Şimdi Ara

Fifa 13 Sağ Analog 'Yön' Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Snopy marka joystickim var ve fifa için sisteme "Saitek P990 Pad" olarak tanımladım. Buttondata'da gerekli ayarları yapmama rağmen sağ analog için hem menüde hem de oyun içerisinde yönlerde uyumsuzluk mevcut.
    Örnek olarak sağ analogu aşağı çektiğimde sola, sola çektiğimde yukarı gibi farklı komutlar algılamakta.

Yardımcı olmanız mümkün müdür?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lq -- 14 Kasım 2012; 20:58:10 >

• ..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 14 Kasım 2012; 23:31:34 >
  • Merhaba,

Gerekli araştırmayı yaptım zamanında fakat yaşanan sorunlar gamepadin çalışmaması ile ilgili. Ben çalışmıyor demiyorum, yanlış çalışmakta diyorum.

Yine de sağ ol.
  • Tamam işte neyse buradan anlatayım XboxCE programını indir.Programı açıp yanlış olan bütün tuşları düzelt.Sonra resimdeki saveye bas.Programın içindeki bütün dosyaları Fifa 13-Game klasörüne at

Fifa 13 Sağ Analog 'Yön' Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 14 Kasım 2012; 23:31:17 >
  • Bende de aynı problem var ama dediğin programı yüklediğimde oyun içinde bir sorun yaşadım. Menülerde hız normal olmasına rağmen oyun içinde feci bir yavaşlama oldu. Programı sildiğimde ise düzeldi. Başka bir yöntem mevcut mu ?
  • Ben regeditte "Saitek P990 Pad" olarak belirtmiştim, "Logitech Cordless RumblePad 2" olarak değiştirdim ve sorunum ortadan kalktı. Genel olarak şu bağlantıdaki yönergeleri izledim.
  • Bende Sağ Analog'ta Sut,Pas Felan Veriyor Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lq

Merhabalar,

Snopy marka joystickim var ve fifa için sisteme "Saitek P990 Pad" olarak tanımladım. Buttondata'da gerekli ayarları yapmama rağmen sağ analog için hem menüde hem de oyun içerisinde yönlerde uyumsuzluk mevcut.
    Örnek olarak sağ analogu aşağı çektiğimde sola, sola çektiğimde yukarı gibi farklı komutlar algılamakta.

Yardımcı olmanız mümkün müdür?

Teşekkürler.

kardes aynı sorun bendede var çözümüni biliyorum ama snopy nin keske benimkide snopy olsaydı benımkı kontorland kendımınkını çözemedim ama senikini söyleyeyim:"

"Saitek P990 Pad" yaptıgın ismi aynı şekilde regeditten "Speed Link SL-6560" değiştir bu kadar sorun çözülmüştür imşallah olur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.