Şimdi Ara

Fifa 11 turnuva: grup maclari pazartesi son gun!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
0
Favori
11.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni konu açalım diyordum ama gerek yok. Arkadaş geldiği zaman devam ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süper Eleman -- 7 Ekim 2010; 21:36:56 >
  • Onur kardeş bu iş sana kalacak gibi :) Konu sahibi arkadaş geldiğinde bir el atın bir zahmet elinize sağlık şimdiden..
  • geldim arkadaslar calisiyordum. liste yapilmis umarim dogrudur ben tekrar saymayacagim sayan arkadasin elllerine saglik. kuralari ben bu aksam fifanin yaptigi gibi sececegim. yani hic usenmeden kagida yazip isimleri ve takimlari tek tek secip gruplara yerlestirecegim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurWho

Liste doğru mudur bir kontrol edin. Eğer doğruysa maalesef son yazan arkadaş kıl payı kaçırdı turnuvayı.
    Eğer birisi nasıl kura çekileceğini de anlatırsa kurayı da ben çekebilirim. Ama arkadaş rahatsız olabilir belki. Konusunu sahiplenmiş gibi oldum sonuçta.
    Ama her şeyi aynı kişiden beklememek lazım amacım yardım etmek.

bu arada dostum kuralari ben cekecegim tek tek kagitla. ama yardimci olabilirsin istedigin zaman. tabi bunu sadece sen yapsan sevinirim yoksa iyice karisabilir.

tsk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eryigitttt

quote:

Liste doğru mudur bir kontrol edin. Eğer doğruysa maalesef son yazan arkadaş kıl payı kaçırdı turnuvayı.
    Eğer birisi nasıl kura çekileceğini de anlatırsa kurayı da ben çekebilirim. Ama arkadaş rahatsız olabilir belki. Konusunu sahiplenmiş gibi oldum sonuçta.

bu arada dostum kuralari ben cekecegim tek tek kagitla. ama yardimci olabilirsin istedigin zaman. tabi bunu sadece sen yapsan sevinirim yoksa iyice karisabilir.

tsk ederim

Akınsoft programı var yardımcı olabilir sana kardeşim

• yok ya kagitlari hazirladim cekecegim birazdan. ama guven sorunu olmazsa tabi. simdi bana ispanya cikarsa millet rahatsiz olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

quote:

tsk ederim

Akınsoft programı var yardımcı olabilir sana kardeşim

Arkadaş doğru söylüyor tek tek uğraşmana gerek yok akınsoftla halledebilirsin kullanımı basit hem türkçe

Link

• aynen kagitla isin zor olu hocam akinsoft ile halledersen daha saglam olur bi de resimleri eklemis olursun herkez gorur
  • iyi cekin o zaman kuralari.
  • bu arada sunu belirtmek istiyorum bu turnuvadan hemen sonra random turnuva yapmak istiyorum. 32 takim iceren ve oyundaki en guclu takimlari iceren. sampiyonlar ligi formatinda.

VE BU TURNUVAYI KAZANANIN ODULU DE EGER KATILMAK ISTERSE O TURNUVADA ISTEDIGI TAKIMI SECEBILECEK.
  • quote:

iyi cekin o zaman kuralari.

ben çekiyorum 10-15 dkye koyarım capsleri
  • eryigitttt senin psn yok
  • ooijerz ekle dostum
  • eryigit25
  • quote:

eryigit25

Düzelttim hocam senin psni.

quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

ooijerz ekle dostum

Seni de yedeklere ekledim hocam her ihtimale karşı.
  • bu akınsoftta kazananlar kısmını nasıl büyütebilirim yani 2 ayrı resim koymak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmLtPc -- 7 Ekim 2010; 23:43:22 >
  • Ahahaha Ekvator gelmiş bana.Hocam baştan çek şu kurayı,bu sefer ki çekişinde büyütürsün.
  • yok kuraları değiştirmicem ama 1 resim olursa daha düzenli olur dedim
  • Hocam şakasına dedim zaten.
    En yüksek adamım 65
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.