Şimdi Ara

Fifa 13 ban yedim yardımMMMMMM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PS3 te hile yok arkadaşlar gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.
  • Senin durumun kurtarılır yolu yok arkadaş. Ben de sınırsız ban yemiştim daha oyun çıkmazdan evvel web app ile welcome packten oyuncuları satılığa çıkarmıştım bir gün sonra tüm Origin hesabım banlıydı, haksız yere banlandığım için çok uğraştım 3 hafta sonra hesabı geri alabildim fakat sen alamazsın maalesef. Fifa14 ü alırsın temiz temiz hilesiz oynar kadronu kurarsın, Fifa13 bitti zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: noogard

Senin durumun kurtarılır yolu yok arkadaş. Ben de sınırsız ban yemiştim daha oyun çıkmazdan evvel web app ile welcome packten oyuncuları satılığa çıkarmıştım bir gün sonra tüm Origin hesabım banlıydı, haksız yere banlandığım için çok uğraştım 3 hafta sonra hesabı geri alabildim fakat sen alamazsın maalesef. Fifa14 ü alırsın temiz temiz hilesiz oynar kadronu kurarsın, Fifa13 bitti zaten

Yazın turnuvalar oluyor ya en çok onları oynamak için istiyorum

Bir sürü hileci var beni banladılar

Ben banlıcaklarını bilsem yapmazdım yaw

Herkes yapıyordu ban yemiyordu ben de yapım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: aarda

quote:

Orijinalden alıntı: poena

quote:

arkadasim oncelikle geçmiş olsun tabiki hile yaptıgın için bunun savunulcak yani yok yani haketmissin :).İkincisi bu konuya yorum yazan tum arkadaslara soylemek istiyorum,forumda pc ps3 için ut coin satan arkadaslarimin nasıl bu coinleri uretip sattigini biliyorsunuzdur umarim.Sadece bu hileyi kullanan degil hileyi kullandırmaya tesvik edende de suç vardir

Ps3 te hilemi var kardeşim hey allahım ya.

ps3 te 1m coin satan birine sor ozaman nasıl yaptıgını oyle diyim ben sana :)

Arkadaşım elimde 3 gün içinde yaptığım 4 milyon coins var. Platformum da ps3. Senin aklın demek ki ticaret yapmaya yetmiyor. Nası yaptığımı da anlatayım da sende yap bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sato9664

quote:

Orijinalden alıntı: noogard

Senin durumun kurtarılır yolu yok arkadaş. Ben de sınırsız ban yemiştim daha oyun çıkmazdan evvel web app ile welcome packten oyuncuları satılığa çıkarmıştım bir gün sonra tüm Origin hesabım banlıydı, haksız yere banlandığım için çok uğraştım 3 hafta sonra hesabı geri alabildim fakat sen alamazsın maalesef. Fifa14 ü alırsın temiz temiz hilesiz oynar kadronu kurarsın, Fifa13 bitti zaten

Yazın turnuvalar oluyor ya en çok onları oynamak için istiyorum

Bir sürü hileci var beni banladılar

Ben banlıcaklarını bilsem yapmazdım yaw

Herkes yapıyordu ban yemiyordu ben de yapım dedim

Her koyun kendi bacağından asılırmış

Haketmişsin az bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 1 Temmuz 2013; 6:55:42 >

• BİR GELİŞME VAR MI HOCAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyWollker

BİR GELİŞME VAR MI HOCAM

Maalesef yok
  • Kardeşim neden bahsediyorsun Allah aşkına?! PS3'te hile yok... Yaparsan banı yersin oturursun... 1 Milyon Coin yapmakta birşey yok... Oturup uğraşırsan yaparsın!.. 5'e aldığını 8'e satarsan bunu da sürekli sürdürürsen o aradaki kar birikir zaten 1 milyon olursun... Birşey ima etme! Bilmeden konuşan insanlar kadar itici şey yok dünyada...
  • Geçmiş Olsun. Yapcak bir şey yok artık çok düşük ihtimal sana geri dönmeleri. En azından bundan sonra hile yapmazsın. Zaten 14 çıkacak yakında ilk defa almışsın bide kötü olmuş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puder

Geçmiş Olsun. Yapcak bir şey yok artık çok düşük ihtimal sana geri dönmeleri. En azından bundan sonra hile yapmazsın. Zaten 14 çıkacak yakında ilk defa almışsın bide kötü olmuş ama

Evet Özellikle Ramazanda geceleri oynamak çok güzel olurdu
  • ban yemişsin hile yaptım diyorsun bir de yardım bekliyorsun dostum geri dönüşü yok
  • Ea hile konusunda çok hassas... Deşifre Ederlerse Geri Dönüşü Olmaz... Fifa 14 e az kaldı... Onu Alırsın Artık Geçmiş Olsun...
  • Ohh iyi olmuş . Aslında ip ban atıcak sizin gibilere origin.

• iyi olmuş
  • Hileyi biri size verse siz sanki yapmıcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sato9664

Hileyi biri size verse siz sanki yapmıcaksınız

Savunmaya bak, şu oyunu hilesiz oynayamayan zaten konsolu, pc'yi kırsın atsın.
  • Ben zaten iyi oynuyordum FUT ta lig 1 de 10 maçta 21 puan yapmayı %80 yapıyordum ama bir adam hile verdi günde 1 kere kazanacağıma 10 kere kazandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutnaderi

Kardeşim neden bahsediyorsun Allah aşkına?! PS3'te hile yok... Yaparsan banı yersin oturursun... 1 Milyon Coin yapmakta birşey yok... Oturup uğraşırsan yaparsın!.. 5'e aldığını 8'e satarsan bunu da sürekli sürdürürsen o aradaki kar birikir zaten 1 milyon olursun... Birşey ima etme! Bilmeden konuşan insanlar kadar itici şey yok dünyada...

bence bildigini sanmak daha kotu dostum :) ben konuyu uzatmadim orda kapattım ustune konusmanın anlamı yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutnaderi

Kardeşim neden bahsediyorsun Allah aşkına?! PS3'te hile yok... Yaparsan banı yersin oturursun... 1 Milyon Coin yapmakta birşey yok... Oturup uğraşırsan yaparsın!.. 5'e aldığını 8'e satarsan bunu da sürekli sürdürürsen o aradaki kar birikir zaten 1 milyon olursun... Birşey ima etme! Bilmeden konuşan insanlar kadar itici şey yok dünyada...

bence bildigini sanmak daha kotu dostum :) ben konuyu uzatmadim orda kapattım ustune konusmanın anlamı yok

Tabi güzel arkadaşım da, cümlelerle hedef aldığın kitleye dikkat etmen gerekir bana kalırsa... Tamam hile yaparak coin yapan ve satan kişiler illaki vardır... Yok demiyorum bak... Ama %95 kitle emeği ile coin kazanıp satıyor... Sen eğer bu yüzdeyi kaçırıp günahı olmayanlara da iftira atarsan olmaz bu iş... Bilmeden konuşmamak gerekiyor dediğim gibi...

Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.