Şimdi Ara

FIFA 12 NEDEN TÜRK LİGİ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şikeden adı çıkan bir ligi oyunlarına koymuyor adamlar, Galatasaray'ın olması ayrı bir gurur kaynağı tabi bizim için.
  • benimde duyduğum; türkiye liginin olmaması dışında; gs rest of the world kategorisinde olup, fb bjk ts olmayacakmış, bu doğrumu acaba?
  • Söylentiye göre önceden ligin lisansı için Tff ile görüşüp anlaşmak yetiyormuş. Şimdiki Tff kulüplerle tek tek anlaşın demiş adamlar da uğraşmamış. Kulüpler bir gelir kaynağından daha oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Söylentiye göre önceden ligin lisansı için Tff ile görüşüp anlaşmak yetiyormuş. Şimdiki Tff kulüplerle tek tek anlaşın demiş adamlar da uğraşmamış. Kulüpler bir gelir kaynağından daha oldu

Söylenti tamamen doğrudur.
    Bu TFF beceriksizliği, önceki yönetimler kendilerinde isim hakkı olduğu için vermişlerdir kimseye bir zararı değil faydası olmuştur.
    Şimdi TFF ateş bana deymesin mantığıyla kulüplere yönlendirmişler EA da sadece GS ile anlaşabilmiş.
  • rest of world liginde sadece GS olacak,türkiye ligi yok çünki tff nin yeni çıkardığı (!) her takımla ayrı anlaşılması olayından ötürü EA uzak durdu bu işden.

Kısacası yeni tff futbolu rezil ettiği gibi oyun dünyasındada ligimizi yok etti...kore ligi oyundayken bizim ligimizin olmaması utanç verici..
  • çünkü galatasaray türkiyedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

Şikeden adı çıkan bir ligi oyunlarına koymuyor adamlar, Galatasaray'ın olması ayrı bir gurur kaynağı tabi bizim için.

cahilligin boylesi. tff gidin tek tek takimlarla anlasin demeseydi zaten turk ligi olurdu. juve milan vs o sene sike yaptida neden fifada devam etti cahil kardesim..

konuyu takiminla uzatirimda neyse.
  • Şike ile alakası yok beyler. Tff'den ligin bütün lisansını istemiş fifa . Tff'de biz öyle veremeyiz gidin her klüple tek tek anlaşın diyor. Ea'nin de işi gücü yok zaten her klüple anlaşacaktı değil mi?

Tek Gs'nin olma sebebi de gs ile anlaşmış olmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

quote:

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

Şikeden adı çıkan bir ligi oyunlarına koymuyor adamlar, Galatasaray'ın olması ayrı bir gurur kaynağı tabi bizim için.

cahilligin boylesi. tff gidin tek tek takimlarla anlasin demeseydi zaten turk ligi olurdu. juve milan vs o sene sike yaptida neden fifada devam etti cahil kardesim..

konuyu takiminla uzatirimda neyse.

Kardeşim hadi gidin işinize ya, hepiniz aynısınız.

Takımımla uzatacakmış. Sen önce kendi kapının önünü temizle...

• ne sacmaliyosun konu bu zaten bide hakli cikmaya calisma. sen git hesabini veremedigin 1 milyon dolarini anlat. zaladla olan biteni anlat. malatyaya yolladigin arabanin hesabini ver. denizli baskaninin dusersem konusacaklarim var laflarini dusun. biz sike yaptiysak siz daha beterlerini yaptiniz kendinizi temiz gibi gostermeyin komik olursunuz kimin temiz kimin pislik oldugunu herkes biliyo. gorememek sizin gibi cahillere gore bi durum.

konu oyunla ilgili ayrica yine tekrarliyorum. ve suc tffnin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

ne sacmaliyosun konu bu zaten bide hakli cikmaya calisma. sen git hesabini veremedigin 1 milyon dolarini anlat. zaladla olan biteni anlat. malatyaya yolladigin arabanin hesabini ver. denizli baskaninin dusersem konusacaklarim var laflarini dusun. biz sike yaptiysak siz daha beterlerini yaptiniz kendinizi temiz gibi gostermeyin komik olursunuz kimin temiz kimin pislik oldugunu herkes biliyo. gorememek sizin gibi cahillere gore bi durum.

konu oyunla ilgili ayrica yine tekrarliyorum. ve suc tffnin

Heee he öyle.

Kafanız mı güzel nedir. Hayret bir şey ya, gidin işinze abicim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 13 Eylül 2011; 15:34:40 >

• içerde galatasaray lı yok çoğu fenerli
  • Şikeden (matchfixing) den dolayı Türkiye Ligi yok sadece GS var kaynağına bakıyorum tekrardan twitter sayesinde öğrenmiştim bende linkini
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Şikeden (matchfixing) den dolayı Türkiye Ligi yok sadece GS var kaynağına bakıyorum tekrardan twitter sayesinde öğrenmiştim bende linkini

kaynak nerede ?
  • http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-league-team-list/

Nedeni değiştirmişler eskiden böyle bir yazı vardı o da ihtimalmiş zaten:

quote:

So no new additions to Leagues sadly and we seem to have lost the Czech and Turkish leagues possibly due to the recent match fixing scandal. We’re going to get confirmation from EA on this for you, but remember FIFA themselves have to rubber stamp FIFA 12 before it can be released so it’s likely this decision was taken out of EA’s hands. Or it could be as simple as a licensing issue, who knows.....So Galatasaray now live in the Rest Of The World section and there’s one addition in the form of Racing Club.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-league-team-list/

Nedeni değiştirmişler eskiden böyle bir yazı vardı o da ihtimalmiş zaten:

quote:

So no new additions to Leagues sadly and we seem to have lost the Czech and Turkish leagues possibly due to the recent match fixing scandal. We’re going to get confirmation from EA on this for you, but remember FIFA themselves have to rubber stamp FIFA 12 before it can be released so it’s likely this decision was taken out of EA’s hands. Or it could be as simple as a licensing issue, who knows.....So Galatasaray now live in the Rest Of The World section and there’s one addition in the form of Racing Club.

soyleyen kim o onemli. yada tff bizi kandiriyo o zaman. burda ea yetkilileri soyledi diyo bunu. anlamadigim cek liginde ne skandal var onuda anlamadim..

Lionheart yazi dogruysa kusura bakma ama benim bildigim tff lisanslardan kacinca ea bunu yapti diye biliyorum

• Çeklerin şikesi falan yok sadece lisans için fazla para istemişler

quote:

After the last actions taken by UEFA against the corruption in the Turkish League and the higher costs of the licenses for the Czech league,EA may not feature these 2 leagues and their national teams in the future release of FIFA 12.

Kaynak
  • Bu tamamen TFF'nin beceriksizliği,aç gözlülüğü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Söylentiye göre önceden ligin lisansı için Tff ile görüşüp anlaşmak yetiyormuş. Şimdiki Tff kulüplerle tek tek anlaşın demiş adamlar da uğraşmamış. Kulüpler bir gelir kaynağından daha oldu

Söylentisi değil kaynak bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.