Merhaba, ben turk psn den fifa all live season aldım fakat bu download olmuyor. Psn de live season alındı gözüküyor. Oyuna giriyorum purchase yapıyorum fakat o zamanda. THERE WAS AN ERROR VERİFYİNG OYUR ONLİNE PASS, PLEASE TRY AGAİN diye msj veriyor. Amerika psn den purshase yaptığımda psn e bağlanıyor oyun fakat ordada live season almadığım için gözükmüyor.
Aynısı bana oldu . Türk psnden aldım Game all pack . ama oyunda gözükmüyor. sadece Premier lig gözüküyor. we satın aldığım şeyin downloadıda yok :S özel msj attım sana kardeş. birbirimize yardımcı olup şu sorunu çözersek gerçekten çok mutlu olurum. 2. kez başıma geliyor bu olayda . lütfen bana ulaş
oyunun online kodunu hangi psn e girdiyseniz ve onunla live season aldıysanız problem olmaması lazım. gözüken farklı psnlerden bu iş gerçekleşmiş.
Daha çıkmadı dostum çıkanca indirirsin....
Arkadaslar , sadece premier lig gözükuyorsa rahatlayın. Cunku TR psn için fifa storede sadece premier lig satılıyor. Diger ligler henuz cıkmadı. Sadece tr psn store da all leagues diye gozukuyor , ama fifa storeda tr için yalnızca premier lig cıktı suanlık. Diger ligler cıkınca gözükecektir zaten.
Benim aldıgım all pack we 18 tl . Premier Pack ise 9 tl . Tr psnden aldım. Ve downloadı yok bunun napacam :S param boşa mı gidicek ? :S Sadece RATE iconu war
arkadaşlar bu online da karşı tarafın ıd sini kapatamıyormuyuz sırf bu yüzden bırakacam fifayı. ne dir o öyle sahanın ortasında adamın kafasının üstünde game id çıkıyor.