Bildirim
FIFA 11 VIDEO KLİP TOP 10 PS3
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1,10 ve 5 dışında hepsini düz vurmuşsun hocam,ama saydıklarım iyiydi -
Aslında gollerim olağanüstü goller değil.Sadece hepsini bir arada toplayıp biraz da aksiyon eklemeye çalıştım. Kısa süreli bir çalışmaydı biraz daha uğraşsam daha güzel şeyler çıkabilir -
Drogba reyis güzel asmış
Bu arada online'da attığın golleri nasıl kaydediyorsun,rica etsem anlatır mısın? -
Ea sports web sitesinden kaydetceğin video'yu açıp sağ tıklayıp ;
Önce open menu sonra share video basıp en sonunda da copy link basman gerekiyor.
Bu işlemi yaptığındahttp://bcove.me/amxrdlpa buna benzer bir link'e sahip olacaksın .Bu yer video'nun barındığı yer .
Ea sports'da veriyi burdan çekiyor . Brightcove sitesi burdan Replay Media Catcher programı ile bilgisayarına kaydedebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 11 Mart 2011; 18:18:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sercan1907
Önce open menu sonra share video basıp en sonunda da copy link basman gerekiyor.
Bu işlemi yaptığındahttp://bcove.me/amxrdlpa buna benzer bir link'e sahip olacaksın .Bu yer video'nun barındığı yer .
Ea sports'da veriyi burdan çekiyor . Brightcove sitesi burdan Replay Media Catcher programı ile bilgisayarına kaydedebilirsin.
Saol hocam da esas beceremediğim şey online oynarken gol atınca nasıl videomu ps3'e kaydedeceğimdi,sen ps3'ten pc'ye yüklemeyi anlatmışsın aslında bunları da bilmiyordum,teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asetil CoA
quote:
Saol hocam da esas beceremediğim şey online oynarken gol atınca nasıl videomu ps3'e kaydedeceğimdi,sen ps3'ten pc'ye yüklemeyi anlatmışsın aslında bunları da bilmiyordum,teşekkür ederim
Ben zoru anlattım . Oldukça karışık altyapısı var brightcove sitesinin
-
eline sağlık kardeş -
Güzel goller. -
quote:
Orijinalden alıntı: buludag89
eline sağlık kardeş
Eyvallah kardeş. -
quote:
quote:
eline sağlık kardeş
Eyvallah kardeş.
güzel sercan goller video hazırlamanda süper olmuş arada geçişler filan olagan üstü hoş -
quote:
Orijinalden alıntı: haki1234
quote:
quote:
eline sağlık kardeş
Eyvallah kardeş.
güzel sercan goller video hazırlamanda süper olmuş arada geçişler filan olagan üstü hoş
Teşekkürler hakan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 18 Mart 2011; 0:12:50 >
-
Güzel goller
Müziğin ismi nedir ? -
Müzik ismi : jennifer lopez on the floor -
Edit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 11 Nisan 2011; 0:32:09 > -
sadece son gol guzel bence oburleri sıradan goller ama uğraşmıssın helal olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Promurder
sadece son gol guzel bence oburleri sıradan goller ama uğraşmıssın helal olsun
Eyvallah Promurder. Klip biraz uğraştırdı . Video tasarım oldukça uzun zaman alıyor gerçekten . Aranızda var mı Video tasarım ile uğraşanlar ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X