süper o zaman kaç kişi olduk 1.winger7777 2.RyMeS 3.ynssfgl 4.darqlord 5. son kişi kaldı galiba
arkadaşlar benimle beraber 4 kişi uygundur diye düşünüyorum adam başı 32.5 TL düşüyor
quote:
Orijinalden alıntı: winger7777
arkadaşlar benimle beraber 4 kişi uygundur diye düşünüyorum adam başı 32.5 TL düşüyor
benim içinde uygundur parayı bugün yatıralım.ne kadar çabuk o kadar iyi
quote:
Orijinalden alıntı: darqlord
tmm hocam cok ıyı olur sımdı alıcaklar soylesın bakalım kac kısı olduk
Ben varim
tamamdır Rymes kardeş sende organize edebilirmisin sana zaHmet olmazsa ? toplandıktan sonra para konularını konuşalım veya birbirimize söylemek sormak istediğimiz bir şey olabilir gerekirse msnden konuşalım ?
beyler arkadaşımlamı alsam, sizinlemi alsam karar veremedim ama birisi bana anlatabilir mi bu olayı? ilk defa alacağım çünkü. eğer hemen halledilecek bişeyse bende alıyım diyorum. arkadaşıma başka kardeşlikten de alabiliriz.
beyler sımdı tmm olarak kac kısı olduk ona gore arkadas hesap bılgılerını bıze wersınde aksama yatıralım parayı elımıze oyun gecsın
beyler bu işi organize edecek biri lazım :) yeterli sayıyı bulduk sanırım ama organizasyonda sorun var :)
bir de birisi detaylıca anlatırsa katılacak arkadaşların da bilgisi olur..Ben daha önce aynı şekilde black ops map leri aldım sanırım aynı yöntem değil mi ? ben de yanılmayayım..
Ryemes listesine bende girince tam oloyor iste baska listeye gerek yok
Arkadaslar beni de eklemeyi unutmayın :)
katılan arkadaşlar 1.darqlord 2.winger7777 3.RyMeS 4.aydinpurcek 5.ynssfgl
Arkadaşlar tüm işlemleri para yatırma olaylarını falan bugün halledelim iş fazla uzamasın .
quote:
Orijinalden alıntı: RyMeS
Arkadaşlar tüm işlemleri para yatırma olaylarını falan bugün halledelim iş fazla uzamasın .
ynssfgl arkadaşım Telefona TL önerdi maalesef kabul edemedim çünkü bende direkt karta yatıracağım..
quote:
Orijinalden alıntı: RyMeS
Anlaşılan halletmissiniz şayet eksik olursa ben de katılırım
son kişi ben olabilirim pmden bilgileri yollayın parayı yatırıyım hemen