Şimdi Ara

FiÇiPi - Serenay Sarıkaya & Mehmet Günsur & Ozan Güven & Berrak Tüzünataç (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
4
Favori
28.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emple

vasat bir yazı ve düşünce.bu dizi işleri kümülatif olur birike birike ilerleye ilerleye gelişir.kimse bi anda got ayarında dizi beklemesin.bu arkadaşın yazısından ben bunu anlıyorum.dizinin diyologları büyük ölçüde güzeld, ulusal kanallarda yayınlanan dizilerin diyologlarını izlememiş herhalde bunu yazan arkadaş.dizide sırıtan tek reklam eti browni reklamıydı kimse kendini kandırmasın.

hiçbir birikim olmadan her şeyin en iyisini isteyen klasik boş ekşi tayfası işte ne bekliyorsun.

hayatımda dizi anlamında gördüğüm en ama en boş yorum okumaya harcadığım vakite yazık.

buzdolabını övmek için senaryoya ek olarak diyaloglar eklemek göze çarpan reklam olmuyor mu?
  • Gerçekten çok kaliteli bir sezon finali olmuş.
  • Eyşan bitti Duru başladı. Resmen harcamış kız Deniz'i. Çok fazla bir şeyler vadetmedi ama sezon finali genel olarak iyiydi.
    Duru'yu değil de ekibi tercih etmesi iyi oldu. Yurt içinde Duru sanmıyorum yeni bir topluluğa katılsın veya başka bir şekilde ilerlesin. Sidik yarışına dönmez umarım olaylar.
  • Can manay içdiği sigaranın markası nedir bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagan1ane

quote:

Orijinalden alıntı: Emple

vasat bir yazı ve düşünce.bu dizi işleri kümülatif olur birike birike ilerleye ilerleye gelişir.kimse bi anda got ayarında dizi beklemesin.bu arkadaşın yazısından ben bunu anlıyorum.dizinin diyologları büyük ölçüde güzeld, ulusal kanallarda yayınlanan dizilerin diyologlarını izlememiş herhalde bunu yazan arkadaş.dizide sırıtan tek reklam eti browni reklamıydı kimse kendini kandırmasın.

hiçbir birikim olmadan her şeyin en iyisini isteyen klasik boş ekşi tayfası işte ne bekliyorsun.

hayatımda dizi anlamında gördüğüm en ama en boş yorum okumaya harcadığım vakite yazık.

buzdolabını övmek için senaryoya ek olarak diyaloglar eklemek göze çarpan reklam olmuyor mu?

Eti hanımda reklam bence

• İnsanlar reklamlara neden bu kadar takılıyor anlamıyorum. Bilgisayarın üstüne siyah bant çekseler daha mı hoş oluyor yani anlamadım.

• Muru ablamız Sonunda verdi kurtuldu)).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Eyşan bitti Duru başladı. Resmen harcamış kız Deniz'i. Çok fazla bir şeyler vadetmedi ama sezon finali genel olarak iyiydi.
    Duru'yu değil de ekibi tercih etmesi iyi oldu. Yurt içinde Duru sanmıyorum yeni bir topluluğa katılsın veya başka bir şekilde ilerlesin. Sidik yarışına dönmez umarım olaylar.

Duru , Amerika'ya gitmedi. Duru'nun röportaj vermesine bile kavga çıkardı. Kırmızı tüy taktı diye kavga çıkardı.

Hani ben dizi tartışmayı sevmem maç sonrası maç yorumlarını da dinlemem olan oldu biten bitti . Ancak Deniz gibi adamlar için herkes kullanılacak malzemedir gerisi boş. Eyşan örneği olmamış bence resmen Ömer'i harcadılar orada üstüne suç yıktılar malum kelimeyi kullanmak istemiyorum Eyşan için şimdi

Bir şekilde tekrar Amerika'ya gidebilir bence Duru seçmelere falan. Yoksa dediğin gibi Türkiye'de ne topluluk var ki bir anda çıkıp bakın ben şu gösteride baş dansçı oldum diyebilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Haziran 2017; 11:46:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Eyşan bitti Duru başladı. Resmen harcamış kız Deniz'i. Çok fazla bir şeyler vadetmedi ama sezon finali genel olarak iyiydi.

Duru , Amerika'ya gitmedi. Duru'nun röportaj vermesine bile kavga çıkardı. Kırmızı tüy taktı diye kavga çıkardı.

Hani ben dizi tartışmayı sevmem maç sonrası maç yorumlarını da dinlemem olan oldu biten bitti . Ancak Deniz gibi adamlar için herkes kullanılacak malzemedir gerisi boş. Eyşan örneği olmamış bence resmen Ömer'i harcadılar orada üstüne suç yıktılar malum kelimeyi kullanmak istemiyorum Eyşan için şimdi

Bir şekilde tekrar Amerika'ya gidebilir bence Duru seçmelere falan. Yoksa dediğin gibi Türkiye'de ne topluluk var ki bir anda çıkıp bakın ben şu gösteride baş dansçı oldum diyebilsin

Duru'nun röportaj vermesine, klipte oynamasını istemedi çünkü önünde Alara gerçeği var. Alara ile büyük aşk yaşamışlar, şöhretin getirdiği dezavantajlar yüzünden kendini kaybetmiş iyice, yemekte Denize ettiği laflar ve hareketlerden de belli oldu bu. Duru nun potansiyelini de bildiği için o yüzden izin vermedi.

Tüy dikme olayında ise biraz daha esnek davranabilirdi o konuda haklısınız. Orada fazla abarttığını bende kabul ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Duru'nun röportaj vermesine, klipte oynamasını istemedi çünkü önünde Alara gerçeği var. Alara ile büyük aşk yaşamışlar, şöhretin getirdiği dezavantajlar yüzünden kendini kaybetmiş iyice, yemekte Denize ettiği laflar ve hareketlerden de belli oldu bu. Duru nun potansiyelini de bildiği için o yüzden izin vermedi.

Tüy dikme olayında ise biraz daha esnek davranabilirdi o konuda haklısınız. Orada fazla abarttığını bende kabul ediyorum.

Alara ile öyle olmuş ama Duru'nun da geleceğiyle oynuyor belki Duru daha karakterli çıkacaktı. Kendi sanat okulu açacak diye mesela New York'a gitmedi çocukları bırakamam diyor ama esas istediği kendi hayalinin gerçek olması.

Neyse şimdi Duru yok Sanat okulunu da açmayacak beter olsun

• Son 3 bölümü izlemeye fırsat bulamadım konuya giremiyorum :D durup dururken spoiler yemeyelim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alara ile öyle olmuş ama Duru'nun da geleceğiyle oynuyor belki Duru daha karakterli çıkacaktı. Kendi sanat okulu açacak diye mesela New York'a gitmedi çocukları bırakamam diyor ama esas istediği kendi hayalinin gerçek olması.

Neyse şimdi Duru yok Sanat okulunu da açmayacak beter olsun

Hocam mutant mısınız nesiniz. Alıp veremediğiniz ne Deniz le :)

• Beyler allah rızası için şu 3. bölümde kızla içki içerken arkada çalan şarkıyı bili söylesin 45.dk daki şarkıhttps://puhutv.com/fi-3-bolum-izle

• Fi kitabını pdf olarak okumak isteyen olursahttp://www.kitapso.com/akilah-azra-kohen-fi/ buraya linkini bırakıp kaçıyorum
  • Azra Kohen, dizide ki göze sokulan samsung reklamlarından rahatsız olmuş. Hikayeye aykırı bir durum olduğunu söylüyor. Gelecek sezonda yani Çi'de bu reklamlar olmayacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 31 Temmuz 2017; 23:35:15 >
  • Posta'nın haberine göre Serenay Sarıkaya 4 bölüm daha dizide yer alıp ayrılacakmış. Ne kadar doğru bilemem.

• noxiousu kullanıcısına yanıt
    İnsallah dogrudur

• E tamam da son bolumde her seye herkese rest cekti Duru o kadar dedik sen minnos ev kedisi degilsin

Kiz simdi diziden cikarsa olacak is mi ? Kitapta da cikiyor mu ?

Bu tarz kitaplar okumuyorum da Ozan Guven hatrina izliyorum diziyi

• Yeni sezon ne zaman ? Can Manayı özledim ya

• quote:

E tamam da son bolumde her seye herkese rest cekti Duru o kadar dedik sen minnos ev kedisi degilsin

Kiz simdi diziden cikarsa olacak is mi ? Kitapta da cikiyor mu ?

Bu tarz kitaplar okumuyorum da Ozan Guven hatrina izliyorum diziyi

Kitabı okumadım ama diğer kitaplarda Duru'nun pek fazla aktif bir karakter olmadığı söyleniyor. Karakterin rolü gereği büyük ihtimalle ayrılacak.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.