Şimdi Ara

Fifa 13 Ultimate Team DNF sorunu yardım (PS3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bendeki sorun çok garip sizde de yaşayan varmı yada çözüm bilen varmı diye açtım konuyu.

Oyuna giriyorum gayet güzel bağlanıyor Serverlara, yine aynı şekilde u.teamde gayet sorunsuz oyuncu buluyor, maçta sorunsuz oynanıyo ama maç bittikten sonra basıyorum X e geçiyor Please Wait.. diyo sonra serverlardan bağlantı kesildi diyip coinleri vermeden menüye atıyor ve contractlar boşa gidiyor. Garip olan şey bu sadece online da değil single oynadıktan sonra da oluyor.

Diğer online oyunlarda hiç sorun yaşamıyorum
    Sorun internetten mi yoksa ps3 sistemindenmi bilen varsa yardım etsin lütfen çıldırcam

Ps3 320 gb harddiskli Fat model 139/298 gb alan var

İnternet TTNet 20mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimonex -- 7 Eylül 2013; 19:44:29 >

• yokmu yardım edicek oyundan soğudum
  • aynı sorun bende de vardı. muhtemelen internetten kaynaklanıyor diye üstünde durmadım hiç. ancak originden pc için fifa 13 aldıktan sonra anladımki alakası yok çünki pc den rahat rahat ultimate team oynayabiliyorum. fifa12de de ut oynayamıyordum 13de de aynı durum umarım 14de oynayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 7 Eylül 2013; 21:14:01 >
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    aynı internet üzerinden pc de girip ps3 de girmiyosa sorun alette değilmidir ?

Yada sorun netteyse ttneti arasam bi sonuç çıkarmıki :/ sorun nerde bilsem müdahale edicem o da belli değilki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimonex -- 8 Eylül 2013; 12:04:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 19 online sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Fifa 10 Creation Master Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.