Şimdi Ara

Fifa 12 gol atma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski versiyonlarda wordcls oynamama rağmen çok az yenilirdim

ama 12'de daha maç kazanamadım sanırım , hemde profesyonelde 3-4-3 ve kadro haricinde bir değiştirme yapmadım ayarlarda bundan olabilir mi

işin ilginç yanı ise.adamlar 5 kere geliyosa 2yada3ünü atıyor , ben 10 kere gidersem 1ini ancak.karşı karşıya kaçırdıklarımın haddi hesabı yok.ne öneriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resid€nt Evi! -- 20 Mart 2012; 17:28:31 >

• öncelikle mutlaka topu kaleci üstünden aşırabilmelisin,mümkünse plase ile topu kaleye yolla veya çalımla kaleciyi geç,hiç olmadı kaleci sana açılırken boştaki bir arkadaşına pas at,yada geriye pas at oradan plase ile yolla boş kaleye.
  • genellikle zaten kale önünde pas yaparak atıyorum golü

köşeye bırakmayı eski oyunlarda çok iyi yapıyorum ama bunda yemiyor da yemiyor kaleci gol.sanki adamın içine dünyadaki bütün kaleciler kaçmış

kaleciyle aramda 4 metre mesefami var sağa bırakmak istiyorum ama neden olmuyor anlamış değilim , adamlar aynı pozisyonalarda hiç affetmiyor

kornerlerde bırak golü kafa toplarına bile zor vuruyorum

fifa 2005 olsa rakip tanımam ama bunda profesyonelde bile oynayamıyorum.oynayan benim , şut çeken benim ama 4-5 yiyen de benim

not:daha 1 kere bile penaltılarda kalede yada şut atarken sağa sola kıpıldayamadım neye bastımsa olmadı , ula ne değiştiriyorlar ki d ye basınca uçması lzm eskisi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resid€nt Evi! -- 20 Mart 2012; 18:15:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

genellikle zaten kale önünde pas yaparak atıyorum golü

köşeye bırakmayı eski oyunlarda çok iyi yapıyorum ama bunda yemiyor da yemiyor kaleci gol.sanki adamın içine dünyadaki bütün kaleciler kaçmış

kaleciyle aramda 4 metre mesefami var sağa bırakmak istiyorum ama neden olmuyor anlamış değilim , adamlar aynı pozisyonalarda hiç affetmiyor

fifa 2005 olsa rakip tanımam ama bunda profesyonelde bile oynayamıyorum.oynayan benim , şut çeken benim ama 4-5 yiyen de benim

not:daha 1 kere bile penaltılarda kalede yada şut atarken sağa sola kıpıldayamadım neye bastımsa olmadı , ula ne değiştiriyorlar ki d ye basınca uçması lzm eskisi gibi

Carpraz giderken koseye atamazsin ozellikle kaleci uzerine geliyorsa. Mutlaka topu saga ve sola cekip yani biraz aci yakalayip atman gerek.

Penaltilarda sag analogla atlaniyor gamepad al klavye devri bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Carpraz giderken koseye atamazsin ozellikle kaleci uzerine geliyorsa. Mutlaka topu saga ve sola cekip yani biraz aci yakalayip atman gerek.

pek bilgim yok bu konu hakkında

bu gamepadlar bütün pclerde çalışıyormu ve istediğimiz oyunu oynayabilirmuyuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

pek bilgim yok bu konu hakkında

bu gamepadlar bütün pclerde çalışıyormu ve istediğimiz oyunu oynayabilirmuyuz

Logitech'ler fifa 12'de sorunsuz calisiyor. Xbox gamepad'lerde ayni sekilde(bunlar pahali 120tl falan)
    Dandik gamepad'ler icin ayar yapmak gerekiyor cesitli programlarla sahsen ben beceremedim ugrasmama ragmen.

• quote:

eski versiyonlarda wordcls oynamama rağmen çok az yenilirdim

ama 12'de daha maç kazanamadım sanırım , hemde profesyonelde 3-4-3 ve kadro haricinde bir değiştirme yapmadım ayarlarda bundan olabilir mi

işin ilginç yanı ise.adamlar 5 kere geliyosa 2yada3ünü atıyor , ben 10 kere gidersem 1ini ancak.karşı karşıya kaçırdıklarımın haddi hesabı yok.ne öneriyorsunuz

1.taktiğini değiştir 4 1 2 1 2 veya 4 3 2 1 ile oynamaya çalış
    2.bol pas yap adamını kaçır pc ye çalım kolaydır ama online da çok farklı gelecektir insan faktöründen ötürü :) rahatta gecebilirsin hiç geçemeyede bilirsin tavsiyem barca gibi yerden seri paslara yoğunlaş
    3.kaleci ile karşı karşı kaldığında sakin olursan atarsın aşırtma,kaleciyi geçme , köşelere fasolu şut veya sert sut zaten başka altaratifin yok:)

id :cannabispub
    eklersen konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canabispub -- 24 Haziran 2013; 11:15:48 >

• r2 ile koşmaysa (alternate) r1 ile aşırtmaya çalış hani oyun açılınca antreman varya ordan çalış plaseye çok çalış kaleciyi görünce sağa veya sola koş plaseyle vur tutamıyor
  • karar verdim gamepad almadan girmeyecem bidaha oyuna
  • Senin platform ne kardeş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.