Şimdi Ara

FİFA 12 OYUNCULARIN YORULMAMASI İÇİN BİR YOL VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KİCKOFF BÖLÜMÜNDEKİ MAÇ İÇİN SÖYLÜYORUM BUNU.NE KADAR OYUNCULARIN DAYANIKLIK V.B ARTIRSAM DA YORULUYORLAR.BU YORULMAYI TAMAMEN ORTADAN KALDIRMAK ICIN OYUN İÇİNDE BİR AYAR YA DA BİR HİLE BULUNUYOR MU ACABA?

GERÇEKTEN ÇOK İŞİME YARAYACAK.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

• arkadaşlar çok lazım gerçekten bilen yok mu
  • eğer bilgisayara karşı oynamak için soruyorsa.. Oyunun setting ayarlarında CPU ve USer güç ayarı felan var.. orda user bölümünde en altta.. Power felan yazıyor.. onu 100 yap.. oyuncular yorulmaz.
  • koşturma
  • sağol erkano kardeş

reox sen ne gereksizz bi adamsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemirbuk

sağol erkano kardeş

reox sen ne gereksizz bi adamsın ?

Tum mesaji buyuk harflerle yazinca ne oluyor?Sen bi mesaj nasil yazilir ogrende sonra kimin gereksiz oldugunu tartisabiliriz.
  • gözünde bozukluk var sanırım neresi büyük.ayrıca bir yardım istiyoruz ettiğin lafa bak.gereksizin önde gidenisin hem de
  • arkadaşlar bilgisi olan yok mu.power barın dolma hızını ayarlıyor.yorgunlukla alakası yok.lütfen yardım edin.
  • quote:

gözünde bozukluk var sanırım neresi büyük.ayrıca bir yardım istiyoruz ettiğin lafa bak.gereksizin önde gidenisin hem de

Sanırım senin gözlerde bir problem var ilk mesajına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.
  • arkadaşlar yok mu bilgisi olan
  • arkadaşalar lutfen anlayan yok mu ?
  • ya kusura bakmayın flood yapıyorum ama hiç mi yok anlayan ?
  • yardıııııııım
  • Hocam cevap vermişler zaten oradan ayarlardan değiştir. Karşı takımın da hızını azalt sonra annenin liginde oynar gibi oluyor.
  • yav kardeşim ben öyle birşey olsun istemıyorum.düzgünce oynamak istiyorum.sadece oyuncularım yorulmasın o kadar
  • quote:

yav kardeşim ben öyle birşey olsun istemıyorum.düzgünce oynamak istiyorum.sadece oyuncularım yorulmasın o kadar
    o zaman sus ve post kasmayı kes
  • oyuncuları çok koşturma tek yolu o düzgünce oyun oynamak istiosan.. pass tuşuna basılı tutarak savunma yapıosan deparla biraz daha azalt.. top sende deilken rakibe çok pres yapma.. normal insan gibi düşün oyuncuları.. pas yapıcaksın bol bol başka yolu yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

koşturma

hahaha sesli güldüm yav.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.