Şimdi Ara

FİFA 13 2VS2 MAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

13le beraber PES'ten FIFA'ya geçtim. PES'te online modla 2ye2 maç yaparken kendi takımımdaki ikinci oyuncu olarak aynı PS3 üzerinden arkadaşımı ekleyebiliyordum. Yani zaten bunu otomatik yapıyordu. Bilenleriniz vardır hiç şüphesiz.

Ancak Fifa'da bunu istediğim şekilde yapamıyorum. Guest user ekleyebiliyorum ancak bu sefer de karşı takım tek kişi oluyor. Bu sefer de maçlar pek denk olmuyor.

Ben 2ye2 online maç yapmak istiyorum ve benim takım arkadaşımın da benim cihazımdan oyuna dahil olmasını istiyorum. Acaba bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

• Ben bu soruya yaklaşık 3 senedir cevap alamadım :) Ayriyetten bulamadım da... 2vs2 maç yapamıyoruz heralde, bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
  • Online game modes > match lobbies > 2vs2 guest

Yukarıda yazdığım şekilde, match lobbies'de 2vs2 guest odasına girerseniz, karşınıza çıkan rakiplerin tamamı en az 2 kişi olur. (guest sayısına bakın, geçen sefer 2 guest çıktı karşıma)

2vs2 guest odası official oda değil, match lobbies'e giren herhangi bir oyuncu kuruyor.
  • Şu an benzer bir sorunu ben de yaşıyorum o yüzden yeni konu açmadım. PES'te iki kolu bağlayıp yanınızdaki arkadaşlar online'ye bağlanıp oynayabiliyordum. Fifa'da bu özellik yok mu? 2vs2 var ama yine 4 tane ayrı kişi birleşip oynuyor. Ben evimde arkadşımla beraber 2 kişilik bir takım olmak istiyorum. PES'te vardı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: javiflores

Online game modes > match lobbies > 2vs2 guest

Yukarıda yazdığım şekilde, match lobbies'de 2vs2 guest odasına girerseniz, karşınıza çıkan rakiplerin tamamı en az 2 kişi olur. (guest sayısına bakın, geçen sefer 2 guest çıktı karşıma)

2vs2 guest odası official oda değil, match lobbies'e giren herhangi bir oyuncu kuruyor.

dostum 1.koldan match lobies => game modes => costum games => 2vs2 diye bi oda var giriyorum ama 2.kolu nasıl eklicemki?hangi tuşa bastıysamda ekleyemedim bitürlü.bi yardım edersen çok memnun olurum.
  • Maça girerken seasonda , ut cuplarında vs ekleyeceğiniz koldan ara pası atma tuşuna basın. Add Guest yazan tuşa yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror42

Maça girerken seasonda , ut cuplarında vs ekleyeceğiniz koldan ara pası atma tuşuna basın. Add Guest yazan tuşa yani

Aynen boyle. Veya 2v2 oda kurun match lobbies'de online teamplay olmasin ama unranked olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.