Şimdi Ara

Fifa 12 Kırmızı Kartlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fifa 12'de yaklaşık olarak 500-600 arası maç yapmışım, ama bunca maçta benim takımımdan hiç bir oyuncu kırmızı kart görmezken rakip takımdan da sadece bir kere kırmızı kart gören bir oyuncu oldu (bu da ikinci sarıdan kırmızı oldu). Mesela gole giden son adam bile defalarca düşürülüp penaltı verilmesine rağmen ya sarı kart çıktı ya da hiç bişey çıkmadı.

Sizde de durum böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senefro -- 25 Şubat 2012; 18:40:05 >

• qole giden oyuncuyu düşürünce weriyo genelde tabi ama kaleci aynısı yapıyo wermiyo o çok komik bence
  • Ben 150 maç yaptım H2H'ta. Rakibimin 9 kişi kaldığı iki üç maç hatırlıyorum keza ben de 1 kez 9 kişi kaldım. Her 7-8 maçta bir 10 kişi kalıyorum düzenli olarak
  • Ben sık sık kırmızı görüyorum.
  • bi tek ben de mi böyle yani bu durum
  • Kaleciler görmüyor kırmızı ne hikmetse
  • Bende de en çok kaleci Lloris kırmızı görüyor ne hikmetse
  • Online maçlarda kaleciler kırmızı kart görmüyor zaten. Böyle bişey var yani oyunda, ea neyi düşünerek koydu bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusaYatar

qole giden oyuncuyu düşürünce weriyo genelde tabi ama kaleci aynısı yapıyo wermiyo o çok komik bence

Hangi dilde yazdığını çözemedim
  • valla bende çok görmem ama her maç rakibe en az bir kırmızı kart cıkarttırırım Kanatlardan sıfıra giderken orta yapmak yerine, ronaldo chop veya roulettein diğer varyasyonu gibi skill moveları kullanırsan rakibi kesin avlarsın, hakem kart çıkarır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.