Şimdi Ara

FIFA 12 Euro Lig (4,5 Yildizli Takimlar Turnuvasi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PSN: thehereticman
  • ekleyın benı hocam psn xman056
  • psn : ardadgr
  • benide yazabilirsin kardeş
    psn:hakan123451978
  • evet kontejyan doldu kuralar cekildi takimlar ve gruplar belli oldu.. kura videolarini youtube sitesine yüklüyorum yarim saat sonra bitecegi yaziyor bittigi an ilk mesaja ekliyecegim... ilk mesaji simdi düzenliyorum takimlara ve gruplara oradan bakabilirsiniz.

@hakan123451978

yedeklere ekliyorum hocam kontejyan doldu, cikmak isteyen yada devam edemiyen olursa girersin turnuvaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 8 Ekim 2011; 15:29:07 >
  • turnuva kuralarında hep şanssız olmuşumdur bunu bugün yıkmayı düşünüyorum :)
  • evet beyler takimlar ve gruplar ilk mesaja eklendi.. cekilis videolari hala yükleniyor yüklendiginde onlarida ekleyecegim.
  • maclar ıcın gun sınırlaması var mı yoksa rakıbımızle hemen gruptakı ıkı macımızıda oynayıp bıtırebılıyor muyuz? statu nedır?
  • fiorentina - napoli veya juventus online olan varsa ilk maçımızı yapalım
  • rakıplerımın mac cagrılarını beklıyorum saat kac gıbı musaıt olursunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

maclar ıcın gun sınırlaması var mı yoksa rakıbımızle hemen gruptakı ıkı macımızıda oynayıp bıtırebılıyor muyuz? statu nedır?

hocam statü yok fakat rakibinizle 2 macinizida yaparsaniz turnuva cabuk ilerler yani rakibini buldunmu 2 macida yapmani öneririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 8 Ekim 2011; 15:52:32 >
  • İlk maçların programı nerde ?
  • program yok buldugunuz rakiple direk oynayin he illa program istiyorsaniz sorun degil kura cekeriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

program yok buldugunuz rakiple direk oynayin he illa program istiyorsaniz sorun degil kura cekeriz...

Dostum turnuvanın ciddiyeti ve akışı açısından program ile ilerliyelim derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 8 Ekim 2011; 16:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

program yok buldugunuz rakiple direk oynayin he illa program istiyorsaniz sorun degil kura cekeriz...

Dostum turnuvanın ciddiyeti ve akışı açısından program ile ilerliyelim derim.

bence grup maclarinda programa ihtiyac yok... final maclari ise GRUP A 1. vs. GRUP B 2., GRUP A 2. vs GRUP B 1., GRUP C 2. vs GRUP D 1., GRUP C1 vs GRUP D 2. seklinde yapilacak
  • Fikstür olsa iyi olur.Ayrıca bir rakiple iki maç yani toplamda 6 maç mı yapacağız yoksa toplam 3 maç mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Fikstür olsa iyi olur.Ayrıca bir rakiple iki maç yani toplamda 6 maç mı yapacağız yoksa toplam 3 maç mı?

6 maç
  • Tamam grubumdaki arkadaşlar eklesin beni akşam 12:30 da gircem psn e.
  • C Grubu bekliyorum kendini şimdiden şampiyon ilan eden babayiğit var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A R D A -- 8 Ekim 2011; 17:25:20 >
  • Yedeğe alabilirsin

Psn:omer_ice
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.