Şimdi Ara

FIFA 11 için 2017 Yaması ÇIKTI (Resmi Kadrolu-Overalli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
23.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semih01sem

Dediğin gibi yaptım sonuç değişmedi. Soccergaming'den indirdim. Rar komple inmese dosya açılmaz diye biliyorum. Sorunu bulamadım. Farklı ilaçlar da denedim halbuki. İnternette dep ayarı falan diyorlar ama fifa.exe dep'e eklenmiyor. Windows 10 64 bit Enterprise.

Windows 10'da bende petr cech ekranında hata veriyordu. Çözümü şöyleydi:
    "oyunun ana klasöründeki fifa.exe'ye sağ tıklayıp uyumluluk sorunu giderme tıklıyoruz. sorun giderme programına tıklıyoruz. en üstteki seçenek (program windows'un eski sürümlerinde çalışıyordu) işaretli şekilde ileriye basıyoruz. windows 7'yi seçip ileriye tıklıyoruz ve programı sınaya tıklıyoruz. artık oyun sorunsuzca açılıyor. oyundan çıktıktan sonra da ileriye tıklıyoruz ve "evet, bu ayarları bu program için kaydet" seçeneğine tıklıyoruz. artık sorunsuzca windows 10'da çalışıyor."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    Malesef yine olmadı. Bu konuda benim kadar sorun yaşayan olmamıştır herhalde. İnternetten bulduğum tüm yöntemleri denedim bu da dahil. Olmayınca olmuyor.

Sorunu hallettim. Yüklediğim oyun torrentten indirdiğim RIP versiyondu. Demek eksik dosyalar varmış ki açılmıyormuş. 6gb'lık tam oyunu yükledim düzeldi inşallah.

• Biraz alakasız olacak ama hala fifa 11 origin key satanlar var.Ne kadar güvenilir acaba?Ayrıca gameranger hala çalışıyor mu online oynama mevcut mu oyunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: dumanfurkan620

Biraz alakasız olacak ama hala fifa 11 origin key satanlar var.Ne kadar güvenilir acaba?Ayrıca gameranger hala çalışıyor mu online oynama mevcut mu oyunda?

Serverları kapatıldığı için key alsan bile orjinal serverlarda online oynayamazsın. Gameranger ise hâlâ çalışıyor. Gameranger ile online oynayabilirsin.
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin yamayı sorunsuz şekilde kurdum bütün herşey normal takım isimleri vb. Daha sonra menajer mod oynucaktım baktım ingilizce sonra tr yama kurdum %100 olandan neyse menü vb. herşey türkçe ama takım ve lig isimleri bozulmuş durumda örneğin : TeamName112958 gibi...oyunu tekrar ing yapınca düzeliyor ama zevki kalmıyor sonra.. eğer bir bildiği olan varsa yardım ederseniz sevinirim...
  • byfendy111 B kullanıcısına yanıt
    Bozulması normal çünkü eklenen yeni lig ve takım isimleri Türkçe yamada yoktur.

• anladım sağol teşekkürler yardım ettiğin için
    ulan 30 liraya almıştım böyle anloglu şekili şulullu titremiyo diye çok üzülmüştüm senin sayende titredi ve çok güzel
    Kardeşim 1.01 patch yükledikten sonra v0.5 part 1 ve 2 yi yükleyip ardından v1.0 ve v1.1'i yüklüyoruz ve Crackini de yapınca Fifa11 16-17 hazır hale geliyor,böyle değil mi ?
  • Emre Y. E kullanıcısına yanıt
    Aynen. Krek olarak 1.01 krek yapılacak. Yoksa olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 20 Ağustos 2016; 5:35:48 >
    Onu nasıl yapıyoruz hocam ?
    Ayrıca v0.5 klasöründe Selector ve Patch Updater var,bunlar da yüklenecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Y. -- 20 Ağustos 2016; 9:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Y.

Onu nasıl yapıyoruz hocam ?
    Ayrıca v0.5 klasöründe Selector ve Patch Updater var,bunlar da yüklenecek mi

Hayır.
    İlk önce 1.01 patch
    Sonra 0.5 part 1, 0.5 part 2, 1.0 ve 1.1 sırayla yüklenip 1.01 krek yapılıp oyun açılacak. Gameranger ile sorunsuz oynamak için FIFA 11 Selector'dan Select database kısmını Online version olarak değiştirip apply database tıklanacak.
    ya bendede aynı sorun var ilk önce pacth 1,01 yükledim crack yaptım sonra sırasıyla kurdum dediğiniz gibi ama messi ekranında oyun durduruldu diyip atıyor oyundan anlamadım neden denemediğim crack kalmadı oyununu başka sitelerden indirdim tekrardan yaptım yine olmadı dedim eksikmi indi acaba yeniden indirdim yine aynı yerde atıyor bi çözüm yolu bilen varsa yardımcı olabilirmi allah rızası için 4 gündür bununla uğraşıyorum baktım yama hoşuma gitti merakta ediyorum ama bir türlü giremiyorum bildiğiniz crack varmı acaba yada nerde yanlış yapıyorum win 10 kullanıyorum uyumluluk ayarıda yaptım belki sorun ordadyır diye yine olmadı yamayı fifa 11 içine kuruyoruz deme yanlış yapmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zottoo10

ya bendede aynı sorun var ilk önce pacth 1,01 yükledim crack yaptım sonra sırasıyla kurdum dediğiniz gibi ama messi ekranında oyun durduruldu diyip atıyor oyundan anlamadım neden denemediğim crack kalmadı oyununu başka sitelerden indirdim tekrardan yaptım yine olmadı dedim eksikmi indi acaba yeniden indirdim yine aynı yerde atıyor bi çözüm yolu bilen varsa yardımcı olabilirmi allah rızası için 4 gündür bununla uğraşıyorum baktım yama hoşuma gitti merakta ediyorum ama bir türlü giremiyorum bildiğiniz crack varmı acaba yada nerde yanlış yapıyorum win 10 kullanıyorum uyumluluk ayarıda yaptım belki sorun ordadyır diye yine olmadı yamayı fifa 11 içine kuruyoruz deme yanlış yapmıyorum

Her şeyi komple kaldır. Tertemiz fifa 11'i kur. 1.01 patchı yap ve özelden yolladığım 1.01 kreki at. Sonra oyunu çalıştır bakalım sorunsuzca giriyor mu? Cech ekranında kalıyorsa:
    "oyunun ana klasöründeki fifa.exe'ye sağ tıklayıp uyumluluk sorunu giderme tıklıyoruz. sorun giderme programına tıklıyoruz. en üstteki seçenek (program windows'un eski sürümlerinde çalışıyordu) işaretli şekilde ileriye basıyoruz. windows 7'yi seçip ileriye tıklıyoruz ve programı sınaya tıklıyoruz. artık oyun sorunsuzca açılıyor. oyundan çıktıktan sonra da ileriye tıklıyoruz ve "evet, bu ayarları bu program için kaydet" seçeneğine tıklıyoruz. artık sorunsuzca windows 10'da çalışıyor."
    Aslında direk uyumluluktan windows 7 seçilince de olur ama gameranger için olmuyor. Gameranger için yukarıda yazdıklarım şart.

Sorunsuz giriyorsa İlk önce 1.01 patch,sonra 0.5 part 1, 0.5 part 2, 1.0 ve 1.1 sırayla yükle.

• Arkadaşlar bu yama da eski oyuncularda yerinde kalıyor mu ( deco, riise,ballack ... gibi ) ?

• MİHAWK976 M kullanıcısına yanıt
    Hayır eski hiç bişey kalmaz.
  • 2017 yaması eklenmiştir.
  • v1.0 ve v1.1 patchları eklenmiştir.
  • Süper bir yama olmuş çok teşekkürler. Bu İspanyol ve Mexican spiker dosyalarını nereden bulabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.