Şimdi Ara

FIFA 10 2vs2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sol analoğa hangi açıyı verirsen top oraya gider tele kameradan oynuyorsun diyelim kaleyi karşıdan gören bi pozisyon yakaladın sol analoğu tam aşagıya çektin top taça gider adam tam sagına vurur topu öbür türlü belki gene kaleye gitmez ama kaleye yakın bi yerden auta çıkar top
  • manuel işi kasar beni valla.fifa 09 da denemiştim bir kere ama çok maç yapmak gerekiyor.
  • fifa 2009da 8 yön var burda sistem 360derece alışmak daha kolay bi dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

fifa 2009da 8 yön var burda sistem 360derece alışmak daha kolay bi dene derim

Sen dedin ben manuel yaptım ilk oynayışımda fb 2 - 0 bjk oldu ve yendim

Ama paslar felan acayip saçma çok hata yaptım tabi mesela kaleciye geri pas attığımda kısa kaldı felan ama değerlendiremedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 15 Ekim 2009; 14:42:45 >

• ya yağmurlu maçlarda hep maglup oluyorum oyun daha bi agırlaşıyor kendimi ayarlayamıyorum akşam beklerim
  • tamam bende birazdan gelmeye çalışıcam
  • benıde ekleyebılırsınız gamertag:hakan0026 2vs2 gercekten cok zevklı dun ılk kez denedım ve cok zevk aldım.
  • Ben de ekliyorum, arada arkadaşımla atıyoruz kim gleirse 2vs 1 falan oynuyoruz :).

GT: emreowski bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 24 Ekim 2009; 16:14:11 >
  • bide herkes akşam girip online olabilse süper olacak =)
  • legendary zorluk derecesinde real madrid'e beş gol attım.Ama golden üyeliğim yok :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.