Şimdi Ara

FİFA 12 -18 KASIMDAN ÖNCE- SON 2 KİŞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selimtilki

Beyler birazdan oyunu alıyorum, konsutugumuz gibi

1. Emrednz
    2. Emrednz arkadaşı
    3. Dodem
    4. Tam35Anıl

olarak kardeşliği tamamladık. sabah posta kutularınıza bakınız mutlaka, 9-10 gibi hesap bilgilerini yollayacağımız hepınızın ozelınden. oglene kadar para yatırma ıslemı hallolursa aynı anda sıfrelerı dagıtacagım. tskler

ben yokmuyum
  • konu sahibi dreazz mi geliyor gruba yoksa arkadasimla yatirayimmi birlikteyiz suanda bilgilendirirsen seviniriz ve hesap numaralarini hala atmadin.
  • Arkadslar yer varya gelebilirim
  • Oyun alındı, download başladı, hesap bilgisi arkadaşlara pm le ulaştırıldı. Bir sorun çıkması halinde ilk olarak Dreazz akabinde ise fizikçi arkadaşlığa dahil edecektir.
  • Dreadzz olmazsa Fizikçi seni alabiliriz kardeşliğe. Tam35anıl dan hala ses yok ?
  • arkadaşla parayi yatirdik dostum yuklememiz icin adres ve sifreyi verirsen seviniriz.
  • Arkadaşlar PM de de belirttiğim üzere şifreleri bu akşam aynı anda herkese dağıtacağım. Emrednz (2kişi) ve Dodem paraları hesaba geçtiler. Son arkadaşı ve akşamı bekliyoruz...
  • adres ve şifreyi ne zaman vericeksin üstad ?
  • 4. kişi bulundumu bulunduysa ucreti odesin sifreleri dağıtsın artik arkadas.
  • yaptigin ayip o kadar anlastik yani saat 7dede haber verdik ise bak ben yeni konu acim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 15 Kasım 2011; 15:59:45 >
  • Herkes parasını yatırdı, kardeşlik tamamlandı Bir iki saat içerisinde Pm'le şifreyi ve e-mail adresini herkese yolluyorum. Dodem işyerinde olduğu için şu an download yapamıyormuş, o yüzden bekliyoruz beyler. Kimseye hak geçmesin. Saat 1900 a kadar bu iş bitmiş olacak, merak etmeyin.
  • aksam 9da sifreyi ver dostum. hep beraber yukleriz.
  • 45 dakikaya şifreyi dağıtıyorum beyler. herkesin gönlünü yapmak mesele, qwere nickli arkadaş beşten beri mesal atıyor mesela.
  • ok bende geldim
  • ben eve dogru gidiyorum 8 bucukta dagitilirsa guzel olur
  • bütün şifreler dağıtıldı, cumleten geçmiş olsun.
  • ben indirmeye başladım hesaptan çıktım
    çok teşekkürler :)
  • ya abi neden yanlış pas veya id diyo bu ? :S
  • yaklasik 15 dakikadir hesaba giremiyorum yukleyen hesaptan ciksin arkadaslar
  • EMREDNZ'ın arkadaşıyım hesap bilgilerini edindim fakat hesaba girebilmiş değilim. Başkası tarafından kullanıldığını söylüyor sürekli, oyunu indiren varsa hesaptan çıkarsa iyi olur bizde faydalanırız. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.