manager modda Fenerbahçe' yi yönetiyorum.Her sezon Türkiye kupasında yarı finali oynuyorum, yeniyorum ama final oynayamıyorum yarı final maçından sonra bir gazete haberi ile karşılaşıyorum. ' the dreams end ' Sezon başında Türkiye kupasını kazanmam için görev veriliyor fakat bu yüzden görevi tamamlayamıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum
işte,fenerbahçenin kültürü oyuna çok iyi yansıtılmış,kupa alamıyor işte,türkiye kupasını 29 sene üst üste alamaması fifanında gözüne çarpmış demekki
Arkadaşım benim burda bir sorunum var ve ben bunun için bi çözüm yolu arıyorum.Futbol konusunda tartışıcak bi adam değil anladın mı?
Arkadaş galiba sen manager mode takvim yamasını kullanıyorsun bu hatayı alan ilk kişi değilsin. Bahsettiğin sorun bu yamayı kullananlarda var.
Evet takvim yamasını kullanıyorum biliyosundur takvim yamasını kullanmadığımda futbolcular bir sezonda 2 yaş birden atlıyor hemen emekli oluyorlar. bu iki sorunu halledebiliceğim bi yol var mı?
Malesef bu takvim yamasından başka her sezonun 2 yıl birden atlaması sorununa çözüm yok. Bu yamayı kullanıncada bahsettiğin sorun meydana geliyor galiba yamayı yapan arkadaş iyi ayarlayamamış.
başka bi pc de denedim takvim yamasını. Hiç sorun çıkmadı yaş sorunu halledildi kupadada final oynayabildim
Bilmiyorum HaRB bu yamayı kullanıp bu hatayı alanlardan biriside sen oldun başka forumlarda 2 kişide daha bu sorunu görmüştüm sistem ne nasıl işliyor bilemiyorum ama sorunun sebebi o. iyi günler dilerim.