Şimdi Ara

FİFA 13 de Aynı Takımın Başka Oyuncuyla ÇOK GÜÇLÜ OLMASI Durumu?Yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir Fifa 13 online modda head to head maçlar yapıyorum..Seviye olarak 43 e geldim.Oynadığım takım barcelona.Oyuncular normal kadro oyuncuları.Sormak istediğim oynadığım bir takım örneğin bayern neden bir oyuncu elinde zayıfken diğer bir oyuncunun elinde bayern çok güçlü oluyor?Mesela tam defans yaptığım bir maçta adam kaleciyle tüm ortasahayı çalımlayıp gelip şut atıyor.

Bu kesinlikle oyuncu kabiliyeitiyle alakalı değil.Adam takımı ve oyuncuları nasıl yaptıysa çok güçlendiriyor.Ayağından top alamıyorsun,top sendeyse 3-4 tane adam pres yapıp ayağından topu hemen alıyor.. uzak mesafelerden mermi gibi şut çekiyor adam..Bu custom ya da taktik ayarla yapılabilecek bişi değil..Bu işi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pruventa -- 23 Mayıs 2013; 10:53:21 >

• bir kaleciyle tüm orta sahayı çalımlaması ve kale önlerine kadar gelip şut atabilmesi pek müdahale edilemediği anlamına gelir.
    büyük konuşmayayım ama savunmada hata yapıyor olabilirsin, Veya gerçekten sakat bir durum var.

bir de head to head unranked maçlarda, oyuncuların güçleri ile oynanabiliyor sanırsam. 90 lık adamlar,created player lar vs olabiliyor . sezon oyna onun yerine. derim. bu tarz doğa üstü şeylerle karşılaşmazssın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herzaman bir hile vardır zaten karşınızdaki asla sizden iyi değildir... geçin bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

bir kaleciyle tüm orta sahayı çalımlaması ve kale önlerine kadar gelip şut atabilmesi pek müdahale edilemediği anlamına gelir.
    büyük konuşmayayım ama savunmada hata yapıyor olabilirsin, Veya gerçekten sakat bir durum var.

bir de head to head unranked maçlarda, oyuncuların güçleri ile oynanabiliyor sanırsam. 90 lık adamlar,created player lar vs olabiliyor . sezon oyna onun yerine. derim. bu tarz doğa üstü şeylerle karşılaşmazssın.

Cevap için teşekkürler..Evet aynen head to head unranked maçlar oynuyorum ve burda gördüğüm bir durum.Created player olayına lafım yok. Tasarlanmış Oyuncu anormal güçlü olup topu ayağında iyi saklayabilir yalnız dediğim gibi bazı oyuncular bildiğimiz bir futbolcuyu nasıl güçlendiriyorsa adam müthiş top tutuyor defans müdahalesiyle yıkılmıyor ve önceden senin hareketlerini seziyor.Olmadık yerden inanılmaz şutlar çekiyor.SAdece tek oyuncu değil takım halinde pres yapan top vermeyen hızlı oynayan bir takım buluyorsun karşında..Yeni fifaya başlamadık senelerdir oynuyoruz.Karşı takımın bu denli anormal güçlü olması gamepad becerisi ya da taktik ayarından değil kesinlikle..Bunla ilgili bir hile ayar bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim..

• quote:

bir kaleciyle tüm orta sahayı çalımlaması ve kale önlerine kadar gelip şut atabilmesi pek müdahale edilemediği anlamına gelir.

Dediğin gibi season oynamaya başladım olağanüstü takımlar oyuncular kayboldu birden:)Burdan online maç yapıldığını bilmiyordum hep online kısımdan giriyordum head to head maç yapıyordum...Başka tavsiye edebileceğiniz online bölümler varsa orya da göz atabilirim..

• Pro culup kismindan kendi takimini kurabilir veya arkadaslarinin kurmus oldugu takimlara sen uye olabilr. burada da arkadaslarin ve sen takiminizi div 1 e tasiyabilirsiniz. :) lobyde 2vs2 de yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pruventa

quote:

Cevap için teşekkürler..Evet aynen head to head unranked maçlar oynuyorum ve burda gördüğüm bir durum.Created player olayına lafım yok. Tasarlanmış Oyuncu anormal güçlü olup topu ayağında iyi saklayabilir yalnız dediğim gibi bazı oyuncular bildiğimiz bir futbolcuyu nasıl güçlendiriyorsa adam müthiş top tutuyor defans müdahalesiyle yıkılmıyor ve önceden senin hareketlerini seziyor.Olmadık yerden inanılmaz şutlar çekiyor.SAdece tek oyuncu değil takım halinde pres yapan top vermeyen hızlı oynayan bir takım buluyorsun karşında..Yeni fifaya başlamadık senelerdir oynuyoruz.Karşı takımın bu denli anormal güçlü olması gamepad becerisi ya da taktik ayarından değil kesinlikle..Bunla ilgili bir hile ayar bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim..

Fifa'da online olayından hiç anlamam ama created player yapıp stok oyuncuların adını vermiş olabilir mi?

• eyw hocam şimdilik seasons bölümü işimi görür sıkılırsam onlara da bakarım..
  • O da olabilir..Misal tanınmış bir oyuncu anormal güçlü oluyor.Omuz atıyorsun çelme takıyorsun düşmüyor.40 metreden mermi gibi kaleye vuruyor vs..neyse seasons oynamaya başladım sorunum kayboldu..26 galibiyet 1 beraberlik 4 yenilgiyle division 5 e geldim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.