Şimdi Ara

FIFA 09 | WORLD CUP TURNUVASI (Şampiyon Kuzey İrlanda(Shit Happens)) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
0
Favori
17.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Freewalker dostum bugün yapalım maçımızı. inşsallah takılma yapmaz bugün.

Osman55 nerede bileniniz var mı??
  • byzantium'un yani A grubu Avustralya'nın bana özel mesajı:
    quote:

yok hocam diğer kişilerle yapamadım o yüzden avusturalya olarak yokum
    turnuvada eğlenceler

Şimdi A grubunda Avustralya kim hiç anlamış değilim?
  • avusturalya karakule35'indi ama problem yaşıyodu nette şuan bilmiyom ne durumda, eğer problemi hallederse avusturalya olarak devam edebilir ama edemezse ve yedekde gelemezse maçlarına hükmen basıcaz avusturalyanın...
  • karakule35 nickli arkadaşımız sorunu hallettiğini söylemiş psn'den yeni gördüm... inşallah maçlarını yetiştirir :)

ve tabiiki diğer gruplardada çok eksik maç var.. şimdiden söliim yapılmayan maçlara, önceden atılan mesajlara göre hükmen,berabere gibi sonuçlar yazılacaktır.
    tarihte kesinlikle uzatma olmuyacaktır, yarında son puan durumunu yayınlayabilirim...
  • Ertuğ Hadi Bitir Artık Çok Uzadı...

Benim Durumum Ne Bu Arada Çıkabildim Mi ?
  • bilmiyomki daha kendiminkini bile bilmiyom :)

gece hatta sabahın bu saatinde psn'de 100 kişiden bitek aeyds ile karşılaştık ve maçımızıda yaptık :)

Hırvatistan 5-1 İsveç
    İsveç 0-1 Hırvatistan

yarın puan durumları %70 belli olur...
  • Birdahaki turnuva nezaman olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trex_Tr

naturklich maçımızı ne zaman yapalım müsait olduğunda pm atta yapalım maçı :)
  • puan durumu güncel, hükmen yada beraberlik vericeğim oynanmamış maçları saymadım..
    maçlarımızı yapalım lütfen :)

atilla-hun, fifa 10 çıkana kadar turnuva yapmayı düşünmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 6 Temmuz 2009; 14:34:23 >
  • Arkadaşlar herkesten çok çok özür dileyerek turnuvadan çekildiğimi belirtmek istiyorum. Maalesef yarın tatile çıkacağım. Zaten maçımıda yapamıyorum takım seçilmiyor. Maçlarımı hükmen mağlup sayabilirsiniz.
    Evet bu durumda suçluyum. İsteyen şimdi kızabilir.
    Tekrar özür diliyorum herkesten.
  • Ben birtek scorpioleo ile yapamadım sorunu hallettimi bilmiyorum ama bu akşam tekrar deneriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

puan durumu güncel, hükmen yada beraberlik vericeğim oynanmamış maçları saymadım..
    maçlarımızı yapalım lütfen :)

atilla-hun, fifa 10 çıkana kadar turnuva yapmayı düşünmüyorum...

FIFA 10'da İlk Turnuvayı Ben Yaparım...
  • digitaldark ile maçlarım kaldı bir tek uzun bir zamandır bekliyorum giriyor 3-4 dakika snra offline oluyor bir anda. Onunla da maçlarımı yaparsam bitiyor benim için. Avusturya olur kendileri. Sanırım K. İrlanda hariç kimse maç yapamadı onunla. Buradan görürse yazsın ne zaman müsait na göre yapalım maçlarımızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 6 Temmuz 2009; 16:06:19 >
  • Bu akşam 21:00 gibi yola çıkıyorum ve Pazar sabah Ankara'ya geri dönüyorum. Osman55 nickli arkadaşa bir türlü ulaşamadım. bir de Freewalker1905 ile maçımız kaldı. İki turlar ne zaman başlıyor acaba? Freewalker a şimdi pm atıyorum ben gitmeden maç yapalım diye. Fakat Osman55 ile karşılaşamayacağım heralde. Ertuğ bu durumda ne yapacağız? Şu anda grupta iki mağlubiyet iki galibiyet sahibiyim... Takımım Fransa...
  • tcatcan, osman55 e ulaşmayı denedinmi daha önce pm falan? bu kadar süre içerisinde pm leşmediyseniz zaten beraberlik yazabilirim, çünkü sen gidiyosun bu akşam ve çarşambada son gün. yani aranızdaki irtibata göre sonuçlar belli olur...

freewalker; önemli aslında turnuvadan çekilmen ama ani planlar olabiliyo tatilde.. o yüzden problem yok :)

sencer, yap kanki hepsini yap :) bende oyniim işte... hep baskılar sonucu açıyom zaten turnuvaları biliyon :)

ayrıca gruplardan çıkan ilk 2 takımlar kesinleşiyosa diğer maçlarını yapamayan takımlara skor verilmiyecektir...

yani grupta çıkma şansı olanlara hükmen galibiyet, mağlubiyet veya beraberlik verilcektir..
  • Ben Yaparsam Seni Almam...

Bir Üst Tura Geçir Artık Şu Turnuvayıda Bu Gece Bitirelim Bu İşi...
  • bence yarın bayaa maç olur :)
  • Ertuğ dostum, Osman55 e pm atmadım. Kendisi 4 gündür pn ye girmiyor. Daha önce burdan mesaj atmıştı. Bende ona ithafen cevap attım ama cvp vermedi.
  • tamam, o zaman sorun yok :)
  • Bu aksam son sanirsam tek scorpioleo ile macim kaldi onuda baglantisindan dolayi yapamadik arkadas henuz online da olamadi ne olacak peki?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.