Şimdi Ara

FIFA 12 ALAN SAVUNMASI YAPMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FIFADA HANGİ TAKIMI ALIRSAM ALAYIM DEFANS BİR HALT VARMIŞ GİBİ ÖNE ÇIKIYOR OFSAYT TUZAĞI YAPIYOR 5 -4-1 SİSTEMİ İLE OYNUYORUM GENEDE DEFANS ORTA SAHADA TOPU KAPTIRDIĞIMDA PES 11 DEKİ gibi Geriye döneceğine OFSAYT TUZAĞI KURMAK İÇİN İLERİ DOĞRU ÇIKIYOR, BİLGİSAYARDA araya bir top atıyor DİREK KARŞI KARŞIYA
    ZATEN YEDİĞİM GOLLERİN %99 DEFANSIN ARKASINA ATILAN ARA TOPLAR İLE KALECİ İLE KARŞI KARŞIYA KALARAK GOLLER YİYORUM. (DEFANSI LEGENY DEFANS YADA TACTİCAL DA YAPSAM HİÇBİRŞEY FARK ETMİYOR)
    PES 11 de Çok güzel Alan savunması yapıyorduk FIFA 12 nin takım ayarlarında STRATEJİ ayarlarınıda kurcaladım Hİçbirşey değişmiyor İKİ TAKIMDA DAR ALANDA TOP OYNUYOR DEFANSIN ARKASINA TOPU ADAN KALECİ İLE KARŞI KARŞIYA. STRATEJİDE PREESİ EN AZA İNDİRİYORUM DEFANSI DEEPP yapıyorum taktikeri nekadar kurcalarsam kurcalayım KENDİ TAKIMIM OFSAT DUZAĞI YAPIYOR.
    TAKIMA OFSAYT TUZAĞI YAPMA DİYORUM COVER çeviyorum gene olmuyor.
    Bütün bunları yazdım benim gibi AYNI SORUNU YAŞAYAN İÇİNİZDE FIFA 12 OYUNCULARI VARMI? YADA BU İŞİN BİR ÇÖZÜMÜ VARMI? BEN ÇAKILI DEFANS OYNAMAK İSTİYORUM BU SEÇENEK VARDA BENMİ BULAMIYORUM EĞER YOKSA FIFA 12 VEZİR OLACAKKEN REZİL OLAN BİR OYUNDUR BOŞUNA 89 TL VERMİŞİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 27 Şubat 2012; 21:01:23 >

• Takimi defans veya ultra defansa cekersen defans cakilir kalir, İleri cikmaz. Gamepad ile oynuyorsan yon tuslari ile yapilir. Klavyede neye denk geliyor controls kismindan bakabilirsin.
  • PC KLAVYEDE OYNUYORUM tam anlayamadım ama arkadaşlarada sorayım S.S. koyabilirseniz sevinirim. teşekkürler
  • Arkadaş oyunu okadar dar alanda oynatıyor makine bir maçta 40 tane ofsaytmı olur HALA ALAN SAVUNMASI YAPAN ÇAKILI DEFANS TAKTİĞİ YOK. TAKIMA OFSAYT TUZAĞI YAPMAMASI İÇİN HERŞEYİ DENİYORUM ... GENEDE İLERİYE ÇIKIYOR VE KARŞI TAKIM ATAK YAPTIĞINDA ORTA SAHA DEFANSA HİÇ YARDIMA GELMİYOR OYUNDAKİ POZİSYONLARIN %99 ARAYA ATILAN TOPLARLA FUTBOLCUNUN KALECİ İLE KARŞI KARŞIYA KALMASI İLE OLUYOR LÜTFEN FIFANIN DAHA DETAYLI STRATEJİ AYARLARI VARDA BEN BULAMIYORUM TAKIMI ULTRA DEFANSADA ÇEKİYORUM HİÇBİRŞEY DEĞİŞMİYOR 5 Lİ DEFANS YAPIYORUM DEFANS OFSAYT TAKTİĞİ UYGULUYOR . HALBUKİ OFSAYT TAKTİĞİNİ SEÇMİYORUM
  • Hani oyuncu adini yazan bar var ya. Yaptigin secenek orda gozukecek. Ama ben de bilmiyorum pc de nasil diye
  • kardeş sanırım hatamı buldum benim yanlışım
    Positioning: Run Frequency – 80
    Positioning: Line Height – (100)
    Positioning: Line Length – (100)
    Positioning: Line Width – (100)
    Positioning: Fullbacks – (100)

bu ayarlardan dolayı olmuş Ben burada 100 yapmışım hepsini O YÜZDEN NE ORTA SAHA DEFANSA YARDIMA GELİYORDU NEDE DEFANS GERİYE DÖNÜYORDU BUNLARI DÜŞÜRÜNCE DÜZELDİ
    ARTIK BURADAKİ AYARLARDAN KENDİME UYGUN OLAN DEFANS DÜZENİNİ SEÇİCEM FIFA 12 SINIRSIZ ÖZGÜRLÜK VERİYOR SÜPER BİR OYUN OLMUŞ KEŞKE ONLİNEDADA SINIRSIZ ÖZGÜRLÜK OLSAYDI :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.