Şimdi Ara

fiddlesticks ne kadar uyuz bişe arkadaş.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Flash spelini seç can çekerken uzaklaş sonra geri gel kes Drain skili açık değilken oyundaki en squishy herolardan biri oluyor.

6 saniyede aciliyor drain flash ile ileri ziplayip geri gelene kadar tekrar acilacaktir emin ol :) kendileri ile uzun sure oynadim zaten fiddle oynuorsa exhaust ile ignite tasıman gerekior adama can cekistirmemek gerekiyor neticede işkencelere karsıyız:D
  • Fiddel gercekten zorlayici oluyor. Bana henuz fazla zarari dokunmadi. Early Game de gercekten 3-4 kez oldurdu ama sonrasinda ne yaparsa yapsin benim Defile alanima girdiyse ya oluyor yada topuk :D 2v1 giriyordu karsimdaki Fiddel, dolayisi ile gercekten zorlayici oluyor. Oncelikle Fiddeli alip sonrasinda yardimcisini kesmez Karthus icin zor olsada Ignite sayesinde is kolaylasiyor. Yani karsinizda Fiddel varsa ve eksme niyetindeyseniz ya cok seri olacaksiniz yada Ignite alacaksiniz.
  • ben nid ile çok kestim pek sorun olmadı şimdiye kadar, mid game de spear ile half hpsini alıp girip W E Q atınca ölüyo zaten :/ early de feedleyen olmazsa her türlü squishy ve ulti dısında araya girip drain atarak pek bişey yapamaz (FEEDLENMEZSE/ İYİ FARM YAPMAZSA)
    tabi güzel champ bişey diyemem ama her ne olursa olsun bi annie olamaz bence
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    zhonya varsa sıkıntı :)
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Gozlerim yasardi. Hey gidi gunler hey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Gozlerim yasardi. Hey gidi gunler hey

Artık Fiddle bile MS kazanıyor.

Eskileri görmek güzel.
  • sezon kaçtayız fid diye ağlayan var ben kaçar
  • Oha horta bak ciddi sandım okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu heronun 5 6 sn fear attığını hatırlayacak kadar eski arkadaşlar varmı acaba
  • ajahhajdhahajh eski dh diye ağlayanlar vardı bir de sene 2010 yine qq konuları

• Q su hasar vermiyor. Diger skilli de sekmediği sürece is yapmiyor. Birakin da can ceksin oynadigim bir hero olmamasina rağmen bence riskli bir pick her zaman.

Troll yedik fosil konuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 27 Ağustos 2016; 21:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Fiddle'a karşı mordekaiser olursan, hiçbir şey yapamaz. Canının altındaki şeyi emiyor ama kendisine can geçmiyor. Böylelikle morde ile fiddle'ı öldürmek çok kolay oluyor.

shen vardı bide öyle mp değilde çakra gücü ruhsal güç olayı..ondada geçerli olur sanırım...

Olmaz. Mordenin alt barı enerji değil Kalkan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kittyMiE kullanıcısına yanıt
    morganayla farmlı alana w at temizle sonra baktın ulti açıyo bi q atıyosun ultisi bozuluyo attığı E dende kaçamıyomusun asıl mundo tehlike adam r.g gün ateşi warmog çivili banshee çıktı ölmek bilmiyo bide liandry çıksa cabası adam saniyede ultiyle 112 hp fulluyo böyle sinir hero görmedim bide Rammus
  • 1350 ip ne kadar op hero haksızlık 6300ü kesiyor diye serzenişte bulunulurdu hey gidi

• Ciddi ciddi okudum 3-4 yorumu bunlar neyin kafasında dedim sonra farkettim tarihi

• Çakra gücü falan emikliyo kakaşi sense

• uyuzluğa devam mı arkadaşlar

ona göre vaziyet alalım
  • Uyuz gene ama değişicek inşallah daha da uyuz olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.