Sorunsuz maçlar için teşekkür ederim. Güzel maçlardı, arkadaş deplasman golü gibi saçma bi' kurala (bu turnuva için demiyorum, futbolun genelinde saçma) kurban gitti. İki maç da çok iyiydi.
arsenal bayerne bu sene cl elendiğinde çok üzülmüştüm ikinci maçla turu haketmişlerdi ama deplasman golü kuralıyla elendiler. aynısı başıma geldi Güzel maçlardı. arkadaşa teşekkürler. devam edenlere başarılar.
myres 3-0 yunu5s yunu5s 0-3 myres
XelcukMelo 1-2 myres myres 2-0 XelcukMelo
mustafa, arda haberdar edeydiniz beni de... :S
Jacte 4-1 Ludosh Ludosh 5-2 Jacte
Sorunsuz maçlar için teşekkürler. Bi' arkadaş daha maalesef deplasman golü kuralına kurban gitti. Üstelik 90+'da attığım golle. İkinci maç efsaneviydi. Kaydetmek isterdim, muhteşem bi maçtı. Özellikle arkadaş ilk maç 4-1 yenilmesine rağmen ikinci maç muhteşem oynadı. O 2-1 öndeyken ben bi tane boş kaleye kaçırdım, atsaydım orda iş biterdi. Skor 4-1'ken de o bi tane kaçırdı, orda atsaydı muhtemelen ben göçerdim 6'yı da yerdim. Skor 5-1'e gelince herhalde bitti dedim ama son dakikada gol atarak turu aldım. Muhteşem maçlar için bin teşekkür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme