Şimdi Ara

Fifa 12 Demo Yüklenmeme Sorunu ve Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 12'nin yüklenmemesinin sorunu Fifa 11'in PC'nizde kurulu olmasıdır.O yüzden fifa 11'i kaldırmanız gerek.Fakat ikisini de pc de oynamak istiyorsanız şunları yapın:
    1. Adım: Fifa 11 yerel disk C'de kurulması gerek.Çoğu kişininki C'dedir zaten.
    2. Adım: C:\Program Files'ın içindeki Ea Sports klasörünü Kes-Yapıştır yöntemiyle yerel disk D'ye atın.
    3. Adım: Denetim masasından Fifa 11'i kaldırın.
    4. Adım: Şu dosyayı indirin ve içindeki 1 ve 2 dosyalarını sırayla açıp evet deyin (Regedit dosyalarıdır).Artık fifa 11 çalışıyor.
    http://www.uploadic.com/kcrxhzxsrktq
    5. Adım: Şimdi ise Fifa 12 demoyu sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz.

Eğer oyuna girerken oyundan atıyorsa şunları yapmalısınız:
    Belgelerim\FIFA 11 klasörünün içindeki buttonDataSetup.ini ve fifasetup.ini dosyalarını Belgelerim\FIFA 12 klasörünün içine atın.

Kasma sorunu yaşayanlar, oyunu aşırı kasanlar:
    İlk önce ayarlardan Low yapın.Wait for vsync işaretini kaldırın.Daha sonra Belgelerim\FIFA 12 klasörüne girin.fifasetup.ini dosyasını açın.Aşağıdaki yerleri değiştirin.Kasma sorunu azalır ya da ortadan kalkar.
    RESOLUTIONHEIGHT = 480
    RESOLUTIONWIDTH = 640
    Ayrıca oyun içinden kamera ayarını yapmayı unutmayın.Rahat 5 fps kamera yiyor.

Kamera ayarı için (Fifa 11'deki gibi yapmak):

Ayrıca bu oyundaki kamera fps düşürüyor.Hemde biraz yan gibi.Kamerayı fifa 11'deki gibi yapmak için oyuna girmeden önce Game Settings'e girin.RT tuşuna basın ve şöyle ayarlayın (Ayrıca bu yöntemle 5-6 fps kazanmış oluyoruz hemde kamera fifa11'deki gibi oluyor.) :

• fifa 2001 Den sonra ilk kez bir Fifa oynayim Dedim ve oyun acıldı logo geldi ve sonrasinda kapandı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.