Bildirim
FİFA 12 OYUNCULARIN YORULMAMASI İÇİN BİR YOL VAR MI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar çok lazım gerçekten bilen yok mu -
eğer bilgisayara karşı oynamak için soruyorsa.. Oyunun setting ayarlarında CPU ve USer güç ayarı felan var.. orda user bölümünde en altta.. Power felan yazıyor.. onu 100 yap.. oyuncular yorulmaz. -
koşturma -
sağol erkano kardeş
reox sen ne gereksizz bi adamsın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: odemirbuk
sağol erkano kardeş
reox sen ne gereksizz bi adamsın ?
Tum mesaji buyuk harflerle yazinca ne oluyor?Sen bi mesaj nasil yazilir ogrende sonra kimin gereksiz oldugunu tartisabiliriz. -
gözünde bozukluk var sanırım neresi büyük.ayrıca bir yardım istiyoruz ettiğin lafa bak.gereksizin önde gidenisin hem de -
arkadaşlar bilgisi olan yok mu.power barın dolma hızını ayarlıyor.yorgunlukla alakası yok.lütfen yardım edin. -
quote:
gözünde bozukluk var sanırım neresi büyük.ayrıca bir yardım istiyoruz ettiğin lafa bak.gereksizin önde gidenisin hem de
Sanırım senin gözlerde bir problem var ilk mesajına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. -
arkadaşlar yok mu bilgisi olan -
arkadaşalar lutfen anlayan yok mu ? -
ya kusura bakmayın flood yapıyorum ama hiç mi yok anlayan ? -
yardıııııııım -
Hocam cevap vermişler zaten oradan ayarlardan değiştir. Karşı takımın da hızını azalt sonra annenin liginde oynar gibi oluyor. -
yav kardeşim ben öyle birşey olsun istemıyorum.düzgünce oynamak istiyorum.sadece oyuncularım yorulmasın o kadar -
o zaman sus ve post kasmayı kesquote:
yav kardeşim ben öyle birşey olsun istemıyorum.düzgünce oynamak istiyorum.sadece oyuncularım yorulmasın o kadar
-
oyuncuları çok koşturma tek yolu o düzgünce oyun oynamak istiosan.. pass tuşuna basılı tutarak savunma yapıosan deparla biraz daha azalt.. top sende deilken rakibe çok pres yapma.. normal insan gibi düşün oyuncuları.. pas yapıcaksın bol bol başka yolu yok.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ReoxTR
koşturma
hahaha sesli güldüm yav.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X