Şimdi Ara

Fifa 12 takılma sorunu! Hiçbir post çözüm bulamadı.. Sistem içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 12'de cok herkesin bildigi gibi takılma sorunu yaşıyorum. Low ayarlarda dahi. internetteki 'çözüm' adı altındaki postların % 80'ini denemişimdir, ama çare olmadı. Sistem şu :

E4600 işlemci
    Zotac 9800 GT AMP! Edition 512 MB 256 bit ekran kartı
    4 GB OCZ Reaper Ram
    Win 7 Ultimate

Fifa 11'de de aynı sorun vardı fakat low ayarlarda rahat oynuyordum. 12'de low da yemiyor. Bir fifa bagımlısı olarak değerli çözüm önerilerinizi bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Fifa 12'de cok herkesin bildigi gibi takılma sorunu yaşıyorum. Low ayarlarda dahi. internetteki 'çözüm' adı altındaki postların % 80'ini denemişimdir, ama çare olmadı. Sistem şu :

E4600 işlemci
    Zotac 9800 GT AMP! Edition 512 MB 256 bit ekran kartı
    4 GB OCZ Reaper Ram
    Win 7 Ultimate

Fifa 11'de de aynı sorun vardı fakat low ayarlarda rahat oynuyordum. 12'de low da yemiyor. Bir fifa bagımlısı olarak değerli çözüm önerilerinizi bekliyorum..

valla kardeş en iyisi ps3 al derim ne takılma nede donma benim bilgisayarlara harcadığım parayı kimse harcamamıştır ve anladımki oyunlar bilgisayarlara göre değilmiş ps3 tanuşdığımdan beri elimdeki 3. bin tl. lik bilgisayarımı arkadaşıma 1500 tl.verdim kendimede toshıbanın leptobunu aldım işlerimi ondan hallediyorum ps3 te oyunlara takılıyorum. eskiden pc de en iyi oyun pesti ama ben pesi oyun zannetmişim ps3 aldıktan sonra gerçek futbol oyunuyla tanıştım ama ps3 alırsanda en az 107 ekran LCD tv olması lazım ozaman değme keyfine pc de dünyanın en iyi ekran kartınıda alsan oyunlar ancak xbox 360 ve ps3 için tasarlanmıştır yani pc ye portlanıbta yapılıyor gerçek bir o0yun oynmak istersen ps3 şittedle öneriyorum ozaman bana hak vereceksin

• Hocam kesinlikle haklısın senle aynı fikirdeyiz o yuzden önden bi 106 ekran plazma aldım. 2-3 aya da bi XBOX alacam inşalla. Ama şimdilik idare etmem lazım pc ile.

PC gercekten oyun oynamak için değil.. Ben de eskiden pes oynardım sonradan gözüm açıldı.. Daha dogrusu Fifa 11'le pc'ye adam gibi futbol oyunu gelmiş oldu..

Ama şu takılma olayına bi çözüm bulmam lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Hocam kesinlikle haklısın senle aynı fikirdeyiz o yuzden önden bi 106 ekran plazma aldım. 2-3 aya da bi XBOX alacam inşalla. Ama şimdilik idare etmem lazım pc ile.

PC gercekten oyun oynamak için değil.. Ben de eskiden pes oynardım sonradan gözüm açıldı.. Daha dogrusu Fifa 11'le pc'ye adam gibi futbol oyunu gelmiş oldu..

Ama şu takılma olayına bi çözüm bulmam lazım..

kardeş xbox bende çok sevşyorum fakat onun onliene paralı ve ps3 ten biraz dayanıksız 106 plazma aldıysan valla ps3 al kardeşim benim gibi nerdeyse 24 saat fifanın başından kalkamayacaksın abi bukadarmı gerçekci bir oyun olur bazı futboldan anlamayan insanlar bana pesi met ediyorlar gercekten nasıl begeniyorlar anlamıyorum ama sonunda çözdün neden sevdiklerini adamlar meğer pesin bir açığı vardır çünkü bunu bende yapıyordum ben pes oynarken etoyla orta sahadan hep vurduğumu gol atardım yada eto veya messi yada c.ronaldoyu koşturup 11 futbolcuya çalım atarak gol atıyorum ama fifada bu yok zaten gerçek futboldada bu yok eğer biraz senin yeteneğin varsa arada bir yaparsın fifada ama pesde hep yapılıyor oyüzden fifayı sevmezler Pesde adamların koşmasına bak ayakların adımını göremezsin 2 adımla karşı kaledesin neyse ps 3 alırsan beklerim beraber bir maç yaparızz

• Sen Ps3'ü firmware'siz oynuyosun heralde. Ben de oyle kullanmayı dusunuyorum. Ama XBOX'un online sistemi daha guzel. Bi de bende Logitech kol war tip olarak xbox kolu. Ona cok alıştım Ps3 kolu bana cok ufak geliyor.
  • valla bendede xbox 360 vardı hatta kollarıda duruyor ama oyun olarak ps3 daha kapsamlı olduğu için ve birde bendeki xbox kırmızı ışık yaktığı için ps3 aldım kollara gelecek olursak xbox kolları çok güzel ve bende locitechk xbox koluna benzeyen kol var ama ps3 kolları ondan çok dayanıklı ve inan maçta sinirlendiğim için 50 kere duvara attım kolları banamısın demedi online gelecek olursak xbox serverleri iyi ama paran olmadığı zaman online yok demektir ve xbox dedimmi herşey para demektir yinede sen bilirsin...
  • hocam o işlemciyle tabiki takılır işlemciyi değiştirin
  • Hocam işlemcinin GHz yazmamışsınız ama tahmin edebiliyorum az çok, FIFA 12 ile FIFA 11'i karşılaştırmak mantıksız, oyunun grafiklerinde büyük değişimler var, ben ekran kartımı Battlefield3 için değiştirdim ama, eski ekran kartımda FIFA 12 demosunda takılıyordu.
  • Bazılarında hiç problem yok, işin garip tarafı orada zaten
  • tahminlerime gore tamamıyle işlemci ile alakalı
    e7500 2.8 işlemci
    6gb ram
    8800gt amp ile de kasmalar yapıyordu

şimdi ki kartım gtx470 amp de yine aynı
    tahminimce i serisi veya amd içinde 4 çekirdek bi işlemci istiyor onu da yakında deneyip gorecem zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.