bu nedir böyle akşam akşam gülme kırızine girdim hakkaten güzel yapmışlar umarım bunlarla karşılaşmayız
quote:
Orijinalden alıntı: babaeski39
quote:
Orijinalden alıntı: un4saken
verildi mi bilmiyorum da öldüm gece gece
bu nedir böyle akşam akşam gülme kırızine girdim hakkaten güzel yapmışlar umarım bunlarla karşılaşmayız
Sözde Messi'nin ölüm bugı ile karşılaşırsın sürekli çünkü bug değil gol sevinci o
quote:
Orijinalden alıntı: babaeski39
quote:
00.30 Querasma'ya benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: Nazmi_8
Arkadaşlar bu clone dvd nedir tam olarak?
Orjinal dvd nin kopyası olması lazım .
demoyu oynamayip full surumu bekledim. umarim beklentilerimi karsilar.. gecen seneye kadar PESi resmen bellemis pesine gidiyordum, fifa da hep ayni goller ouyor falan filan diyerekten
off skidrow amma beklettin la.
torrent versiyonunda şu an sadece exhibition var haberiniz olsun become a pro ve diğer modlar açılmıyo :S ayrıca maçtan atma problemi var
Anfield Road stadında maç yapmanızı tavsiye ederim , taraftar çok güzel gözüküyor , galiba tüm maçlarımı Anfield Road da yapacam
evet orası şahane olmuş bende hep orda oynuyorum
oyunun ilacı çıkınca kariyer mod falan hepsi açılcak mı ?
Beyler oyun çıktı mı?
evet :/ yakında çıkar inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: hakeen
oyunun ilacı çıkınca kariyer mod falan hepsi açılcak mı ?
evet
quote:
çok iyi yaaaa
kaleci olarak oynamak güzel olmuş ama güçlü takımın kalecisi olmamak lazım.bekle bekle sıkıldım top gelmiyor ben de orta sahaya kadar gidip atağa katılıyorum artık
30-35 tlye cdkey bulan var mı beyler ?
quote:
Orijinalden alıntı: vigNerd
30-35 tlye cdkey bulan var mı beyler ?
Forumdan nucLear isimli arkadaş 35 liraya satıyor.