fifa 06yı düzgün bir şekilde yükledim fakat oyunu açtığım zaman sanki sol yön tuşuna basılıymış gibi herşeyi sola çekiyor sinir oldum klavyeyi söktüm genen aynı şey hep sola çekiyor ne iş anlamadım bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. (diğer tüm oyunlar gayet normal cadece fifa 06da bu sorunu yaşıyorum klavyede hiçbir sorunda yok)
ewet ben de yenı aldım oyunu ve, bende de aynı sorun var, senın klavye mouse un kablosuz mu? benımkısı oyle ve sorun bu yuzden galıba,cunku kabloluyu takınca sorun kalktı,ve kablosuz klavyemın usb kablosunu cıkartıp dıger usb ye taktım,yıne oldu bunu dene duzelıyo,tabı tam bır cozum degıl.Benım baska bır sorunum da, hiç ummadıgım bır sey: ekran kartımın oyunu kaldırmaması oldu.Lutfen bır bılgısı olan varsa yazsın. 256 mb atı radeon 9550 GE var,ama ekran kartının ayarlarının cok yuksekte olmamasına ragmen, oyunun low modundan baska oynanmıyo, acayıp kasıyo medıum ve hıgh da,bu kadar eskıdı mı ya cok sevdıgım ekran kartım benım
my mesut cozdun mu ya sorunu, ya da bı bıldıgı olan arkadaslar... oyuna her gırdıgımde setın usb kablosunu cıkarıp, dıgerıne takmaktan bıktım yaa
Kablosuz klavyelerde öyle bir hata yapıyor fifa 06.Bunu bi yamayla halledebiliyoruz.Şimdi aradım ama bulamadım.