Şimdi Ara

FIFA 11 [Online] Spor Toto Süper Lig (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nervous breakdown

online paralı olmasa katılırdım

live in haricinde fifanın aldığı ekstra bir paramı var hocam online oynamak için. eğer öyleyse kötü olmuşş
  • benide yazın:gt utkanbaba
    kayserispor
  • Bakalım Karabük'ü kim alacak
  • bana fifada online nasıl satın alıncağını gösterebilirseniz. bende katılırım.

gaziantepspor alıyım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkan123456

benide yazın:gt utkanbaba
    kayserispor

önceden alındı malesef. başka takım seçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

saçma olmuş. karabük,kasımpaşa,ibb,konya olmak isteyen çıkmaz ki. Karma bir lig olsun büyük takımlar.

sonuçta oyun yeni çıktı ilk kendi ligimizden takımlarla oynayalım diye düşündüm. maksat eğlence. sonradan tabii ki böyle bir lig yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: So say we all

bana fifada online nasıl satın alıncağını gösterebilirseniz. bende katılırım.

beni karabükspora yazabilirmisin.
  • quote:

quote:

bana fifada online nasıl satın alıncağını gösterebilirseniz. bende katılırım.

beni karabükspora yazabilirmisin.

değiştirdim. bu arada evet biri online'ın nasıl satın alınacağı konusunda bizi bilgilendirirse iyi olur. böyle bir şey kesin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsan_eko -- 28 Eylül 2010; 10:27:29 >
  • bende katılmak ıstıyorum ceberTR
  • yaz ankara gücüne benı gt imzada yazıyor
  • beyler benim ps3 kafem var ve o saatler arasında oynayabılırım.. katılmak ıstıyorum alıyormusunuz hala ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmdnc34

beyler benim ps3 kafem var ve o saatler arasında oynayabılırım.. katılmak ıstıyorum alıyormusunuz hala ??

bu turnuva xbox ıcın degıl mı arakadaslar bende katılamk ıstıyorum gamertag:hakan0026
  • xbox içinde kimse ilgilenmiyor turnuvuyla şu an. ortaya turnanın arkasında durucak sonuna kadar ilgilencek biri olsa güzel turnuvalar ligler hazırlanır burda. ama o kahraman aranıyor.
  • oyunu ilk açtığınızda online satın almak istiyormusunuz diye soruyor(800 mic point) bi kereye mahsus alıyorsun kod gönderiyorlar falan... ama bir de 7 günlük trial var istersen onuda seçebiliyorsun.

ben de bucasporu seçmek istiyorum?
  • Benide yazın Manisaspor olurum . Askerliği Manisa'da yaptık az gecmedim stad önünden :)
  • bende katılmak isterim ama benim maçlarımı akşam 23:00 -24:00 arasına yazarsanız. Ankaragücünü alıyorum...

gamertag: suncuoglu
  • Beniden Ankaragucune yazin. MAclar icin 19'dan itibaren musaitim.
    Bu arada FB,BJK,TS,GS'nin secilebilmesi adilce olmamis bence..
  • gamertag: sabriaga
    takım: Eskişehirspor
  • iptal gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Beniden Ankaragucune yazin. MAclar icin 19'dan itibaren musaitim.
    Bu arada FB,BJK,TS,GS'nin secilebilmesi adilce olmamis bence..

Ankaragucu alinmis.. Antalyaspor'u alayim bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 5 Ekim 2010; 13:20:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.