Şimdi Ara

fifa 13 key alan lar oyunu erkenden oynayabilmek için baksın. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Uncle Rico

Ut ci arkadaşlar niye bu kadar isyan ediyo 28. kavusamıcaklarmı oyuna merak ettimde...yani bende standart ed. aldım beklemedeyim 28 ini...

e sen açılır açılmaz oyuna dalacaksın biz daha oyunu indirecez artık kaç saat sürerse. sabahı bulur rahat. hele 1 mbitle indirenler olacaktır oyunu onlar napsın bi de. haksız mıyız isyan etmekte
  • fifa 13 ultimate edition ben psn de bulamadım arkadaşlar nereden pre order yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Ut ci arkadaşlar niye bu kadar isyan ediyo 28. kavusamıcaklarmı oyuna merak ettimde...yani bende standart ed. aldım beklemedeyim 28 ini...

e sen açılır açılmaz oyuna dalacaksın biz daha oyunu indirecez artık kaç saat sürerse. sabahı bulur rahat. hele 1 mbitle indirenler olacaktır oyunu onlar napsın bi de. haksız mıyız isyan etmekte

anladım 1 mbt ile evet sabahı bulur ama bence ama 4 5 saatten bişeyde olmaz sonuçta ne kadardır bekliyoruz oyunu u team hiç oynamadım şimdiye kadar şimdi bazı yorumları okudum abd de 25. de çıktı malum adam sövüp duruyo çıldıranlar var ben nası kapatıcam u.teamde ki farkı diye o zaman yani u team oynamak isteyipte 1 2 ay sonra oyunu alanlar şıçtı mı...

• quote:

quote:

quote:

anladım 1 mbt ile evet sabahı bulur ama bence ama 4 5 saatten bişeyde olmaz sonuçta ne kadardır bekliyoruz oyunu u team hiç oynamadım şimdiye kadar şimdi bazı yorumları okudum abd de 25. de çıktı malum adam sövüp duruyo çıldıranlar var ben nası kapatıcam u.teamde ki farkı diye o zaman yani u team oynamak isteyipte 1 2 ay sonra oyunu alanlar şıçtı mı...

benim sinir olduğum sadece ultimate team için değil. oyunu genel olarak hemen oynayamamak. bu gece indirip indiremeyeceğimiz de meçhul... kutuluyu bekleyip vakit kaybetmeyeyim diye ilk defa originden bi oyun satın aldım, pazartesiden beri bekliyorum. normalde ön indirme yapıp da günü gelince oynarım diye düşündüm, tam da şanssızlık bu aksilik denk geldi. beni en sinir eden şey bu. yoksa ultimate team'i bir kaç gün sonra da oynasam sorun değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim sinir olduğum sadece ultimate team için değil. oyunu genel olarak hemen oynayamamak. bu gece indirip indiremeyeceğimiz de meçhul... kutuluyu bekleyip vakit kaybetmeyeyim diye ilk defa originden bi oyun satın aldım, pazartesiden beri bekliyorum. normalde ön indirme yapıp da günü gelince oynarım diye düşündüm, tam da şanssızlık bu aksilik denk geldi. beni en sinir eden şey bu. yoksa ultimate team'i bir kaç gün sonra da oynasam sorun değil.

anladım evet ben 10 dan fazla oyun aldım originden ama ön sparişten hiç almamıştım şimdiye kadar ama ea forumlarında okuduğum kadarıyla bi sarkma bekleniyomuş ut için resmi ağızdan böle söylenmiş her nekadar resmi bi link bulamasamda bu dedikodular dolanıyo neyse artık yapacak bişey yok bekledik beklediğimize değer inş...

• Hala SE ile oynayabilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

olmuyor dostum playe tıklanmıyor

başka bir iip değitirme programıyla dene belki ip değiştirme programı abd dışında başka bir yerden ip almıştır.abd ip si alan bir başka proxy programı dene.
    başka yapabileceğim birşey yok.

benim bir problemim var maç içinde otomatik komut veriyor akım bunu engelleminin yolu nedir yardımcı olurmusunuz.
    otomatik komut dediğim kendi kendine defans, ultra defans, atak ve ultra atağa kendiğiliğinden geçiyor müdahale etsemde gene istemediğim yere geri geliyor. önceden böyle değildi neden böyle oldu anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.