Şimdi Ara

Fifa 12 sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki yayınlanmıştır bu sorun yayınlandıysa kusura bakmayın ama şu sağ analog sorunu beni deli ediyor
    yani ne güzel bir oyun fifa 12 ama tut ki 2 oyun kolu türünü bize seçenek vermişler ve doğal olarak elimdeki kolla uyuşmadıklarından sağ analog kullanamıyorum benim koluma windowsun verdiği isim (Generic USB Joystick) buttondata adlı programda ismini görmekteyim ama yinede çalışmamakta ne ısrar ediyor.Kolda sorun olabilir diye düşünüyorum başka oyunlarda da çalışmıyordu çünkü ama diğer arkadaşlar da aynı sorunu yaşayınca şaşırdım bu işte bi terslik var diye neyse bazı arkadaşlar program files teki oyun dosyalarına bazı eklemeler yaparak işi hallettiklerini iddia ediyorlar bende denedim ama yapamadım Generic USB Joystick için uygun olan bir program veya bir zip ya da rar dosyasınıyla hallolucak umarım ama rar dosyalarında biraz sorun yaşamaktayım bunun yerine bir uygulama varsa tercih ederim yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clmnbc -- 28 Mayıs 2012; 21:37:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.