Şimdi Ara

Fiesta ses sistemi önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu ses sistemleri hakkında hiçbir bilgim yok 2014 model fiesta araca ses sistemi yaptıracağım. sizden bu konuda tavsiye istiyorum. Öğrenmek istediğim şu ? Birkaç siteden baktığımda hazır setler var 400-500 den başlıyor onlardan verim alınırmı ? Kendim ayrı ayrı mı almalıyım ? Ayrı ayrı alırsam hangi parçaları almam gerekiyor her parça birbiri ile uyumlu olması gerekiyormus . 1000-1200 tl arası bütçem var bu bütçe yeterlimidir? teyp te almam lazımmı
    şimdiden çok teşekkürler arkadaşlardeğerli görüşlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rechtorr -- 30 Aralık 2015; 9:48:44 >

• yokmu yardımcı olacak arkadaş
  • Dostum ses sistemide modifiye gibidir ve sınırlar devamlı zorlanır. Çünkü belli bir süreden sonra araç içerisinde çıkan ses sana yetmemeye başlıyor ve ilk etapda subwooferi değiştirme ihtiyacı hissediyorsun. Genelde bu tür işleri yapan arkadaşlarda hiç bir zaman şunun böle zararı olur, bu yeterlidir demek yerine şunuda takalım bunuda takalım der. Şuda bir gerçekki subwoofer kabin içerisinde çok daha verimli çalışıyor buda fiesta gibi küçük araçlarda bagajı neredeyse kapatıyor. Hiç birşey sığmaz hale geliyor :)

bunun yanında 30cm den büyün subwooferlar;
    1- Senin müzik dinlemenden çok dışarıdaki insanların müzik dinlemesi anlamına geliyor. (Camlar kapalı iken)
    2- 20cm den büyün bütün subwooferlar bagaj kapağında oynamalara neden oluyor, boşluk oluşuyor.
    3- Subwoofer hakkat güzel bir buluş :)

Ben kendi aracımda Jbl GTO 1202D Subwoofer + JBL GTO 601.1 ve yine JBL Kompenat Takımı kullandım ve fazlasıyla memnun ve tatmin etti. Tek sıkıntı bagaj oldu :)

Şunuda belirtmek isterim benimde bütçem kısıtlıydı ve özellikle Subwoofer'i denerken Pioneer Ts, Jbl, Sony Xplode, Alpine SBE, Kicker ın 1000W 30cm wooferlarını bagajımda denedim Kicker'dan sonraki en kaliteli sesi JBL den aldım. (Kicker'a param yetmedi)

Özetle uygun fiyat için JBL den şaşma, yok param var diyorsan Kicker ürünleri...

Oto teybine gelince JVC almıştım ben değiştirecekcen Sub kontrollü bir oto teybi alman gerekecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.