Şimdi Ara

FİFA 11 PRO CLUB (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeri değil ama bu durum pek hoş değil peki pes 2011 içinde aynı şeyler geçerli olacakmı
  • bende katılmak istiyorum takıma, mümkünmüdür? gamertag: SERKAHNU
  • @badibadix
    ikinci el alanlardanda microsoft puan kazanmak istiyor.yani bu durum kopyacılara para verirlerse oyunu oynarlar gibi algılanmasın.tabiki orjinal kullanıyorsan kod sana kitapçıkla geliyor...pes de aynı durum varmı henüz bir bilgi yok

@serkahn
    elbette dostum beni live dan ekleyip iletişime geçebilirsin
  • beyler konu düşmesin ztn 1 ekimde geldi başlasak mı yavaştan deniz....
  • en geç pazar akşamına kadar oyunu almayı planlıyorum,ayrıca bu mic puanı çok saçma olmuş(live partyde daha güzel giydirmelerim olacak konuyla alakalı)

kenanbal was here

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur1706 -- 1 Ekim 2010; 15:29:21 >
  • jitekleyin online ucretsiz oynayin..
  • Bende Shopto'dan siparişimi verdim 29.09.2010 da kargolanmış. Bakalım ne zaman elime geçecek. Bende Club'e katılabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimalp

Bende Shopto'dan siparişimi verdim 29.09.2010 da kargolanmış. Bakalım ne zaman elime geçecek. Bende Club'e katılabilirim.

Süper olur hocam.
  • beyler yarın club olayına başlıyoruz.birçok arkadaşın stealth patchi beklemesinden dolayı yaşanan gecikme dolayısıyla pazar gününe erteleme yaptık.pazara bekleriz.buarada burada oynamak isteyen arkadaşlardan live da ekleme talebi gelmiyor tekrar ediyorum beni yada club uyelerinden birini eklerseniz live dan daha rahat anlaşırız
  • Bir çoğunuz fw lisiniz galiba. peki code aldınız mı?
  • beyler beşiktaş maçından sonra live da olun....
  • evet arkadaşlar pazar akşamı gördük ki çok eğlenceli maçlar bizi bekliyor,Oyunda trial sistemi mevcut 1 haftalık(online için) 1 haftalık süreden sonra mecbur mic puanı almak zorunda kalacağız.Ayrıca trial den midir bilinmez ama oyunun multiplayerinde sıkıntılar var,donma pozisyon seçememe,rakip bulamama gibi(oyunun yeni çıkmasındandır diye dua ediyoruz.)

Not: Deniz arkadaşımızı her maçta kalede görmek istiyoruz,gülmekten karnıma ağrılar girdi :D

kenanbal was here.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur1706 -- 4 Ekim 2010; 9:39:09 >
  • kenana aynen katılıyorum deniz kalede olsun biz oynamasakta olur o derece
  • kırık kaburgamla bile denizden daha iyi kalecilik yaptım top saatte 2 km hızla yuvarlanak geliyo,adam 4 müdahale kontrol ediyo :)
  • arkadaşlar bende katılabilirmiyim. oyuncumu yeni açıcam. ortaha sahaya adam lazımsa o mevkide oynayabilirim.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

evet arkadaşlar pazar akşamı gördük ki çok eğlenceli maçlar bizi bekliyor,Oyunda trial sistemi mevcut 1 haftalık(online için) 1 haftalık süreden sonra mecbur mic puanı almak zorunda kalacağız.Ayrıca trial den midir bilinmez ama oyunun multiplayerinde sıkıntılar var,donma pozisyon seçememe,rakip bulamama gibi(oyunun yeni çıkmasındandır diye dua ediyoruz.)

Not: Deniz arkadaşımızı her maçta kalede görmek istiyoruz,gülmekten karnıma ağrılar girdi :D

kenanbal was here.

Neden ms almak gerekiyor acaba?

Bu arada bende katilabilirim mumkunse headset var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

quote:

evet arkadaşlar pazar akşamı gördük ki çok eğlenceli maçlar bizi bekliyor,Oyunda trial sistemi mevcut 1 haftalık(online için) 1 haftalık süreden sonra mecbur mic puanı almak zorunda kalacağız.Ayrıca trial den midir bilinmez ama oyunun multiplayerinde sıkıntılar var,donma pozisyon seçememe,rakip bulamama gibi(oyunun yeni çıkmasındandır diye dua ediyoruz.)

kenanbal was here.

orjinal kullananlar için sorun yok,çünkü o bahsettiğim kod oyunun içinde geliyor.ama fw li kullananlar için sıkıntı var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur1706 -- 4 Ekim 2010; 13:43:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

quote:

kenanbal was here.

orjinal kullananlar için sorun yok,çünkü o bahsettiğim kod oyunun içinde geliyor.ama fw li kullananlar için sıkıntı var :)

Fwli zaten oynanmiyor biliyordum..
    Oyleyse benim acimdan sorun yok.. :)

• Arkadaşlar,
    Ben de katılmak istiyorum. gt: sabriaga
    Bu arada mevki santrafor ya da forvet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 4 Ekim 2010; 15:42:41 >
  • Bende gt'mi soylemeyi unutmusum..
    Eklemek isteyenler turnuva icinde hazirim TurQich gamertagim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.