ancak bununla ilgili net bir süre bilgisi bulunmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X