Şimdi Ara

FIFA 09 - Ultimate Team ve Trophy Listesi (1.02 - Update) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultimate Team'i Biraz İnceledim.Sana Kurulu Bir Takım Veriyor Bir Tane Kaptan Seçiyorsun Veya Create Player Yapıp Kaptanını Yaratıyorsun.Ben Hemen Kendimi Yarattım Tabii...

Maç Yapma Fırsatı Bulamadım Daha Gece Yapar Birşeyler Yazarım...
  • arkadaşlar benim bi sorum olacak bilen biri cevaplarsa sevinirim fifa 09 da gol attıktan sonra çıkan celebrations ların nasıl yapılcağı sol üst tarafta gösteriliyordu fakat bir kaç maç yaptıktan sonra orda sürekli skip ibaresi çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  • ultimate i yukluyemiyorum.. Continue a basiyorum geri cikiyor.. 3. Bolge diyemi acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 20 Mart 2009; 11:47:59 >
  • Ben bunu dün çıkar çıkmaz Xbox a indirdim çünkü PSN store dan k.k ile alışveriş yapamıyoruz.Fiyatı 800ms point takriben 11 dolar gibi bişey.Şahsi kanaatim bence oyunu harbiden zevklendirmişler.Denildiği gibi maçları online yada offline yapıyorsun ve her maç mesela kendi takımınla oynuyosun ama karşına milan felan gelmiyor.Senin gibi takımlar geliyor başkaları tarafından kurulmuş.maçlarda karşı takımın gücüne göre yenip yenilmemene göre Coin topluyorsun vede bu coinlerle ya Bonus card(penaltı cekme vs...) alıyorsun yada oyuncu alıyorsun ve takımını geliştiriyorsun.Tabi takımın kimyası felan onlarıda ayarlaman gerekiyor mesela her oyuncunun bir Fav tactic var onu uygularsan takım kimyası artıyor vs...Burada belkide en can alıcı nokta Trade kısmı herhangi bir kartınızı başkalarıyla takas yapabildiğiniz gibi satadabiliyorsunuz.Mesela 60 olan iki oyuncuyla 80 olanı takas edebiliyor yada penaltı atma kartıyla frikik kartını takas edebiliyorsunuz.Bence 10 dolara gerçekten iyi iş çıkarılmış.PS3 sahipleri için kötü oldu ama sonuçta yapamıyorlar.

• 1.3 gblık dosyayı indirdikten sonra Ultimate teamdeki bu yeni gol sevinçlerini normal online modda kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Ben bunu dün çıkar çıkmaz Xbox a indirdim çünkü PSN store dan k.k ile alışveriş yapamıyoruz.Fiyatı 800ms point takriben 11 dolar gibi bişey.Şahsi kanaatim bence oyunu harbiden zevklendirmişler.Denildiği gibi maçları online yada offline yapıyorsun ve her maç mesela kendi takımınla oynuyosun ama karşına milan felan gelmiyor.Senin gibi takımlar geliyor başkaları tarafından kurulmuş.maçlarda karşı takımın gücüne göre yenip yenilmemene göre Coin topluyorsun vede bu coinlerle ya Bonus card(penaltı cekme vs...) alıyorsun yada oyuncu alıyorsun ve takımını geliştiriyorsun.Tabi takımın kimyası felan onlarıda ayarlaman gerekiyor mesela her oyuncunun bir Fav tactic var onu uygularsan takım kimyası artıyor vs...Burada belkide en can alıcı nokta Trade kısmı herhangi bir kartınızı başkalarıyla takas yapabildiğiniz gibi satadabiliyorsunuz.Mesela 60 olan iki oyuncuyla 80 olanı takas edebiliyor yada penaltı atma kartıyla frikik kartını takas edebiliyorsunuz.Bence 10 dolara gerçekten iyi iş çıkarılmış.PS3 sahipleri için kötü oldu ama sonuçta yapamıyorlar.

akin cok guzel anlatmissin hocam eline saglik gercekten de ea iyi bir is cikarmis,guzel bir sey sunmuslar bizlere...elinde 1.bolge fifa09 olup ve fifa ultimate team pack satin almayacak arkadaslar varsa aranizda benim 2.bolge fifa09 ile degistirmek istiyorum us psnden alisveris yapabildigimiz icin,istanbuldayim bu arada

• Eywallah dostum , dün biraz oynadım ben baya bi begendim.Bu arada ebaydan bulabilirsin 1. bölge FIFA09 uygun fiyata.Bu BLES kodu bizi öldürüyor bu oyunlarda.Ama şahsen senin gibi bir fifa cı kaçırmasın derim en azından 10 dolarlık bir yama için bence çok değer.
  • Trophy leri kazanmaya ugrasiyorum Suan 7 tane var
  • Bölge kilidi varmı bunda da?
  • sadece 5 mac yapabilecegimizi daha simdi anladim o yani cok kotu olmus =( bosuna indirdik o kadar GB...
  • Şimdi benim anlamadığım bir nokta var. Benim PSN US ama oyun PAL. Şimdi Ultimate Team olayından yararlanamayacakmıyım :(

Ama cidden çok sağlam olmuş sevinçler bu kart olayı falan
  • Senceru güzel paylaşım dostum oyuna yeni bir hava katacağı kesin bir oynayıp durumu görmek lazım
  • arkadaşlar ben indirdim oynadım..kartlarla takımı kurdum.edit player olark moddan da kendimi yaratttım...o çok hoşuma gitti....5 maç yaptım sonra daha yapamadım....ne yazıkki 5 maç hakkım varmıs full surumu indirmek lazım...oda olmica için.............bunu insan ücretsiz yaparda kardeşim ya........çok güzel bi paket hoşuma gitti hevesim bogazma kaldı.......işn beleş olurda yararlanırız.....
  • evet malesef ultimate sadece 5 maçlık ama benim ingilterede yaşayan bir arkadaşım birkaç ay sonra tatil için tr ye geliyor. gelir gelmez kredi kartına el koyup uk psn store u sömürücem aklımda ne kadar ek paket varsa hepsini alıcam şimdilik benim için en iyi çözüm bu
  • bu store gicigima gidiyor her sey para oldu artik yakina update lerde parayla olur
  • Benim PSN türkiyeden bu trophy olayını bende indirebilir miyim ?

Yani PSN'e girip indirmiyoruz dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 23 Mart 2009; 15:14:16 >
  • arkadaşlar alamayan üzülmesin yakında Pre-paid code alabileceksiniz EU için ozaman alırsınız :)

Bu arada ben acayip bi takım yapmaya başladım
  • ben almaya calsıtımda alamadım olmuyo almadan sonra tekrar ekrana donuyo
  • Bu nasıl iş kardeşim bizim kredi kartları sahtemi ki kabul etmiyor.3. dünya ülkesi muamelesi görüyoruz.Bu konuda ingilizcesi iyi olan biri psn uk'ye yazı yazarsa iyi olur.Bu Pre-paid code olayı nedir.bizim kredi kartı bakkaldan mı alındı sanıyor bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemege35 -- 25 Mart 2009; 9:02:25 >
  • Gimme five
    Online arenada 5 gole ulaşın.

ben oyunu yeni aldım ilk maçımda bir gol attım. ikinci maç başlamadan kaleciye şut çekiyordum bu trophyi verdi. sanırım kaleciyi ısındırırken attığımız gollerde geçerli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.