Fifa 12'nin yüklenmemesinin sorunu Fifa 11'in PC'nizde kurulu olmasıdır.O yüzden fifa 11'i kaldırmanız gerek.Fakat ikisini de pc de oynamak istiyorsanız şunları yapın: 1. Adım: Fifa 11 yerel disk C'de kurulması gerek.Çoğu kişininki C'dedir zaten. 2. Adım: C:\Program Files'ın içindeki Ea Sports klasörünü Kes-Yapıştır yöntemiyle yerel disk D'ye atın. 3. Adım: Denetim masasından Fifa 11'i kaldırın. 4. Adım: Şu dosyayı indirin ve içindeki 1 ve 2 dosyalarını sırayla açıp evet deyin (Regedit dosyalarıdır).Artık fifa 11 çalışıyor. http://www.uploadic.com/kcrxhzxsrktq 5. Adım: Şimdi ise Fifa 12 demoyu sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz.
Eğer oyuna girerken oyundan atıyorsa şunları yapmalısınız: Belgelerim\FIFA 11 klasörünün içindeki buttonDataSetup.ini ve fifasetup.ini dosyalarını Belgelerim\FIFA 12 klasörünün içine atın.
Kasma sorunu yaşayanlar, oyunu aşırı kasanlar: İlk önce ayarlardan Low yapın.Wait for vsync işaretini kaldırın.Daha sonra Belgelerim\FIFA 12 klasörüne girin.fifasetup.ini dosyasını açın.Aşağıdaki yerleri değiştirin.Kasma sorunu azalır ya da ortadan kalkar. RESOLUTIONHEIGHT = 480 RESOLUTIONWIDTH = 640 Ayrıca oyun içinden kamera ayarını yapmayı unutmayın.Rahat 5 fps kamera yiyor.
Kamera ayarı için (Fifa 11'deki gibi yapmak):
Ayrıca bu oyundaki kamera fps düşürüyor.Hemde biraz yan gibi.Kamerayı fifa 11'deki gibi yapmak için oyuna girmeden önce Game Settings'e girin.RT tuşuna basın ve şöyle ayarlayın (Ayrıca bu yöntemle 5-6 fps kazanmış oluyoruz hemde kamera fifa11'deki gibi oluyor.) :
fifa 2001 Den sonra ilk kez bir Fifa oynayim Dedim ve oyun acıldı logo geldi ve sonrasinda kapandı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme