Şimdi Ara

FIFA 13 Plus Team STSL V.1.1 (EK PAKET ÇIKTI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
55.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

quote:

kusura bakmayın fakat üstteki yorumları okudum hiç bir kötü eleştiriyi kabullenmiyorsunuz.buda sizin ne kadar olgun olamadığınızın bir göstergesi.
    yamaya gelince bariz hatalar var.
    iyi forumlar

Kusura baktım .

Oyunu kurmayı bilmeyen kişilere '' düzgün yapın '' dedim .

Yamayı Kurmasını bilenle tartışma yok . Kusura bak veya bakma ama sende '' YAPILAN EMEĞİ ÇOK KOLAY HARCIYORSUN '' ...

Bariz hatalar varsa indirme . Nede olsa bu yama senin gibiler için değil . ( Emeğe saygısı olanların , ve Şuanda fifa için çıkarılmış En iyi STSL ligi yaması arayanlar indirebilir .)

İyi Forumlar .

ne kadar boş konuşuyorsun hocam ya,bariz hatalar varsa indirme diyor.sanki hatalar olduğunu biliyorum da indiriyorum,indirdikten sonra görüyorum hataları müeccin miyim ben önceden bileyim hata var mı yok mu? çoluk çocuk her eleştriye bir cevabınız var,benim emeğe saygım sonsuz fakat sizin kişilerin fikirlerine saygı göstermeniz ZORUNLUDUR.burası forum,kişilerin düşüncelerini ve fikirlerine saygı duymak zorundasınız.

Çoğu kişi kuramadım diye dert yanmış . Bu sorunları ben çoğu kişinin Pc'sine '' TeamViewer '' ile bağlanarak hallettim .

Benimde zamanım var . Kuramayana daha dikkatli yapmasını söylüyorum .

Sonuçta kurulamayacağını bilsek Bende müneccim değilimya daha dikkatli kursun diyim . Bir bildiğim var .

Ben zaten oyunda hata yok demedim var ama çok abartılacak yok . Yama banada ait değil sadece yapan sitenin Moderatörü olarak paylaşımcısıyım .

Bariz hatalar varsa oyunu sil anlamında dedim ama Sen onu bile anlamayıp başka yerlere çekeceksen ergenliğe gerek yok . Sonuçta kaç tane site ile ilgileniyorum .

Yama hakkında eleştiri Overall ile .

Bu görüş bana göre bir eleştiri olamaz '' Sana Göre Sow 77 iyi Bana göre Kötü '' bunu herkes kendine eleştiri olarak değerlendirir . Ben burada olan bir hatayı inkar etmedim .

hala adamlara yardım ettiğini söylüyosun ben sana ne diyeyim şimdi,hadi bol eğlenceler sana güzel kardeşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kusura bakmayın fakat üstteki yorumları okudum hiç bir kötü eleştiriyi kabullenmiyorsunuz.buda sizin ne kadar olgun olamadığınızın bir göstergesi.
    yamaya gelince bariz hatalar var.
    iyi forumlar

Kusura baktım .

Oyunu kurmayı bilmeyen kişilere '' düzgün yapın '' dedim .

Yamayı Kurmasını bilenle tartışma yok . Kusura bak veya bakma ama sende '' YAPILAN EMEĞİ ÇOK KOLAY HARCIYORSUN '' ...

Bariz hatalar varsa indirme . Nede olsa bu yama senin gibiler için değil . ( Emeğe saygısı olanların , ve Şuanda fifa için çıkarılmış En iyi STSL ligi yaması arayanlar indirebilir .)

İyi Forumlar .

ne kadar boş konuşuyorsun hocam ya,bariz hatalar varsa indirme diyor.sanki hatalar olduğunu biliyorum da indiriyorum,indirdikten sonra görüyorum hataları müeccin miyim ben önceden bileyim hata var mı yok mu? çoluk çocuk her eleştriye bir cevabınız var,benim emeğe saygım sonsuz fakat sizin kişilerin fikirlerine saygı göstermeniz ZORUNLUDUR.burası forum,kişilerin düşüncelerini ve fikirlerine saygı duymak zorundasınız.

Çoğu kişi kuramadım diye dert yanmış . Bu sorunları ben çoğu kişinin Pc'sine '' TeamViewer '' ile bağlanarak hallettim .

Benimde zamanım var . Kuramayana daha dikkatli yapmasını söylüyorum .

Sonuçta kurulamayacağını bilsek Bende müneccim değilimya daha dikkatli kursun diyim . Bir bildiğim var .

Ben zaten oyunda hata yok demedim var ama çok abartılacak yok . Yama banada ait değil sadece yapan sitenin Moderatörü olarak paylaşımcısıyım .

Bariz hatalar varsa oyunu sil anlamında dedim ama Sen onu bile anlamayıp başka yerlere çekeceksen ergenliğe gerek yok . Sonuçta kaç tane site ile ilgileniyorum .

Yama hakkında eleştiri Overall ile .

Bu görüş bana göre bir eleştiri olamaz '' Sana Göre Sow 77 iyi Bana göre Kötü '' bunu herkes kendine eleştiri olarak değerlendirir . Ben burada olan bir hatayı inkar etmedim .

hala adamlara yardım ettiğini söylüyosun ben sana ne diyeyim şimdi,hadi bol eğlenceler sana güzel kardeşim

Ben sadece burada paylaşımcı değilim . Git TSC ye bak . FifaNetwork'a bak .

Senin gibi tek yerde takılıp konuşan değilim her sitede belli kapasiteye sahibim .

• sa aynı sekilde yükledi yalnız regeneratorun sonunda kendiliğinden cıkmadi ve pronto yazısında kalıyor çıkış yapıyorum sonra acıyorum oyunu hala normal yüklü oyun açılıyor ne yapmam gerekiyor ilginiz için teşekkürler
  • sadece yükledikten sonra crack yapmadım tekrar crack mı yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wishnem35

sa aynı sekilde yükledi yalnız regeneratorun sonunda kendiliğinden cıkmadi ve pronto yazısında kalıyor çıkış yapıyorum sonra acıyorum oyunu hala normal yüklü oyun açılıyor ne yapmam gerekiyor ilginiz için teşekkürler

Regenetator de kendisi çıkmıcak bitince EXIT diyip çıkacaksınız .
  • Arkadaşlar merhaba, ben herşeyi yaptım fifa sildim kurdum tekrardan videodaki gibi, fakat küçük bir sorun var, reg açılmıyor! Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum, Uyumluluk ve yönetici olarak çalıştırmaktan tutunda framework güncelleştirmesi yapıp antivirüsü devredışı da bıraktım ama sorun yine aynı. Sorunlu olay adı : CLR20r3 , Sorun İmzası 01: i68regenerator.exe, Sorun İmzası 02: 3.2.0.2 gibi gidiyor. Oyunu açıncada STSL yok. Ama türkçe yama kurulmuş görünüyor.

FIFA 13 Plus Team STSL V.1.1 (EK PAKET ÇIKTI)

• Anro isimli kardeşim... Tamam haklı olabilirsin, bak ben de düzgün bir dille anlatmaya çalışacağım.

"Üslubun çok ama çok yanlış." Sürekli kendine bir pay çıkarma çabası içerisindesin. Yardım ettiğini "Bas Bas Bağırarak" söylüyorsun. Yardım etmek gizli yapılan bir eylemdir. En iyi iyilik gizli yapılandır.

Her konuşmada, haklı, zeytinyağı gibi üste çıkma çabaların var. Yaşın kaç bilmiyorum ama, bu yazdıkların ile büyük birisi olsan bile olgunluk seviyesine erişemediğini gözlemliyorum.

Her yoruma cevap atmak zorunda da değilsin ayrıca, kişisel iraden var, Tanrı tarafından verilen, kullanabilirsin en nihayetinde. Ayrıca burada yapılan her "Emeğine sağlık mesajına", "İyi oyunlar, Rica ederim." diye yazmak mesaj kastığını gösterir. Mesaj kasmayacaksan toplu halde alıntı yapıp hepsini 1 mesajda cevaplarsın, çok flood yapıyorsun.

Bu yüzden sende de -senin tabirinle- bir bozukluk var düzgün bir hal almaya çalış, kendini düzelt...

Emeğin geçti ise emeğine sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutnaderi -- 31 Mart 2013; 19:22:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutnaderi

Anro isimli kardeşim... Tamam haklı olabilirsin, bak ben de düzgün bir dille anlatmaya çalışacağım.

"Üslubun çok ama çok yanlış." Sürekli kendine bir pay çıkarma çabası içerisindesin. Yardım ettiğini "Bas Bas Bağırarak" söylüyorsun. Yardım etmek gizli yapılan bir eylemdir. En iyi iyilik gizli yapılandır.

Her konuşmada, haklı, zeytinyağı gibi üste çıkma çabaların var. Yaşın kaç bilmiyorum ama, bu yazdıkların ile büyük birisi olsan bile olgunluk seviyesine erişemediğini gözlemliyorum.

Her yoruma cevap atmak zorunda da değilsin ayrıca, kişisel iraden var, Tanrı tarafından verilen, kullanabilirsin en nihayetinde. Ayrıca burada yapılan her "Emeğine sağlık mesajına", "İyi oyunlar, Rica ederim." diye yazmak mesaj kastığını gösterir. Mesaj kasmayacaksan toplu halde alıntı yapıp hepsini 1 mesajda cevaplarsın, çok flood yapıyorsun.

Bu yüzden sende de -senin tabirinle- bir bozukluk var düzgün bir hal almaya çalış, kendini düzelt...

Kardeşim . Konuyu neden halen eski tartışma ile canlandırdın . Sorunmu çıkarmak niyetin . Oldu Bitti .

Benim ''Üslubuma laf ediyorsun '' kendin ise tartışma konusunu canlandırıp ortamı kızıştırıyorsun .

Yardım ettiğimi bas bas bağırarak söylemiyorum . Sadece 1 kere belirttim . Oda ben hayatımda böyle şey görmedim nihayetinden . Her yerde hata alanlara yardımcı oluyorum , ama sizin gibi bir karşılama görmedim .Yok üslub yanlış felan .

Yardım edince SEVAP mı kazanıyorum . Sen bence Sevap ile Sanal ortamdaki yardımı karıştırıyorsun .

Ben her konuşmada kendimi üste çıakrmıyorum . YAMAYI KENDİM BİZZAT HATASIZ YÜKLEDİM OYNUYORUM . Bu durumda kendi gördüğümemi inanim yoksa yükleyemeyen insanlaramı veya hata alan .

Sen bu durumu yaşa bağlıyorsan sana biir söz '' AKIL YAŞTA DEĞİL , BAŞTA .''

Her yoruma cevap atmak mecburiyetim var benim . Çünkü insanlarla sürekli bu konuda Aktif olduğumu belirtmek için .

Benim mesaj kasmak gibi çocukca bir derdim yok . Ben 24 saatimi forumda geçirebilirim . Mesaj kasabilirim ama öyle bir gayretim yok . O kişinin bu emeğe duyduğu saygıyı bende kibar bir dille TEŞEKKÜRLER'imi iletmem mesaj kasmaksa gerçekten YUH .

Bu forumda Kuralları Okudum . FLOOD yaptığım konu bana ait . Bu senimi gerdi . Sen bence sorun olmayan yerde kolay yerde sorun çıkaran bir kişiliksin . Her tarafa bir alf atman .

Yokşu böyle , bu böyle .

Sen kimsin bana kendini düzelt diyorsun . Sen kendine çeki düzen ver . Bir düzen al kimseye emir vererek YAKLAŞAMAZSIN .

Artık emeğimin geçip geçmediğide sana kalmış . Her şeyi bilir bir HALİN var nede olsa .

• PC kullanıcısı olsam ve korsan oyunum olsa yüklerdim.
    Yükleyemeseydim de buraya yükleyemedim yazmazdım.Cevabın düzgün yap olacağı belli.

Ama yama güzele benziyor.Emeği geçen herkesin eline sağlık.
  • Arkadaşlar ben yamayı güzel biçimde kurdum fakat 1080p de tv de full oynadığım oyun, şu anda dona dona gidiyor işlemci %98 vuruyor fan çıldırıyor. lütfen yardım edin bi türlü oynayamadım adam gibi, çok kasıyor bir maç 4 dk ayarlıyorum yarı devvre 15 dk da bitiyor. top pixel pixel gidiyor. Ne olur yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

PC kullanıcısı olsam ve korsan oyunum olsa yüklerdim.
    Yükleyemeseydim de buraya yükleyemedim yazmazdım.Cevabın düzgün yap olacağı belli.

Ama yama güzele benziyor.Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Kardeşim yüklememişsin , ve yükleyememe gibi sorunun yok .

Gelip burada bana da böyle deseydin felan demenin alemi yok .

İYİ OYUNLAR .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIEMPRE17

Arkadaşlar ben yamayı güzel biçimde kurdum fakat 1080p de tv de full oynadığım oyun, şu anda dona dona gidiyor işlemci %98 vuruyor fan çıldırıyor. lütfen yardım edin bi türlü oynayamadım adam gibi, çok kasıyor bir maç 4 dk ayarlıyorum yarı devvre 15 dk da bitiyor. top pixel pixel gidiyor. Ne olur yardım edin.

Ayarları düşürmeyi dene . Bende 1080 P Tv'de oynuyorum . Hiçbir kasma yok ayarlar en yüksekte .

• quote:

quote:

Anro isimli kardeşim... Tamam haklı olabilirsin, bak ben de düzgün bir dille anlatmaya çalışacağım.

Kardeşim . Konuyu neden halen eski tartışma ile canlandırdın . Sorunmu çıkarmak niyetin . Oldu Bitti .

Benim ''Üslubuma laf ediyorsun '' kendin ise tartışma konusunu canlandırıp ortamı kızıştırıyorsun .

Yardım ettiğimi bas bas bağırarak söylemiyorum . Sadece 1 kere belirttim . Oda ben hayatımda böyle şey görmedim nihayetinden . Her yerde hata alanlara yardımcı oluyorum , ama sizin gibi bir karşılama görmedim .Yok üslub yanlış felan .

Yardım edince SEVAP mı kazanıyorum . Sen bence Sevap ile Sanal ortamdaki yardımı karıştırıyorsun .

Ben her konuşmada kendimi üste çıakrmıyorum . YAMAYI KENDİM BİZZAT HATASIZ YÜKLEDİM OYNUYORUM . Bu durumda kendi gördüğümemi inanim yoksa yükleyemeyen insanlaramı veya hata alan .

Her yoruma cevap atmak mecburiyetim var benim . Çünkü insanlarla sürekli bu konuda Aktif olduğumu belirtmek için .

Benim mesaj kasmak gibi çocukca bir derdim yok . Ben 24 saatimi forumda geçirebilirim . Mesaj kasabilirim ama öyle bir gayretim yok . O kişinin bu emeğe duyduğu saygıyı bende kibar bir dille TEŞEKKÜRLER'imi iletmem mesaj kasmaksa gerçekten YUH .

Bu forumda Kuralları Okudum . FLOOD yaptığım konu bana ait . Bu senimi gerdi . Sen bence sorun olmayan yerde kolay yerde sorun çıkaran bir kişiliksin . Her tarafa bir alf atman .

Yokşu böyle , bu böyle .

Sen kimsin bana kendini düzelt diyorsun . Sen kendine çeki düzen ver . Bir düzen al kimseye emir vererek YAKLAŞAMAZSIN .

Artık emeğimin geçip geçmediğide sana kalmış . Her şeyi bilir bir HALİN var nede olsa .

Gördüğün gibi yazılanları hep yanlış yerinden algılama gibi yanlış bir tavrın var arkadaşım.
    Ben kimseye haddini bildirmiyorum. Düzgün okuduysan gözlemliyorum diyorum bir önceki mesajımda... Gözlemim bu yönde ve yanlış yolda gittiğini söyleyebilirim...

• quote:

quote:

quote:

Yokşu böyle , bu böyle .

Gördüğün gibi yazılanları hep yanlış yerinden algılama gibi yanlış bir tavrın var arkadaşım.
    Ben kimseye haddini bildirmiyorum. Düzgün okuduysan gözlemliyorum diyorum bir önceki mesajımda... Gözlemim bu yönde ve yanlış yolda gittiğini söyleyebilirim...

İnsanlara Akıl vermek senin ne haddine anlamıyorum .

• bende win 7 varken bu yamayı kurdum gayet sorunsuz şekilde çalışıyordu ancak win 8 yükledim oyunu kurdum ama yamayı kuramadım yamayı denilinen konuma kuruyorum kurulurken hata veriyo olmyo
  • kardesim acil cevaplamani umuyorum.
    ezon baslarken avrupa ligi' ni ayarlayamiyoruz turk takimlari olarak. bunun konu disi bir cozumu var mi?
    yoksa da 2. sezonda kupalara sampiyon vs. olursak katilabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızılreis

kardesim acil cevaplamani umuyorum.
    ezon baslarken avrupa ligi' ni ayarlayamiyoruz turk takimlari olarak. bunun konu disi bir cozumu var mi?

İlk sezonda sende katılabiliyorsun onu ayarı maçın dakikaları ayarlandığı yerinde Avrupa Ligi yazar en altta .
  • quote:

quote:

İlk sezonda sende katılabiliyorsun onu ayarı maçın dakikaları ayarlandığı yerinde Avrupa Ligi yazar en altta .

cevap yazdigin icin tesekkur ederim ama kardesim orada hic bir turk takimi yok ki. ve turk ligi olmadigi icin ekleyemiyoruz hic bir turk takimini? yolu var mi bunun?

• acil yardimci olamaz misin? seni bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

cevap yazdigin icin tesekkur ederim ama kardesim orada hic bir turk takimi yok ki. ve turk ligi olmadigi icin ekleyemiyoruz hic bir turk takimini? yolu var mi bunun?

Yenile sürekli Konsol tuşunda Şut tuşu ile yenile çıkar .

Şamp. Liginde zor çıkar kendin oyna kendin başar .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.