Şimdi Ara

FIFA 12 Tactical Defending Görüsleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cpu onceden hamleleri bildigi icin kotu ama onlinda iyi olmus ilk zor gelsede sonra oynayarak alisiliyor.
  • Online'da gayet iyi valla asıl kızmamız gereken şey momentum bence ne dersiniz??

Hepimiz TD işinde öyle yada böyle ilerledik
  • Bir dalga alıyor beni 1-2 division üste çıkıyorum.Arkasından rüzgar tersinden esmeye başlayıp beni 2 divison geri atıyor.Momentum dedikleri bu olsa gerek.Oyuncuların morali mi bozuluyodur nedir?Sanki paslar daha yavaş gidiyor , adamlar daha yavaş koşuyor.Ama moralleri iyiyken galibiyet serisi yakaladığım zaman paslar tık tık yerini buluyor , adamlar köpek gibi koşuyor.
  • Momentum olayı olmamış bence.Bi maçta ben CSKA adam Dortmund,2.dakikada 1-0 yaptı ilk yarı sonuna kadar dar ettim sahayı 2-1 yaptım.Sonra işte defansta kendi lendine açık vermeler,üstüne gelen topların kontrol edilememesi falan oldu,adam 2dkda 2 gol,3-2 yaptı.Ondan sonra zaten dk75ti verdim 3-4-3 all-out-attack'i 90.da şansa 3-3-3 yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Bir dalga alıyor beni 1-2 division üste çıkıyorum.Arkasından rüzgar tersinden esmeye başlayıp beni 2 divison geri atıyor.Momentum dedikleri bu olsa gerek.Oyuncuların morali mi bozuluyodur nedir?Sanki paslar daha yavaş gidiyor , adamlar daha yavaş koşuyor.Ama moralleri iyiyken galibiyet serisi yakaladığım zaman paslar tık tık yerini buluyor , adamlar köpek gibi koşuyor.

aaahhh ah neler çekiyorum aynı olaydan muzdaribim dostum 1 hafta malubiyet yüzü görmezken 1 haftada galiyete hasret kalıyorum.
  • Hem tek kişilik oyunda ,hem de online maçlarda taktikal defans olayı gereksiz,zoraki bir yenilik bence...Fifa world cup ve Fifa 2011 oyunlarının oynanabilirlik olarak ve satış olarak ne gibi eksikliği vardı da Ea sports böyle bir saçmalığa imza attı. İyiye giden bir seriyi türlü saçmalıklarla berbat hale getirmek oyun firmalarının alışık olduğumuz saçmalıklarından...Bir oyuna bir yenilik getiriyorsan bu yeniliği alıştıra alıştıra kabul ettireceksin.. Öyle, ben bir yenilik yaptım ,online maç yapmak istiyorsan eskiden bildiğin tüm oynanış şeklini unutacaksın, şeklindeki bir anlayış, oyuncuların beklentilerini hiçe sayan, nasıl olsa ne yapsak da oynarlar, Fifa adı bile oyunun çok satmasına yeter mantığıyla yapılan bir iştir!!Online maçlarda eski tip defans sistemi de olmalıydı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 20 Şubat 2012; 14:44:52 >

• bu defans sistemini ne kadar eleştirsemde geçenlerde bir arkadaşla oynarken aklıma geldi defansı eski sistem yaptım hiç hoşuma gitmedi tekrar tacticala döndüm.
    bu defans sistemi sizin becerinizden çok oyuncularınızın becerisine bırakılmış bir defans sistemi.anladığım kadarı ile.
  • Geçen 3-0 öne geçtim.Adam sinirden kolu mu kırdı naptıysa top ayağına geliyo hiç hareket yok.Heralde bıraktı oyunu dedim.Topu alıp gol atmaya gidiyorum.Bi türlü gol atamadım.Yani adam defansı bilgisayara bıraksa hiç gol yemiyecekmiş.Genelde ben de defansı bilgisayara bırakıp kendi kontrol ettiğim adamla pas yollarını tıkamaya çalışıyorum.Mutlaka bi noktada top bana geçiyo.Ama kaleye çok yaklaştığında yemiyo malesef.Dizginleri ele almak gerekiyo.
  • Ben world class ta R.Madrid ile Barcelonayı ancak TD ile yeniyorum. Online oynarken de TD ile oynuyorum. Açıkçası alıştım. Ama benim tek sıkıntım top çok fazla orta sahada dönüyor. Oyun sıkıcı oluyor bana göre. Eskisi gibi bir o kalede bir bu kalede maç olmuyor açıkçası..
  • Tactical defending... Gerçek futbola yakın bir savunma anlayışıdır.. Hiçbir savunma oyuncusu yapışık hareket etmez. Malum her defans oyuncusu ilk önce rakibinin alanını kapatmaya sonra topu almaya çalışır.. hata yaparsa oyundan düşer ve gol olur.. Hata yapmayın doğru zamanda doğru hareketi kestirin... Bu mantık gerçek futbolda da vardır.. O yüzden yapamamak kötü demek değildir. Yapışmaktan iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltazar11

Tactical defending... Gerçek futbola yakın bir savunma anlayışıdır.. Hiçbir savunma oyuncusu yapışık hareket etmez. Malum her defans oyuncusu ilk önce rakibinin alanını kapatmaya sonra topu almaya çalışır.. hata yaparsa oyundan düşer ve gol olur.. Hata yapmayın doğru zamanda doğru hareketi kestirin... Bu mantık gerçek futbolda da vardır.. O yüzden yapamamak kötü demek değildir. Yapışmaktan iyidir..

Gerçek futbolu izleyin bire bir aynı neredeyse, tabii eksiklikleri var ama daha da geliştirilecektir.
  • Benim gibi H2H oynayan arkadaşlarıma naçizane bir tavsiyem var. TD alışması çok zor sistem. Ama aynı şeyler rakip için de geçerli. Bu oyunda önemli olan momentum. Momentumu da değiştirmek için yapılması gereken bazı hamleler var. Daum gibi 70. dakikayı beklemeyin oyuncu değiştirmek için. Mağlup durumda iseniz ortasahadan bir adamı çıkarıp oraya forvete dönük bir adam alınn. Ama asıl yapılması gereken Auto/Manuel/Airball'dan hangisini oynuyorsanız onu oynadığınızın dışında başka bir sisteme çevirmeniz. Misal ben manuel oynuyorum. Rakip öne geçince Auto'ya dönüyorum. Momentum benim lehime dönüyor, en kötü ihtimalle rakibin o baskısını kırıyorum. Gol atarsam maçı kazanma şansım doğuyor. Ama o presli baskıyı atlatıyorum. H2H ikinci ligdeyim. 3 ile 2. lig arasında gidip geliyorum. Herkese bol şanslar.
  • Fifa 12 yı ılk aldıgımda neredeyse 2 3 gun hıc galıbıyetım yoktu ama zamanla alıştım ve alıştıkca hoşuma gıttı evet zor ve ugraştırıcı bır sıstem ama oyunun kontrolunu oyuncuya veren bır sıstem a.x basarak al topu şeklindeki basıt bir sıstem dense gerçekten dusunulmuş guzel bır sıstem yapmışlar..bir arkadaş sankı satışlarımı kotu de bole bır degısıklık yapıyorlar demış zaten guzel olan o adam lar son 4 yıldır 1.ler ve her sene oyunu gelıştırıyorlar eskıden yaptıkalrı PS2 donemındekı hataya dusmuyorlar arakadı farkı cok actılar PES ıle buna ınanın
  • TD son derece güzel bir sistem alışınca çok rahat ve basit
  • Dün arkadasla ps kafede fifa oynadık legacy defans ıle basladım maca oynıyamadım. TD efsaneymıs dun anladım cok rahat def yaptım oyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • td de momentumda benim favorim.ikiside bazen beni hasta ediyor ama oyuna gerçekçilik katıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.