Şimdi Ara

FIFA 14 kontra atak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fifa 14 de kontra atak oyunu sabır işidir neden hem oyunu kendi defans blokunun önünde kabul ediceksin hem defansif ve hucumsal sezgilerine güveniceksin bu tamamiyle tecrübe işi :) bir hata skor olarak sana geri dönerse vay anam vay ozaman rakipte kontra ataga dönecek oyunun kitlenmesi muhtemeldir bu durumda bence basit paslı günümüzdeki barcelona oyun sistemi örnek alınmalı kontra atakda rakibiniz duran top kullandıgı zaman bölgesel anlamda tercih edilmeli...
  • Aynen öyle kardeşim. EA gerçekçi yapacam derken işin b.kunu çıkarmış. Oyun hiç akıcı değil... Çok yavaş ilerliyor ve de dediğin gibi bireysellik hiç yok neredeyse... Ronaldo'yla bile yakalanıyorum, adamlara çalım atamıyorum. FIFA 13'te season'da derece yapmıştım ama gel gör ki 13 ile 14 arasında dağlar kadar fark var. Gerçi gene yenemiyor değilim 1. ligde oynuyorum, daha hiç küme düşmedim ama hiç zevk alamıyorum oynarken. Sıkıldım açıkçası... 15'i beklemeye başladım artık... Hatta ilk çıktığı zaman da hemen almayacağım. İlkten bir demosunu indirir, olmadı internet kafede 2-3 maç yapar öyle denerim ve gene 14 gibiyse, 13'teki o akıcı oyuna dönüş olmadıysa maalesef ben PES'e kaçacam veya tamamen bırakırım artık futbol oyunlarını bilemiyorum.

Edit: He Real Madrid'i seçip 5 defans 2 ön libero'yla oynayıp sürekli lob pas deneyenleri karşımda gördükçe de acayip delleniyorum tabii bir de o var. Oyun o zaman dahada sıkıcı oluyor, içimden diyorum ah senle 13'te bir karşılaşsaydık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 2 Mayıs 2014; 11:45:10 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.