Şimdi Ara

fiesta modifiye hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ok bende de2005 fiesta dizel var beğenirsem bende düşünüyom çünkü..
    hadi kazasız belasız
  • quote:

Orjinalden alıntı: powertech

istanbulda bildiğiniz iyi bir tuning mağazası var mı?diyelim ecu'yu buldum aldım orjinaliyle değişimi kim yapacak?

walla ben sana göztepede bir sanayi war...Ama ne sanayi yarış arabaları,drag arabaları vs...Hepsi orada...Ayrıca orada her türlü arabaya gerekli modifikasyonuda yapıyorlar...Göztepe köprüsünün üstü hemen....
  • usta ben bostancıda oturuyorum zaten göztepe sanayiyi biliyorum bir adres firma usta ismi verebilir misin?
  • dostum bende ford fiesta hastasıyım. 1.4 tdci 68hp lik bir motor ve 160nm torku var.Power system diye bir firma varwww.powersystem.com.tr o sistemi aracına uygulattığın zaman test edilmiş tabi bunlar aracın 68+25 = 93hp 160+45 = 205nm tork olacak.bu da senin için çok iyi bi değer.o aracın 93hp olması kendi çapında canavar olması demektir.zaten 205nm torku sen 14 lük lastikler varsa hele yola zor aktarırsın zırt pırt patinaja düşer aracın 1' den 2' ye hızlı çekersen vitesi asfaltı kazımaya başlarsın.Allah izin verirse bu senenin sonuna doğru bende bir ford fiesta almayı düşünüyorum ve de o power systemi taktıracağımda kesin olur.aracın resimlerini yollarsan çok sevinirim. erdem_delibas@hotmail.com

• arkadaş sen ne diyorsun yaw 25 hp güç artışı mı?
    siteye baktım Allah razı olsun
    peki fiyatı nedir bu cihazın?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.