Dün forumdan bir arkadaşımla online maç yapmak istedik bana davet gönderdi ve ben davetini kabul edip maç odasına girdim.Arkadaşımın kullanıcı adını görebilmeme rağmen bir türlü maç yapamadık.Ben de davet göndermeyi denedim fakat olmadı.Nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
bazen davet göndermede aksilikler olabiliyor çıkıp yeniden denersen, düzelir. arasıra bı sıkıntı oluyor çünkü.
Ertesi gün denediğimiz de bağlanabildik.İlginç bir durum defalarca davet göndermemize rağmen bağlanamamıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: osmore
Ertesi gün denediğimiz de bağlanabildik.İlginç bir durum defalarca davet göndermemize rağmen bağlanamamıştı.
Arkadaşım çözersen lütfen haberdar et beni. Aynı sorun bendede var. Başka birileriyle online oynamada hiç sorun yok ama arkadaş listemden hiçkimseyle online oynayamadım.
bu sorunu çözebildinizmi arkadaşlar
böyle sorunlar yaşıyorsanız birde online team playden davet atın tek oyuncu seçmeyip any derseniz normal maç yapmış olursunuz
onuda denedik yine aynısorunu veriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme