Şimdi Ara

Fifa 12.(legendary) İNSAN ÜSTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR DELİRMEK ÜZEREYİM (legendary) AYARDA REALE AÇSAM BARÇA İLE AÇSAM MENEGERLİK OLSUN YOK ABİ RAKİP TAKIMI YENMENİN İMKANI YOK YA HER TAKIM ÜST DÜZEY YAPAY ZEKA ABARTININ'DA ÜSTÜNDE BENCE GALİBA OYNAMAYİ BIRAKCAGIM BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ REAL MADRİD İLE ZARAGOZA AYNI SEVİYEDEMİ YA BELKİ BANA ABARTİYOSUN DİYEBILIRSINIZ AMA YAKLAŞIK 1-2 AYDIR OYNUYORUM OLMUYOR YANİ CEVREMDEKİ ARKADAŞLARIMDA MENEGER MOD FLN OYNAYAMIYOR FİFA 11.NERDESİN..

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

YA ARKADAŞLAR DELİRMEK ÜZEREYİM (legendary) AYARDA REALE AÇSAM BARÇA İLE AÇSAM MENEGERLİK OLSUN YOK ABİ RAKİP TAKIMI YENMENİN İMKANI YOK YA HER TAKIM ÜST DÜZEY YAPAY ZEKA ABARTININ'DA ÜSTÜNDE BENCE GALİBA OYNAMAYİ BIRAKCAGIM BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ REAL MADRİD İLE ZARAGOZA AYNI SEVİYEDEMİ YA BELKİ BANA ABARTİYOSUN DİYEBILIRSINIZ AMA YAKLAŞIK 1-2 AYDIR OYNUYORUM OLMUYOR YANİ CEVREMDEKİ ARKADAŞLARIMDA MENEGER MOD FLN OYNAYAMIYOR FİFA 11.NERDESİN..
    -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 11:54:02 >
  • çok abartmışlar gerçekten gerçekçilik hiç kalmammış zati bence makine düzeni resmen legendry oynancak bi seviye değil kesinlikle....
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ThELeGeNd|

quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

YA ARKADAŞLAR DELİRMEK ÜZEREYİM (legendary) AYARDA REALE AÇSAM BARÇA İLE AÇSAM MENEGERLİK OLSUN YOK ABİ RAKİP TAKIMI YENMENİN İMKANI YOK YA HER TAKIM ÜST DÜZEY YAPAY ZEKA ABARTININ'DA ÜSTÜNDE BENCE GALİBA OYNAMAYİ BIRAKCAGIM BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ REAL MADRİD İLE ZARAGOZA AYNI SEVİYEDEMİ YA BELKİ BANA ABARTİYOSUN DİYEBILIRSINIZ AMA YAKLAŞIK 1-2 AYDIR OYNUYORUM OLMUYOR YANİ CEVREMDEKİ ARKADAŞLARIMDA MENEGER MOD FLN OYNAYAMIYOR FİFA 11.NERDESİN..

Aslında Fifa 12'de bir estetiklik var,fakat yinede bir fifa 11 değil.Maalesef bende Fifa 11'e devam ediyorum.

evet gorunuş menegerlık ayrıntıları fln çok güzel hoş geliyor stat atmosferlerı fln ama oynanabılırlık yok insan üstü birşey yanı makine olman lazım rakip takımı yenmen için arada bir şanşa bala yenıyorum pro ayara alcam takılcam bakalım o zaman nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: MusaYatar

çok abartmışlar gerçekten gerçekçilik hiç kalmammış zati bence makine düzeni resmen legendry oynancak bi seviye değil kesinlikle....

arada bir yeniyorsun oh be cekiyorsun sonra gidiyorsun yeniliyorsun tuşlara basa basa elin terliyo bir maçı rahat alamıyorsun çok abartı başlıkta dediğim gibi insan üstü.
  • top kapmak hakikaten imkansız legendaryde , birebirde dalga geçtiğim arkadaşlarım evde 4-5 tane attığını iddia ediyorlar legendarye orasınıda anlamış değilim...
  • beyler kızmaca yok öncelikle onu diyeyim. Neden world class da oynamıyorsunuz o halde? demek ki seviyeniz o.world clas da her mac en az 4 5 atarsınız sıkıcı olmaya baslar o zaman yeni bir oyun açmaya gerek kalmadan kayıtlı oyununuzdan seviyeyi artirabilirsiniz. Bana kalırsa direkt ultimate team e baslayın
  • Beyler valla ben daha Professional'de bile ucu ucuna oynuyorum. Bir kazanıp bir kaybediyorum gibi. Legendary düşünmek istemiyorum
  • Legendary oynuyorum ve genellikle kazanıyorum.İlk oynadığımda gerçekten fark yiyordum şimdi ise en azından kolay kaybetmiyorum .Ama kesinlikle haklısın insan üstü olmuş çok abartılmış fakat ben yinede legendary oynuyorum worldclass çok kolay geliyor.
  • Fifa 12'nin demosunu oynadığım an berbat bir oyunla karşı karşıya kalacağımızın farkına varmıştım. Doğru düşünmüşüm. Fifa serisi 11'de bitti. Artık yeni fifa çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-960471B1F -- 15 Şubat 2012; 16:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuva

Legendary oynuyorum ve genellikle kazanıyorum.İlk oynadığımda gerçekten fark yiyordum şimdi ise en azından kolay kaybetmiyorum .Ama kesinlikle haklısın insan üstü olmuş çok abartılmış fakat ben yinede legendary oynuyorum worldclass çok kolay geliyor.

Legendary'de rahat kazaniyorsan online modlara bekleriz seni ortaligin soyle bi tozunu attirirsin.

Ben word class'ta kafa kafaya oynuyorum legendary'de ise berabere kalabiliyorum hic kazanamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: Chuva

Legendary oynuyorum ve genellikle kazanıyorum.İlk oynadığımda gerçekten fark yiyordum şimdi ise en azından kolay kaybetmiyorum .Ama kesinlikle haklısın insan üstü olmuş çok abartılmış fakat ben yinede legendary oynuyorum worldclass çok kolay geliyor.

Legendary'de rahat kazaniyorsan online modlara bekleriz seni ortaligin soyle bi tozunu attirirsin.

Ben word class'ta kafa kafaya oynuyorum legendary'de ise berabere kalabiliyorum hic kazanamadim.

Bilmiyorum artık hiç online oynamadım ama PC de legandaryde kazanabiliyorum.Sadece rakibim barcelonaysa yenilirim,ki bende ilk başta maç kazanamazdım ama çok oynaım insan alışıyor bi zaman sonra.

• aynı problemden ben de muzdaripim. fifa 09'dan beri en üst seviyede oynuyordum ve alışmam çok sürmüyordu fakat fifa 12 gerçekten çok abartı bir yapay zeka kullanmış. oyunu kazanmak için inanılmaz bir konsantrasyona ihtiyaç var. mesela skor olarak öndeyken bir anlık dalgınlıkla düşünmeden adama kayıp bir adamımı oyundan düşürsem büyük ihtimalle bir pasla 2'ye 1 kalıyorum.

maçlarımı hep legendary ve 8min. oynuyorum. henüz kendi seçtiğim takım ayarında bir takımı mağlup edemedim. seviyeyi düşürmemi söyleyebilirsiniz ama oyun esnasında zaten rakipten iyi oynuyorum fakat rakip çok zekice atılan 2 pasla beni alt ediyor.
  • Bana Wordclass kolay geliyor ama Legendary baya bir zor geliyor
    Wordclass a devam
  • siz bide online modu görün resmen rezlat . hele head to head modu tam bir rezalet . evertonu alıyorum karşıma brezilya milli takımını seçen adamlar geliyor . defans olayı zaten başlı başına bir rezalet tactikal defans olayı . çok sinir bozucu bir oyun
  • everton 4 yıldız değil mi? ben 4 yıldızlı takımlara 5 yıldızlı rakip çıkmıyordu diye biliyorum yanılmıyorsam , 4.5 yıldız çıkması lazım en fazla
  • harbiden acayip konsantrasyon gerektiriyo hafiften yenmeye başladım ama şampiyonluk yarışından kopunca uzak ara tadi ve zevkı kalmıyor ligde erken havlu atmak kötü oyunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.