Şimdi Ara

Fifa 11 Haftalık Maaş Sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İster Transfer Bütçenizi. İster Haftalık Maaş Bütçenizi Arttırmanın Sorunsuz Yolu

Selam arkadaşlar bir çok kişi bu durumdan şikayetçi ve kimse doğru dürüst bir konu açmadı hep açılan konularda ya -2 milyar $ & € gibi borca girdik diye şikayet edildi yada Maaş artmıyor diye şikayet edildi.

O kadar maç yap yapıyoruz bilet gelirleri ile transfer bütçemiz artıyor ancak Futbolculara verilen Para artmıyor bunun nedeni ne idi hata mı acaba Maaş ancak yıl sonunda bonus şeklinde artıyor o da lig deki duruma göre sanırım.

ve ben bir şekilde bu olayı çözdüm.

1-İlk önce ticked patch kurun ve gerekli işlemi yapınız.
    2-Sonra Game Klasörü içerisinde oluşan career dosyasını not defteri ile açın
    3-Daha sonra ise aşağıya vereceğim yazıyı sayfa sonunda aynı yeri bulup değerleri değiştirin.[/COLOR][/B]

MM_DIFFICULTY_MODIFIER_AMATEUR = 1.35
    MM_DIFFICULTY_MODIFIER_SEMIPRO = 1.20
    MM_DIFFICULTY_MODIFIER_PROFESSIONAL = 1.12
    MM_DIFFICULTY_MODIFIER_WORLDCLASS = 10.02

MM_WAGE_BUDGET_DIFFICULTY_MODIFIER_AMATEUR = 6.16
    MM_WAGE_BUDGET_DIFFICULTY_MODIFIER_SEMIPRO = 8.145
    MM_WAGE_BUDGET_DIFFICULTY_MODIFIER_PROFESSIONAL = 10.1
    MM_WAGE_BUDGET_DIFFICULTY_MODIFIER_WORLDCLASS = 100.02

MM_WAGE_BUDGET_OBJECTIVES_MODIFIER = 0.125
    WAGE_BUDGET_BONUS_MODIFIER_FOR_NEW_SEASON = 0.0016
    WAGE_BUDGET_MANAGER_REPUTATION_MODIFIER = 0.08
    WAGE_BUDGET_BOARD_CONFIDENCE_BONUS= 0.21

Bu da career dosyası.

Hotfile.com: One click file hosting: career.ini

İsterseniz ticked Patch kurup patch yaptıktan sonra Game klasörüne bunu da atabilirsiniz ama belirteceğim yerlerle ilgili değişiklik sizlere kalmış bir şeydir. Aşağıdaki resimler bu dosyanın eseridir.

Şimdi açıklamalara devam ediyorum.

Burada ki;
    KIRMIZI bölüm Transfer bütçemizin olduğu yerdir.
    MAVİ bölüm Haftalık maaş bölümüdür.
    YEŞİL bölüm ise sezon sonun da Yüzdesel olarak verilen bonus puanıdır.
    Bu bonus sistemini tam olarak çözemedim sezon sonunda ki para ile buradaki değer çarpılıp üzerine o kadar para ekleniyor sanırım.

Dikkat ederseniz ben Transfer bütçesi kısmın da WorldClass oynadığım için sadece o bölüm deki 1 olan değeri 10 olarak değiştirdim.
    Maaş bölümüdeki WorldClass bölümünü ise 1'den 100'e çektim. bu size kalmış bir şey bu değer ne kadar yüksek olursa Haftalık maaş bütçesi o kadar yüksek olur.

Son YEŞİL bölümdeki değerler ile oynamadım NEDEN mi ?
    Cevap vereyim: Çünkü sezon sonunda Bonus vereceği için bundan önceki bu tip maaş yamaların da gördük ki sezon sonunda ne olduysa bir den anlamadığımız şekilde Paramız ve Maaşımız -2 Milyar küsürlere çıkıyordu ve bir takım sıkıntılar yaratıyordu o yüzden o bölümle oynamadım bakalım bir sorun olacak mı henüz bu şekilde yeni menajerlik açmadım. Sizler haberdar edersiniz.

İsterseniz Sadece Haftalık maaş bölümünü (MAVİ renkli olan bölüm) arttırarak oynayabilirsiniz.
    HANİ ŞİKAYETİMİZ MAAŞLA İLGİLİYDİ YA O BAKIMDAN HEM BÖYLECE HİLE YAPMAMIŞ YA DA SIKINTI OLAN BÖLÜMLE İLGİLİ YAPMIŞ OLURUZ.

Anlattığım gibi değerler ne kadar büyük olursa Paralar o kadar büyük olur ama DİKKAT çok büyük paralar başınıza dert olur Para değeri 2 Milyarı geçmemek üzere ayarlanmış EA tarafından geçtiğinde Eksi değerlere düşüyor paralar.Bu da sıkıntılara sebebiyet veriyor bilginize.

Bir Kaç RESİM

alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asnaeb -- 16 Şubat 2011; 17:14:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.