ben de katılmak isterim ama kardeslik oldugu zaman 1 kisi online oynayabiliyor sanırım, digerleri şifre almak zorunda? Peki şifreyi alabilecek miyiz oyun acılınca?
Online oynayamadıktan sonra bir seye yaramaz cunku
quote:
Orijinalden alıntı: can_rock
quote:
Orijinalden alıntı: ch0sen
Yaz beni hocam, bizim konu geride kalırsa alalım birlikte
abi sende bi alamadın oyunu ya ne kısmetsiz adammışsın
Hayallerime kavuştum hocam
Oyun iniyor..
quote:
Orijinalden alıntı: desdinova
ben de katılmak isterim ama kardeslik oldugu zaman 1 kisi online oynayabiliyor sanırım, digerleri şifre almak zorunda? Peki şifreyi alabilecek miyiz oyun acılınca?
Online oynayamadıktan sonra bir seye yaramaz cunku
Oyle birsey yok hocam 5 kiside online oynayabiliyor.
O halde katılabiliyor muyum? Hemen ödeme yapabilirim
Tabiki.
Yer varsa katılmak istiyorum
Merhaba Urthas.Beni de ekleyebilir misin listeye.Gece gece 3.55 den orjinale dondum.Heyecanla indirmeyi bekliyorum.Yer varsa bende katılmak istiyorum.
Bana hala cevap gelmiş değil, ödemeyi yarın yapacak olmam sorun yarattıysa katılamazsın demeniz yeterli yani bizde burada boş boş beklemeyelim
Hala yer varsa sabahtan garanti paramatik bulup havale yollayabilirim.
Arkadaslar su anda havale yapabilicek olanlara oncelik vericem. Yarin bilg basinda olamayabilirim bu aksam bitirirsek daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1
Bana hala cevap gelmiş değil, ödemeyi yarın yapacak olmam sorun yarattıysa katılamazsın demeniz yeterli yani bizde burada boş boş beklemeyelim
Kusura bakma hocam cok trafik oldu. Ondan gozumden kacmis.
Vakıfbank olmaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Urthas
Arkadaslar su anda havale yapabilicek olanlara oncelik vericem. Yarin bilg basinda olamayabilirim bu aksam bitirirsek daha iyi olur.
garanti iban verir misin hocam..havale yapıyım hemen..yer varsa ve hemen indirebileceksem tabi.
beni yazabilirsin kardeşim boşluk varsa
abi tamamdır ben abimle konuştum bankamatikten yapmayı söyledi bana sen hesap numarasını ver yarın yollim
Gece mesaisini tamamladık, vay be Hocam pmden msn verebilir misin acaba? O bahsettiğim konuyla ilgili ilerde rahatsız edebilirim..
Oyunu download etmek için kurduğumuz hesabı silmememiz gerekiyor değil mi? Silince oyun oynanmaz hale geliyor diye bir şeyler duymuştum
Evet hesabi silme.
quote:
Orijinalden alıntı: desdinova
Oyunu download etmek için kurduğumuz hesabı silmememiz gerekiyor değil mi? Silince oyun oynanmaz hale geliyor diye bir şeyler duymuştum
Kurduğunuz kullanıcı kalsın sadece PSN den sign-out yapın, o user kalsın ama isterseniz farklı userla girin oynayın.. 1 Tane fazladan dursun bişey olmaz