Ben Fifa 3-4 sene Fifa Pes oynadım. Sonra futbol oyunlarına 2 yıllık ara verdim ve şimdi geri dönüyorum. Ama hep klavye ile oynadım gamepad olmasına rağmen :) Neden böle birşey yaptım bilmiyorum ama artık gamepad ile oynamak istiyorum.
Şimdi benim istediğim bana bu gamepaddeki tuşları hangi işlevde kullanmam. Yani koşma tuşunu ne yapmalıyım ? Kendine hangisi kolay geliyorsa yap demeyin. Evrensel ayarlar varsa onları söyleyi :D Mesela bir oyun salonuna gittiğimde farklı kontroller olursa sorun olabilir :) Mesela imleçli oyuncunun pressi karemi üçgenmi. Takım arkadaşı pressi felan yazarmısınız :)
Birde Fifa 14de 1e 1 antrenmanda sadece sağ analogla hiçbirşeye basmadan hareket yapabiliyorum ama oyun içinde bu hareketleri yapamıyorum :(
Logitech F-310. dan yola çıkarsak
A tuşu kısa pas. B tuşu orta X tuşu shoot Y tuşu ara pası RB hızlı koşça LB adam değiştirme (switch) LT topu ayağında sabit tutma RT ise Plase vuruş yanlıs hatırlamıyorum logitech dışında desteklemıyor fifa 14 sony kol taktım calısmadı
Şut Pas onları biliyorum. Sadece press yapma adam değiştirme ve diğer birçok tuşu hangileri yapmam gerektiği. Sen koşmaya LB demişsin ama bende LS bunu gibi farklar var bu yüzden dedim. Fifa 14 içinden oyun görüntüsü var mı acaba ?
ben blackbox kullanıyorum güzel tuş ayarlaı yapılış şekilde görüyoz .
Güncel...
güncel
ben hepten bozdum ayaları orta acma bilmem ne fln saçma sapan bir şey oldu
Arkadaşlar, fifa 14 için pratik kısaca hangi tuşlar ile adamları kontrol ettiğimizi anlatırmısınız. Oynarken çünkü tüm adamlar mevkiilerini bırakıp tek adama markaja gidiyor ve bu şekilde hep açık veriyorum. Şimdiden teşekkürler.
pc için en iyi gamepad xbox360 wireless gamepad'dir hiç bir oyunda tuş ayarlaması yapmana gerek yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme