Bildirim
Fifa 13 hesap alınık PC
Under Armour UA W Charged Rogue 4 Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXL68S8
3 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eylül ayı gibi fifa 14 çıkar.Ondan sonra fifa 13 ün yüzüne kimse bakmaz.Bu arada arkadaş hazır konu açmışken aklıma bir soru geldi..Acaba Fifanın DVD de satılan haliyle internetten indirilmiş hali aynı mı?Aynıysa ucuz olan hangisiyse ona yönelmek daha mantıklı.. @Kust -
quote:
Orijinalden alıntı: pruventa
Eylül ayı gibi fifa 14 çıkar.Ondan sonra fifa 13 ün yüzüne kimse bakmaz.Bu arada arkadaş hazır konu açmışken aklıma bir soru geldi..Acaba Fifanın DVD de satılan haliyle internetten indirilmiş hali aynı mı?Aynıysa ucuz olan hangisiyse ona yönelmek daha mantıklı..
Satın aldım bu arada ea bence çok çabalamıyor 14 te aşırı derecede bir fark yok param olasada almam anca 1 kaç bug çözülmüştür görüntü biraz düzenlenmiş bide menü değiştir bitti çünki fifa açıkcası pes'i geçtiği için uğraşmıyor kendi menejerlik oyununa yükleniyor her dalda birinci olmak istiyor.
Kutulu alırsan serial sadece cdnin yanında bir kağıtta yazar örneğin oyun bozulsa indirmene gerek kalmaz öyle yüklersin fazla bir farkı yok hepsi bu (bide satman daha iyi olur o şekilde kaplı durumda :) )
@pruventa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kust -- 15 Ağustos 2013; 10:39:23 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kust
Satın aldım bu arada ea bence çok çabalamıyor 14 te aşırı derecede bir fark yok param olasada almam anca 1 kaç bug çözülmüştür görüntü biraz düzenlenmiş bide menü değiştir bitti çünki fifa açıkcası pes'i geçtiği için uğraşmıyor kendi menejerlik oyununa yükleniyor her dalda birinci olmak istiyor.
Kutulu alırsan serial sadece cdnin yanında bir kağıtta yazar örneğin oyun bozulsa indirmene gerek kalmaz öyle yüklersin fazla bir farkı yok hepsi bu (bide satman daha iyi olur o şekilde kaplı durumda :) )
Hayırlı olsun..Üstat fifa 14 ile fifa 13 aynı olcak demek fazlaca önyargılı olmuş..Fifa 13 de en önemli eksiklik bence golün sadece belli açılardan vurulunca olmasıydı..Fifa 14 gerçek top fiziği vaad ediyor..Eğer başarlı olurlarsa oyun bambaşka bir formata girer.Diğer iyileştirmeleri saymıyorum bile.Ben ve benim gibi düzenli fifa oynayanlar çıktığı gün fifa 14 e geçeceklerdir..Pese gelecek olursak pes robot gibi koşan dönen oyunculardan ve sürekli top kaybedilen heyecansız oyun sisteminden kurtulmadığı sürece fifa nın 2011 den önceki serilerine bile yaklaşamayacaktır..Bu yıl köklü değişiklik bekliyoruz pes de her zaman beklediğimiz gibi..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X