Şimdi Ara

fiesta 1250cc tartılaşalım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1.25 motor 82hp olarak Türkiye'ye gelen Fiestalarda da var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

@Reason666

Hadi ya.Gelmiyor biliyordum söylediğin iyi oldu.

Bizim 1.25 ler 75bg bu arada.ağırlık da 900kg.

quote:

bendekide 98 flair modelinden ama klimasız olanından
    aslına bakarsan bu son benzin fiyatlarıyla biraz daha azaldı diyebilirim...ama en az 24krş ye düşebildim..zaten genelde gazda kullandiğim için pekte farketmiyor açıkçası...
    ben bosatncı shell den alıyorum lt fiyatı 1,54..çokta memnunum...
    benzinde bende 180 e gelmiştim düz yolda sonra biraz tırstım ve gazı bırakmıştım.çünkü gerçekten tehlikeli bu araçla o hıza çıkmak..boşver inanmayan inanmasın...biz biliyoruzya sonuçta
    ben arabayı aldığımda 150bindeydi...şimdi ise 165bini geçti.eee yerimde durduğum yokki
    165bini devirmiş bir motor hemde 1250cc çapında inanırmısın hayla taş gibi sayılır..yağını suyunu koyuyorum bas gitsin

24ykr normal,ben benzinde kullanmaya alıştığım için gaz kullanımı biraz farkedebilir,uzun süre benzine dönseniz siz de yazın eminim 21-22 ykr yi yakalarsınız.20 YTL lik benzinle aslında geçende 115km yol yaptım desem kimsenin inanası gelmez sanırım.

180 le gerçekten korkulacak bir hal oluyor evet.Ancak şaşırtıcı biçimde bizim araçların viraj kabilyesi 90-100km süratlerde dahi çok çok iyi.İnce lastikler işe yarıyor.

Daha 250000 leri göreceksin o motorla,sabret 165000 ne ki

Bana LPG li aracınla alakalı bilgi verir misin yakıttı litreydi kitti kiti ne zaman taktırdındı tasarruftu acaba?Bu bilgiyi çok aradım ama senin kadar iyi vereni bulamam sanırım.Sen diyorum artık kusura bakmıyorsun umarım.Yazmışsın bunları da değer şehiriçinde mi acaba?Asıl merakım o.

Bir de ben arabamın ön kapılarındaki hoparlöerleri(arkada yok zaten muhaha) aynı şekilde düzgün uygun fiyatlı beni üzmeyecek bass manyağı olmayacak aynı kalitede ses verecek hoparlörlerle değiştirmek istiyorum.Önceki sahibinin bana hediyesi birisi temassızlık yapıyor da.Bunu kaça yaptırırım?(işin garibi temassızlığı yüksek seste değil düşük seste yapıyor ilginç değil mi?Acaba teypten mi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 29 Nisan 2009; 20:22:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

@Reason666

Hadi ya.Gelmiyor biliyordum söylediğin iyi oldu.

Bizim 1.25 ler 75bg bu arada.ağırlık da 900kg.

quote:

bendekide 98 flair modelinden ama klimasız olanından
    aslına bakarsan bu son benzin fiyatlarıyla biraz daha azaldı diyebilirim...ama en az 24krş ye düşebildim..zaten genelde gazda kullandiğim için pekte farketmiyor açıkçası...
    ben bosatncı shell den alıyorum lt fiyatı 1,54..çokta memnunum...
    benzinde bende 180 e gelmiştim düz yolda sonra biraz tırstım ve gazı bırakmıştım.çünkü gerçekten tehlikeli bu araçla o hıza çıkmak..boşver inanmayan inanmasın...biz biliyoruzya sonuçta
    ben arabayı aldığımda 150bindeydi...şimdi ise 165bini geçti.eee yerimde durduğum yokki
    165bini devirmiş bir motor hemde 1250cc çapında inanırmısın hayla taş gibi sayılır..yağını suyunu koyuyorum bas gitsin

24ykr normal,ben benzinde kullanmaya alıştığım için gaz kullanımı biraz farkedebilir,uzun süre benzine dönseniz siz de yazın eminim 21-22 ykr yi yakalarsınız.20 YTL lik benzinle aslında geçende 115km yol yaptım desem kimsenin inanası gelmez sanırım.

180 le gerçekten korkulacak bir hal oluyor evet.Ancak şaşırtıcı biçimde bizim araçların viraj kabilyesi 90-100km süratlerde dahi çok çok iyi.İnce lastikler işe yarıyor.

Daha 250000 leri göreceksin o motorla,sabret 165000 ne ki

Bana LPG li aracınla alakalı bilgi verir misin yakıttı litreydi kitti kiti ne zaman taktırdındı tasarruftu acaba?Bu bilgiyi çok aradım ama senin kadar iyi vereni bulamam sanırım.Sen diyorum artık kusura bakmıyorsun umarım.Yazmışsın bunları da değer şehiriçinde mi acaba?Asıl merakım o.

Bir de ben arabamın ön kapılarındaki hoparlöerleri(arkada yok zaten muhaha) aynı şekilde düzgün uygun fiyatlı beni üzmeyecek bass manyağı olmayacak aynı kalitede ses verecek hoparlörlerle değiştirmek istiyorum.Önceki sahibinin bana hediyesi birisi temassızlık yapıyor da.Bunu kaça yaptırırım?(işin garibi temassızlığı yüksek seste değil düşük seste yapıyor ilginç değil mi?Acaba teypten mi?)

20 tl lik benzinle 115 km yol yaptığına bu arabayı kullananlar haricinde kimsenin inanacağını zannetmiyorum..ben biliyorum yapacağını arkadaşım

evet ilginç bi detay 90-100km hızla viraja girdiğinde şaşırtacak şekilde yere tutunuyor araç..hemde bu güçük gövdesiyle.....

dediğin gibi 165binde motoru yenileyen ne araçlar var......

istediğin gibi hitap edebilirsin arkadaşım...şimdi ben kiti geçen yıl ağustos ayı sonunda taktırmıştım.daha öncede dediğim gibi daha iyi kit markalarıda vardı.ama ne gerek var daha çok para vermeye sonuçta 11 yaşında ve belli bi km yapmış araca diye düşünüp mimgas sıralı sistem kit taktırmıştım..bana maliyeti 1100 tl 10 taksite patlamıştı..gaz kullanan çoğu arkadaşın dediği gibi kitin markasından ziyade takan ustanın işçiliği daha önemli..ilk taktırdıktan sonra bana git 1-2 depo bitir gel ayarını daha iyi yaparız demişti usta..hayla ayar yaptırmaya gidicem sözde...ayara gerek yok çünkü çok şükür...bendeki depo 40 lt lik.zaten bagaj ufak daha büyüğü olmuyor...32-33 lt gaza doluyor depo ve 400-410 km benzinde içinde yapıyor..tabi bu değer şehiriçinde...ilk çalıştırdığında 1 km gittikten sonra kendiliğinden gaza geçiyor zaten...sormak istediğin başka bişey olursa ben buralardayım...

• 32 litre depoyu İstanbul'dan doldurup Yenikapı-Yalova feribotla geçip Bodruma geldiğimde hala benzin vardı 750km'den sonra..

Bilmeyenlere saçma gelecektir burada yazılanlar..
  • aynen öle arkadaşım...sonuçta biz burda yardımcı olmak için bunları yazıyoruz...
    8-10 tl si olupta böyle bi araç almak isteyenlere bi fikir olur enazından...
  • quote:

MK5 hastalarından biri de benim MK4'ün makyajlı kasası..

Benim bildiğim kadarıyla bizim forumda herhangi bir grubu bulunmuyor.

Motoruna göre çok iyi bir performansı vardır, hoş 150'ye kadar gider daha sonra bayılır ama daha yüksek hızlara da çıkıyor ara sıra..

Benim ufaklık da 2002 Ghia'ydı Abs'siz, genelde durmamakta ısrar ederdi.

Bilmeyene o arabanın ne olduğunu anlatmak çok zor..

Benim çok eskiden girdiğim forumları vardı Britanya bazlı onları bulabilirsem yazacağım.

işte bir kötü yönüde bu...durmakta gerçekten biraz ısrarcı araç......alışmak gerektiriyor...

• güzel araba..En iyi yanlarından biri uzun yolda yol yorgunluğu yapmıyor..
  • evet kullanması çok zevkli bi araç...
  • 1.25 zetec motorcular bukadarmıyız.....
  • Ben de varım
    2001 Ghia gece mavisi. Tipine bile alıştım bücürün Yukarıdaki yorumlara katılıyorum genel olarak. Çok memnunum maşallah. Tek sıkıntım - o da sanırım araç hep şehir içi ve çok kısa mesafelerde kullanıldığı için - beklediğimden yüksek yakıt sarfiyatı. Km'de 33 ykr hesapladım en son...
    Reason666 bey, ben sağ ön kapı içi hoparlörü kendim değiştirdim. Orjinalini takmak istedim ancak uygun fiyata bulamadım. 13 cm çapında ama tipi değişik, kenarları yamuk biçiminde. Onun yerine 13 cm standart bir hoparlörü tek vida kullanarak sabitledim. Şu anda sorunsuz kullanıyorum. Eğer isterseniz ayrıntılı tarif edebilirim.
    Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: Biologe

Ben de varım
    2001 Ghia gece mavisi. Tipine bile alıştım bücürün Yukarıdaki yorumlara katılıyorum genel olarak. Çok memnunum maşallah. Tek sıkıntım - o da sanırım araç hep şehir içi ve çok kısa mesafelerde kullanıldığı için - beklediğimden yüksek yakıt sarfiyatı. Km'de 33 ykr hesapladım en son...
    Reason666 bey, ben sağ ön kapı içi hoparlörü kendim değiştirdim. Orjinalini takmak istedim ancak uygun fiyata bulamadım. 13 cm çapında ama tipi değişik, kenarları yamuk biçiminde. Onun yerine 13 cm standart bir hoparlörü tek vida kullanarak sabitledim. Şu anda sorunsuz kullanıyorum. Eğer isterseniz ayrıntılı tarif edebilirim.
    Saygılar...

33 krş mu dostum senin bücür hakketten çok yakıyomuş..galiba sürekli dur-kalk trafikte kullanıyorun aracı...lpg taktırmayı düşünmezmisin.bendeki lpg li ve çok memnunum....

• 1.25 yeni fiesta kullanıcısıyım ve performansı aracın beklentilerimin oldukça üstünde çok memnunum

ve aracın motor sesi de çok güzel arabanın egsozundan çıkan seste çok güzel seat leonlar gibi o yönünü çok beyeniyorum aracın
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

1.25 yeni fiesta kullanıcısıyım ve performansı aracın beklentilerimin oldukça üstünde çok memnunum

ve aracın motor sesi de çok güzel arabanın egsozundan çıkan seste çok güzel seat leonlar gibi o yönünü çok beyeniyorum aracın

pkı aracınızın (1.25 lt ydı sanırım) max.hızı nedır acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nizam1292

quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

1.25 yeni fiesta kullanıcısıyım ve performansı aracın beklentilerimin oldukça üstünde çok memnunum

pkı aracınızın (1.25 lt ydı sanırım) max.hızı nedır acaba ?

aracın ibresi 170 gördü zaten fabrika veriside 168 km biraz daha zorlansa 170de geçer
  • arkadaşlar 1,25 fiesta sahibi olarak bende aranıza katırlmak istiyorum. otoban faresi olarak değerlendirilen aracımdan çokta memnunum. 30 tl ile 150 km yapıyorum kullannalar bilecektir. çok memnunum ve daha 30 binde orginal. yaza inş boya koruması yaptıracam ozaman daha bir sevmeye başlarım heralde :)
  • bir arkdaşımda 2001 ghia ve 98 flair olarak 2 tane 1.25 fiesta var .. dier arkadaşımda 98 flair var çok güzel araçlar .. performansı gayet makul .. bir diğer arkdaşımda 1 günlük deneme için aldı otobanda 4 kişi bastık anında 170 dedi araç .. gerçekten az yakan performansı makul güzel araçlar
  • evet arkadaşlar 1,25 MK4 ve MK5 ciler konuları canlandıralım....

bende de 2001 ghia var yeni aldım ve şunu söyleyeyim abartmadan tek kelimeyle harika.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.