Şimdi Ara

Fifa 13 oyuncu kariyeri transfer olma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba dh.Fifa 13 te oyuncu kariyeri yapıyorum fakat bi türlü transfer olamıyorum. my actions a gelip request transfere basıyorum sonra arka arkaya 2 tane yazı geliyor sonra öle sezon gene bitiyor hiç bi değişiklik yok.Bilgili arkadaşlar varsa lütfen yardım edebilir mi ?

• İlk mesajda "isteğiniz değerlendirilicektir" diyor. 2. mesajda ise kabul etmedik veya ettik diyor.

Kabul etmediğinde hep Request Transfer yap..Kabul ettiğini anlamak için tekrar my actions'a gir , eskisi gibi yazılar çıkmadıysa tamamdır , transfer listesindesin.

NOT : MY ACTIONS'A GIRIP SAKIN "RETIRE" ' TUŞUNA BASMA ! KARIYERINI SONLANDIRIYOR..Ben bastım currenty save'den kurtardım kariyeri.
  • Hocam yaptım tek retire yazıyodu kabul ettiği kesindi transfer sezonu yeni açılmıştı hatta Cristiano ronaldo kariyeri yapıyodum ama gene teklif falan hiç bi gelişme olmadı ne yazık ki
  • Retire'nin üstünde bi yazı daha olması gerekiyor galiba .

Hocam belkide sana verecek paraları yoktur

Ben Kendim adam oluşturdum,bütün dünya takımlarına gittim.Şuan Manchester City'deyim. Değerim 30.000.000 €
  • Çok saolun bi sorum daha olacak tüm takımı yönetirken kullandığımız kamerayı tek kişiyi yönetirken de kullanabiliyo muyuz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefendYourSeLf

Çok saolun bi sorum daha olacak tüm takımı yönetirken kullandığımız kamerayı tek kişiyi yönetirken de kullanabiliyo muyuz ??

Evet hocam kamera ayarlarından yapılabiliyor.

Ama kamera seni göstermiyor topu izliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 4 Temmuz 2013; 1:04:46 >
  • Peki nasıl yapıyoruz
  • Oyunun içinden ayarlara gir ordan da kameraya gir. Kamera ayarını tele yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok çok teşekkür ederim :D Hocam son olarak transfer listesindeyim şu an baktım gelen tekliflere nasıl bakıcaz ?
  • Mesaj geliyor sana. Eğer oyun ingilizceyse '' transfer offer you'' tarzı bi mesaj

• Çok sağolun hocam size zahmet oldu
  • Yok önemli değil. Bende şuan düşünüyorum oyunu açsam mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

quote:

Çok saolun bi sorum daha olacak tüm takımı yönetirken kullandığımız kamerayı tek kişiyi yönetirken de kullanabiliyo muyuz ??

Hocam o kameraya gecince select tusuna basarsaniz kamera siz ve top arasinda dgisir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaltGuitar

quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

quote:

Hocam o kameraya gecince select tusuna basarsaniz kamera siz ve top arasinda dgisir.

Ben zaten tek başıma oynamıyorum,tüm takımı yönetiyorum. Öyle daha zevkli oluyor.

• Kesinlikle bencede daha zevkli oluyor
  • Ben fifa 15te gomis kariyeri yapiyom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.