Şimdi Ara

FIFA 11 PC Patch 1.01 || HERKES YÜKLESİN. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
72.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

quote:

Orijinalden alıntı: 06reis

quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

Pacth 'ın ahım şahım bir katkısı yok .

peki şunu sormak istiyorum orjınal oyun mu kullanıyorsun ve sorunsuz bir şekilde mi yükledin ??

orjinal deyil ama sorunsuz bir şekilde yükledim.

Alıntıları Göster
    crackla değiştirdiğiniz tüm dosyarın orjinallerini yerine koyun. gerekirse tüm fifayı silip (herşeyiyle) tekrar kurun. cracklemeden önce pathi kurun. craki yapın. oyununuzu oynayın (ben öyle yaptım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: kralweb

crackla değiştirdiğiniz tüm dosyarın orjinallerini yerine koyun. gerekirse tüm fifayı silip (herşeyiyle) tekrar kurun. cracklemeden önce pathi kurun. craki yapın. oyununuzu oynayın (ben öyle yaptım.)

Alıntıları Göster
    Patch'ı yükleyemedim arkadaşlar. Orijinal DVD'den dosyaları kopyalamama rağmen yine de hata verdi.

EA Sports\FIFA 11\Game dizinindeki "data0.big" adlı dosyayı yükler misiniz? Toplam 5.78 MB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 30 Ekim 2010; 19:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

Patch'ı yükleyemedim arkadaşlar. Orijinal DVD'den dosyaları kopyalamama rağmen yine de hata verdi.

EA Sports\FIFA 11\Game dizinindeki "data0.big" adlı dosyayı yükler misiniz? Toplam 5.78 MB.

Alıntıları Göster
    Bu arada patch'tan sonra yeni crack'ı isteyen olursa özel mesajla atabilirim.
  • quote:

Yeni crack gerekmiyor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: @DaLgakiran

quote:

Eski crack'le de açılıyor ama yeni bir crack daha çıktı.
    Şu istediğim 5 MB'lik dosyayı yükler misin? Çok acil. Adı: data0.big
  • Orijinalden alıntı: @DaLgakiran

bana atabilirmisin rica etsem

• Orijinalden alıntı: celticss

Tamam atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 30 Ekim 2010; 22:54:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celticss

Özel mesaj ile gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 30 Ekim 2010; 22:57:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celticss

Özel mesaj ile gönderdim.

Banada atarmısın hocam
  • quote:

quote:

quote:

Eski crack'le de açılıyor ama yeni bir crack daha çıktı.
    Şu istediğim 5 MB'lik dosyayı yükler misin? Çok acil. Adı: data0.big

Alıntıları Göster
    herşeyi yaptım ama oyunda ligleri gösterdiği an oyun kapanıyor. yardımcı olabilcek yok mu delircem artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Player-

herşeyi yaptım ama oyunda ligleri gösterdiği an oyun kapanıyor. yardımcı olabilcek yok mu delircem artık

Alıntıları Göster
    gene ati kartlarda sorun cikartiyo o tiki secsem bile HD4850 ati sürümü varmi yeni en güncel acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker1453

gene ati kartlarda sorun cikartiyo o tiki secsem bile HD4850 ati sürümü varmi yeni en güncel acaba

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar patchi yükledim fakat yeni ilaç lazım. Biriniz bana pm den atabilirmi mümkünse? Teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker1453

Alıntıları Göster
    Patch i yükledim, gereksiz kasılma sorunu kalmadı..
  • İlk mesaja "Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match. " hatasının çözümü eklendi.

quote:

Orijinalden alıntı: _kerem
    Arkadaşlar patchi yükledim fakat yeni ilaç lazım. Biriniz bana pm den atabilirmi mümkünse? Teşekürler

Eski crack ile oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-960471B1F

İlk mesaja "Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match. " hatasının çözümü eklendi.

quote:

Eski crack ile oynayabilirsin.

Alıntıları Göster
    Ben patchi hiçbir hata almadan yükledim fakat bekliyoru öle yeni crack çıkmımı diye:D Eskiside açıyor oyunu :) Fakat şöle bişi var bu eski crack yamayı kullanıyormu acep?

• quote:

Ben patchi hiçbir hata almadan yükledim fakat bekliyoru öle yeni crack çıkmımı diye:D Eskiside açıyor oyunu :) Fakat şöle bişi var bu eski crack yamayı kullanıyormu acep?

Cracklenen şey zaten oyunun exesidir. Yok öyle patchi kullanıyor mu falan diye birşey :)) Ayırca oyunu açarken Patchin etkilediği dosyalarıda gözden geçirip açar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Cracklenen şey zaten oyunun exesidir. Yok öyle patchi kullanıyor mu falan diye birşey :)) Ayırca oyunu açarken Patchin etkilediği dosyalarıda gözden geçirip açar :))

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bilgilendirdiğin için:)

• quote:

Ben teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Ben teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    o zaman yeni crack neden cıktı 32 mb lık normalde 16 mb hangısını kullanacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player-

Alıntıları Göster
    orjinal data0.bh, data0.big, data1.bh ve date1.big

Arkadaşlar bu dosyalarıda birisi bana uplayabilirmi yamayı kuramıyorum :S lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.