Şimdi Ara

Fifa 11 Bi Bakın Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımın rami 3gb ekran kartı 1gb işlemcisi i3 ve windows7 ve fifa 11 gibi oyunları kasıyor format çözüm olabilir mi yoksa gayet normal mi kasması ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail12_08 -- 18 Ocak 2012; 13:06:12 >

• hangi grafik ayarlarında kasıyor onu söylermisin ?
  • high ta kasıyordu bende dusurdum very low yaptım 1366x768 ekran ayarları bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail12_08

high ta kasıyordu bende dusurdum very low yaptım 1366x768 ekran ayarları bunlar.

bu durumdada kasıyor mu yani ? wait for vsync yi kapa bide öyle dene birde laptopdamı oynuyorsun
  • evet laptopta oynuyorum
  • güç seçenekleride yüksek performansda ise bilgisayarın kasmaması gerekir dostum grafik ayarları veylowda
  • Teşekkürler kardeşim game booster kullanmaya başladım kasma baya azaldı bide windows uptade güncelleştirmelerini yaptım faydası olur dediler teşekkürler daha olmadı format attırıcam bilgisayarıma.
  • eyvallah kardeşim birde şu siteden oyunu bilgisayarın kaldırıp kaldırmıyıcagını ögrenebilirsin haberin olsun eksik olan birşeyi görebilirsin oyunu seçersin ordan gösterir sanahttp://www.systemrequirementslab.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.