Şimdi Ara

Fifa 13 kariyer modu izlenimler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. fifa 13 ü dört gözle beklerken nihayet geldi ve hemen kariyer moda başladım. Oyun orijinal olmadığı için online maç ve modları hiç denemedim. Ama kariyerde 2 seneyi devirdim Schalke 04 ile. Oyun geçen seneye göre oldukça akıcı olmuş herkesin dediği gibi ama sadece bununla kalmamış değişiklikler. Öncelikle şut isabeti biraz değişmiş kaleyi illa karşı cepheden düz şekilde çekilen şutlar isabet oluyor tabi bu klavye ile oynadıgım için joystikle oynamaya birtürlü alışamadım bu yuzdende hala klavye ile devam ediyorum. Ancak fifa 12 bu daha iyiydi gibi özellikle finnese şutlar neredeyse hiç isabet almıyor fifa 13 de yada cok zayıf şekilde kaleyi buluyor. Ve ayrıca fifa 13 de kaleciler uzaktan gol yemiyor neredeyse 90 a gidecek cok sutumu tokatlayarak kornere cekdiler.
    Ancak yakındanda bir o kadar kolay yiyorlar ama içeri girmek cidden zor

Kariyer modun özelliklerine gelirsek eskisine gore eklenti olarak artık milli takımlarda yönetebiliyoruz bana tesadüfen ilk teklif Türkiyeden geldi hemen kabul ettim tabiki ancak Beşiktaş Fenerbahçe gibi takımların oyuncuların bir kısmı avrupanın çeşitli takımlarına dagıtılmış durumda yada free agentlardı fark etmedim. Galatasaray ı ise avrupa kupalarından takip edebiliyoruz ancak. Şimdi gelelim transfer konusuna , artık takas secenekleri mevcut bu guzel olmus sahsen cunku bazı oyuncular neredeyse senelerce transfer listesinde durmasına ragmen gonderemiyorduk talip gelmeyince şimdi en azından 12M luk bir adamı alırken 5M luk bir adamı ekleyip uzerine 7M ekliyorum ve hem adamı elden cıkarmıs oluyorm hemde fiyat olarak daha iyi oluyor. İkinci bir konu ise kadromuzdaki oyuncuların bazıları 6 ayda bir ucretlerinde zam istiyor olması. İşte burası cok gercekci olmuş her ne kadar sinirlerimi bozsada. Çünkü zam yapmadıgınızda kendiliginden bir sure sonra transfer listesine ekleniyor ve sizin tekliflerinizi bloke ediyor o oyuncu ile iletişim kopuyor.

Birde genç yeteneklerden bahsedelim hemen genç oyuncu bulmak için hocaları tuttum saldım dunyanın dort bi yanına ama ilk once Türkiye tabiki. Bir kaç tane 90 uzerine cıkabilecek oyuncu buldum hemen ancak belli bi sure sonra sizde fark edeceksiniz isimleri cok kotu surekli turk oyunculardan kimler varsa isim soyisim karısık bir kombinasyon var misal colin kazım richard ı ornek vereyim genc okulunda fatih kazım richard ve mehmet kazım richard gibi surekli aynı isimleri tekrarlıyor buda biraz sinir bozucu malesef geniş bir data hazırlanmamış bizim Türk isimleri için.

Genel olarak oyun diğer futbol oyununa gore oldukca gelişmiş futbol dinamiklerini barındırıyor ama yinede birkaç eksigi var misal tranfer listesini kendimiz kontrol edemiyoruz kim neler almış diye bakamıyoruz sadece en son gerceklesen birde tranfer ucretine gore bi sıra yapmışlar ancak orasıda cok ayrıntısız.Son olarak kariyer modda settingde edit player secenegini nasıl aktive edecegiz bilen varsa bilgilendirir mi acaba oyuncuların aksesuar seceneklerini degiştirecegimde :D cunku bazı oyuncular coraplarını kısa kullanıyor ya bende uyuz oluyorum onu degiştirmek ve kramponları daha şık modellerle degiştirmek için neyse ben maça geri döner şamp. ligi maçım vardı da sağlıcaklar kalın...

• Gercekten güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GoDFatheR*

Gercekten güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler.

rica ederim bunlar sadece benim iki gunde gorduklerimdi
  • Güzel inceleme olmuş. Fikir oluştu kafamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Güzel inceleme olmuş. Fikir oluştu kafamda.

birde 2k13 için mi yapsam ne onda tek kotu tarafı alley oop tuş kombinasyonu onun dısında herseyiyle muthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigben13

quote:

birde 2k13 için mi yapsam ne onda tek kotu tarafı alley oop tuş kombinasyonu onun dısında herseyiyle muthiş

NBA2K13 bendede var bende alley oop yapamıyorum

• Uzun geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bigben13

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

eskisi gibi aslında ama onceden clutch+screen tuslarından birine once basınca bi sıkıntı yoktu simdi sut ve pas tusları olunca en ufak bi zamanlama hatasında ya pas atıyor yada sut fake verip yerinde sayıyor ben bundan şikayetçiyim asıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J70 -- 15 Ekim 2012; 10:24:50 >

• Güzel bir izlenim olmuş , normalde kariyer mod hiç oynamam ,
    seasons veya pro club oynarım,
    kariyer mod incelenemeni okuyunca bir bakmam lazım sanırım şöyle bir nedir ne değildir
    o kadar orjinal aldık kariyer mod filan hiç takılmadık
  • sormak istediğim bişe var.oyuncu arama kısmında boya göre yada klübe,lige göre aramaları nerden yapıcaz.en son fifa 11 de kariyer oynamıştım orda böyle aratabiliyorduk ama şimdi boya göre yada klübe göre aratmayı bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktheory

Güzel bir izlenim olmuş , normalde kariyer mod hiç oynamam ,
    seasons veya pro club oynarım,
    kariyer mod incelenemeni okuyunca bir bakmam lazım sanırım şöyle bir nedir ne değildir
    o kadar orjinal aldık kariyer mod filan hiç takılmadık

bende diger modları pek bilmem ama bu tarz gelişme olan modlar daha cok gidiyor cunkü genc bi oyuncuyu a takıma cıkana kadar son 15 dk oynata oynata onun gelişimini izlemek cok zevk veriyor acıkcası. Daha sonra yeni oyuncular tanıyorsunuz. Misal Gareth Bale yi ben 16 yasından beri oyunlardan takip ederim şimdi geldigi seviye belli. Bir kaç ornek vermek gerekirse AZ Alkmar dan Henriksen diye bi oyuncu var orta saha bu adam bir kaç yıl içinde cok iyi yerlere gelip adından soz ettirecek. Ama tabiki Kariyerde tek basınıza oldugunuz için iki üç sezon sonra sıkılma oluyor her istediginizi aldıgınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: numberone_0

sormak istediğim bişe var.oyuncu arama kısmında boya göre yada klübe,lige göre aramaları nerden yapıcaz.en son fifa 11 de kariyer oynamıştım orda böyle aratabiliyorduk ama şimdi boya göre yada klübe göre aratmayı bulamadım

boya gore arama secenegi var mı emin degilim cunku ihtiyacım olmadı hiç ama klube gore filtreleme var. İlk once klubun bulundugu ligi seciyoruz daha sonrada klubu secince o takımdaki oyuncuların tamamı listeleniyor. Oyuncu satın alma menusunun alt taraflarında bu secenekler
  • yaw ben kariyer modu oynuyomda kaleciyim maçda durduk yere rating azalıyor 0.1 şeklinde gidiyor ama sürekli gidiyor sanırım pozisyon ile ilgili tüm kadroyu ben yönettim kaleci pek bişi yapmamasına rağmen 9.0 aldı ben oynayınca sürekli - 0.1 geldiği için 6 yı geçemiyorum çok süper kurtarışlar yapsamda bilgisi olan ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.