Şimdi Ara

Fiesta vs. Corsa vs. Polo ? sizin tercihiniz ne olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lethe_57

Fiesta 1.4 TDCI Trend 70PS 5kapılı = 37.995 TL

Corsa 1,3 CDTI 75HP ESSENTİA = 35.633 TL

Polo 1,2TDI 75PS Trendline = 38.200 TL

yakıt, güvenlik paketi, servis ağı ve ihtiyaç halinde satış konularında görüşlerinizi bekliyorum. teşekkür ederim.

Polo Trendline 'a 38.200'e kadar çıkabildiğine göre 39.609 Tl'ye Opel Corsa 1.3 CDTi Dizel ‐ 75 HP (Euro 5) 16" Alaşım Jantlı Color Edition paket var.Ayrıca sıkı bir pazarlıkla 38.500'e bile indirebilirsin.
  • Corsa enjoy Polo zaten bomboş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üç araç içinden fiyat performans olarak tabiki Corsa ön plana çıkıyor. yeni yaris e de göz atılabilir.
  • yorumlar için teşekkür ederim.
    gelmişkende bi "up"layalım :)
  • Polo, BMT olsa daha da iyi olurdu.
  • corsa her açıdan tercih edilebilir....fiyat performans olarak en mantıklısın CORSA.....
  • corsa yı 1.2 yi 28.000 tl ye veriyorlar . bu fiyata nerdeyse çin arabaları var ne fiesta ne polo ne yaris ne de hyundai de bu fiyat performans ta araç yok dileriz bu fiyat polititası diğer markalara da ön ayak olur
  • Jazz
  • "güncel" :)
  • Full fiesta fiyatına boş polo almaktansa , tabiki ve her daim fiesta..

Tip olarakda her daim fiesta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 10 Temmuz 2012; 17:25:43 >
  • 3 araba da üç aşağı beş yukarı aynı. gidin keyfinize, vücut ölçüleri ve bayi indirimlerine göre alın derim. Ben alsam kırmızı renk corsa veya elektrik kırmızı fiesta alırdım.
  • 1.2Tdi Polo çok gürültülü çalışıyor buna bizzat şahit oldum. Fiesta'nın içi dar ben hertürlü Corsa diyorum hele ki 95'lik olursa tadından yinmez. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

1.2Tdi Polo çok gürültülü çalışıyor buna bizzat şahit oldum. Fiesta'nın içi dar ben hertürlü Corsa diyorum hele ki 95'lik olursa tadından yinmez. :)

bende katılıyorum bu yoruma corsa 95 lik iyi bir araç fakat corsa nın da eksileri var sorunları var herkesin dile getirdiği. yaris in d4d sine paranı kıyacaksın alacaksın sorun yaşamayacksın.
  • Corsa, gayet ideal, donanımları iyi. Bir tek on kaputu beğenmiyorum yola hakimiyeti biraz zorlaştırıyor ama olsun o kadar da.

• Corsa tercih edilir. Abimde var gayet keyifli araba.

• fiesta corsa polo hangisi kötü arabaki hepsinin de full versiyonları gayet başarılı aslında ama fiyat aralığı 33000 TL olunca boş araba alıyosun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.