Şimdi Ara

fifa 11 manager mod türkiye kupası finali oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • manager modda Fenerbahçe' yi yönetiyorum.Her sezon Türkiye kupasında yarı finali oynuyorum, yeniyorum ama final oynayamıyorum yarı final maçından sonra bir gazete haberi ile karşılaşıyorum. ' the dreams end ' Sezon başında Türkiye kupasını kazanmam için görev veriliyor fakat bu yüzden görevi tamamlayamıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum

• işte,fenerbahçenin kültürü oyuna çok iyi yansıtılmış,kupa alamıyor işte,türkiye kupasını 29 sene üst üste alamaması fifanında gözüne çarpmış demekki
  • Arkadaşım benim burda bir sorunum var ve ben bunun için bi çözüm yolu arıyorum.Futbol konusunda tartışıcak bi adam değil anladın mı?
  • Arkadaş galiba sen manager mode takvim yamasını kullanıyorsun bu hatayı alan ilk kişi değilsin. Bahsettiğin sorun bu yamayı kullananlarda var.
  • Evet takvim yamasını kullanıyorum biliyosundur takvim yamasını kullanmadığımda futbolcular bir sezonda 2 yaş birden atlıyor hemen emekli oluyorlar. bu iki sorunu halledebiliceğim bi yol var mı?
  • Malesef bu takvim yamasından başka her sezonun 2 yıl birden atlaması sorununa çözüm yok. Bu yamayı kullanıncada bahsettiğin sorun meydana geliyor galiba yamayı yapan arkadaş iyi ayarlayamamış.
  • başka bi pc de denedim takvim yamasını. Hiç sorun çıkmadı yaş sorunu halledildi kupadada final oynayabildim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 Güncel Kadro Yaması
    2 yıl önce açıldı
    Pes'te yaptığım lig karması
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum HaRB bu yamayı kullanıp bu hatayı alanlardan biriside sen oldun başka forumlarda 2 kişide daha bu sorunu görmüştüm sistem ne nasıl işliyor bilemiyorum ama sorunun sebebi o. iyi günler dilerim.
  • tamam saol bilgi verdiğin için.
  • EA forumuna yeni konu açtım şimdi Türkiye Süper Lig takvim sorunu için bir sonuç çıkarmı bilmiyorum keşke ara transferi içeren patch ile bu sorunda düzeltilse..
    http://forums.electronicarts.co.uk/database-discussion/1387634-fifa-11-turkish-super-league-calendar-problem.html#post18983320
  • fenerliyim, garipmiş yani :D
  • Bende fenerliyim ama biraz bilerek açılmış bir konu geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.